ayy inşallah yeşimcimmmm:)Maşallah bebişlere :) sağlıkla büyüsünler
Ben yemeğin piştiğini görmediğin için sorun olmuyor. Ben evdeyken pişerse anında çıkarırım :) yemekten tiksindim zaten zorla yiyorumayy inşallah yeşimcimmmm:)
senin mide bulantların nasıl gidiyor yaaa ben halen tiksiniyorum mutfaktan burnumu tutup griyorum düşün yemeği salonda yiyoruz zorla yiyorum onuda
Canımm hiç moralini bozma,görünmeyecek kadar küçük demekki.. Azda olsa görüntü yakalamış.hiç görmese sorun olurdu.. Doktorlar emin olmak için böyle yapıyorlar,hiç üzme kendini içini ferah tut bebişin orda seninleKızlar doktora gittim ama kese görünmedi. Vajinalde de bi an gördü ama bir daha görüntü yakalıyamadı. İçim rahat değil. Emin olmak istiyorum dedi. Tahlil istedi onu bekliyorum.
Moralim çok bozuk. Hayırlısını diliyorum Allah'tan. Bana dua edin.
Moral verdiğin için teşekkür ederim canım. Bugün doktora gidiyorum, inşallah kesemizi görürüz.
inşallah canım haydi hayırlısı diyelim.Moral verdiğin için teşekkür ederim canım. Bugün doktora gidiyorum, inşallah kesemizi görürüz.
Bilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.Canımm hiç moralini bozma,görünmeyecek kadar küçük demekki.. Azda olsa görüntü yakalamış.hiç görmese sorun olurdu.. Doktorlar emin olmak için böyle yapıyorlar,hiç üzme kendini içini ferah tut bebişin orda seninle
Kızlar doktora gittim ama kese görünmedi. Vajinalde de bi an gördü ama bir daha görüntü yakalıyamadı. İçim rahat değil. Emin olmak istiyorum dedi. Tahlil istedi onu bekliyorum.
Canım bazen oluyor böyle şeyler.. Ben hiç inanmıyorum kötü bişey olduğuna,içini ferah tut sen güzel haberler alacaksın inşallahBilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.
Benimle birlikte hamile arkadaşımın hemen göründü. Normal olmadığının farkındayım. Allah üstesinden gelecek güç versin bana.
Bilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.
Benimle birlikte hamile arkadaşımın hemen göründü. Normal olmadığının farkındayım. Allah üstesinden gelecek güç versin bana.
canım küçüktür görünmemeiştir hemen moral bozmaKızlar doktora gittim ama kese görünmedi. Vajinalde de bi an gördü ama bir daha görüntü yakalıyamadı. İçim rahat değil. Emin olmak istiyorum dedi. Tahlil istedi onu bekliyorum.
ayy devam edicekmi böyle acaba hep bazılarının 12 haftada bitiyormuşBen yemeğin piştiğini görmediğin için sorun olmuyor. Ben evdeyken pişerse anında çıkarırım :) yemekten tiksindim zaten zorla yiyorummidemi bulandırıyor görüntüsü bile
canım benim olsun küçük olan sonradan ara kapatır birşey olmaz merak etme sen inşallahBilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.
Bazılarınında 9 ay oluyormuş :)) hayırlısı artık napalım katlanıcaz bunada.. Resmen yemeklerden tiksindim ya yiyemiyorumayy devam edicekmi böyle acaba hep bazılarının 12 haftada bitiyormuş
Kızlar doktora gittim ama kese görünmedi. Vajinalde de bi an gördü ama bir daha görüntü yakalıyamadı. İçim rahat değil. Emin olmak istiyorum dedi. Tahlil istedi onu bekliyorum.
inşallah sorun yoktur ve geç döllenmedir canım. biraz sabır gösterip 1-2 gün daha beklemek gerek. küçüktür belki daha. bhcg kaç çıktı peki ?Bilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.
Vajinal de baktı doktor. Geç döllenme için bile çok küçük dedi. Zaten bi daha görüntü yakalayamadı.canım birde bazen rahim geride olduğu için üst ultrasonda görünmüyor.vaginal ultrason yaptırmadıysan görünmeyebilir.içini ferah tut.benim gbelikte öyle olmuştu rahim geride olduğu için uzun süre görünmedi vaginal ultrasonda yaptırmamıştım.kendim yaşadım biliyorum.
Daha çıkmadı cnm sonuç.inşallah sorun yoktur ve geç döllenmedir canım. biraz sabır gösterip 1-2 gün daha beklemek gerek. küçüktür belki daha. bhcg kaç çıktı peki ?
off çok zor evet dolap kokusu içime işledi şimdi elma yiyorum sanki dolap kokuyor of offffBazılarınında 9 ay oluyormuş :)) hayırlısı artık napalım katlanıcaz bunada.. Resmen yemeklerden tiksindim ya yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?