2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar doktora gittim ama kese görünmedi. Vajinalde de bi an gördü ama bir daha görüntü yakalıyamadı. İçim rahat değil. Emin olmak istiyorum dedi. Tahlil istedi onu bekliyorum.

Moralim çok bozuk. Hayırlısını diliyorum Allah'tan. Bana dua edin.

ayy inşallah yeşimcimmmm:)
senin mide bulantların nasıl gidiyor yaaa ben halen tiksiniyorum mutfaktan burnumu tutup griyorum düşün yemeği salonda yiyoruz zorla yiyorum onuda
Ben yemeğin piştiğini görmediğin için sorun olmuyor. Ben evdeyken pişerse anında çıkarırım :) yemekten tiksindim zaten zorla yiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile

Canımm hiç moralini bozma,görünmeyecek kadar küçük demekki.. Azda olsa görüntü yakalamış.hiç görmese sorun olurdu.. Doktorlar emin olmak için böyle yapıyorlar,hiç üzme kendini içini ferah tut bebişin orda seninle

Bilmiyorum cnm. Haftasıyla çok çok uyumsuz, geç dölkenme için bile çok küçük dedi.

Benimle birlikte hamile arkadaşımın hemen göründü. Normal olmadığının farkındayım. Allah üstesinden gelecek güç versin bana.

canım aklına kötü şeyler getirme hemen.bebişin seninle merak etme.doktorlar emin olmadıkları somut olarak görmediklerinde birşey söylemeyip ucu açık seyler söylemeyi tercih ediyorlar.sıkma canını

Canım bazen oluyor böyle şeyler.. Ben hiç inanmıyorum kötü bişey olduğuna,içini ferah tut sen güzel haberler alacaksın inşallah

canım hemen düşürme yüzünü inşallah her şey yolundadır beta mı istedi yine? böyle geç görenler oluyor tatlım sen içini ferah tut Rabbim korusun ikinizi de

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE

14. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
15. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs
16. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
17. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. aayna ______________BAT 13 Haziran
23. base2012____________BAT 13 Haziran
24. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
25. ekim2013___________BAT 21 Haziran
26. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
27. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
28. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

canım küçüktür görünmemeiştir hemen moral bozma

Ben yemeğin piştiğini görmediğin için sorun olmuyor. Ben evdeyken pişerse anında çıkarırım :) yemekten tiksindim zaten zorla yiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile
ayy devam edicekmi böyle acaba hep bazılarının 12 haftada bitiyormuş

canım benim olsun küçük olan sonradan ara kapatır birşey olmaz merak etme sen inşallah

canım birde bazen rahim geride olduğu için üst ultrasonda görünmüyor.vaginal ultrason yaptırmadıysan görünmeyebilir.içini ferah tut.benim gbelikte öyle olmuştu rahim geride olduğu için uzun süre görünmedi vaginal ultrasonda yaptırmamıştım.kendim yaşadım biliyorum.

inşallah sorun yoktur ve geç döllenmedir canım. biraz sabır gösterip 1-2 gün daha beklemek gerek. küçüktür belki daha. bhcg kaç çıktı peki ?

Vajinal de baktı doktor. Geç döllenme için bile çok küçük dedi. Zaten bi daha görüntü yakalayamadı.

Tahlil sonucu bekliyorum. Hala çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…