2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar değerim bir haftada 415 'ten 1134 e çıkmış ancak. Tablo pek olumlu değil. Pazartesi bir daha doktor çağırdı belki yükselme olur diye.

canım bir süredir sayfaya bakamıyordum inşallah pazartesi hayırlı sonuçlarını alacağız

canım benim hayırlı ve sağlıklı bir evlad için dua et rabbim hayırlı ne ise onu çıkarsın önüne şu mübarek günde

Nerelerdesin sen ? Görünmüyorsun hiç

canım oğlanın okulu ile can sıkıcı olaylar yaşadım oğlan kekeliyorduya meğer çocuğum sınıfından diğer öğrenciler tarafından tuvalette korkutuluyormuş okulla ve öğretmenle tartıştım şikayet edeceğim okulu ve öğretmeni oğlanı okula göndermiyorum

Canım gözünaydın.. Sağlıkla gelsin bebişin.. Kan testini yaptır hemen 2 gün sonra yine yaptıracaksın zaten :)

Gozun aydinnn hayirli olsun canim kan testini de yaptir icin rahatlasin

arkadaşım hamilesin sen maşallah sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

Çook sağoln arkadaşlar inşallah hayırlısıyla kan değerlerimde iyi çıkar . Çok heyecanlıyım ya inanamıyorm daha

Aaaaaa aslında çok basit bir iş. Çocukları uyaracaklar, gerekirse ailelerini bilgilendirecekler. Sorun ortadan kalkacak. Neden işi yokuşa sürüyorlar ki. Üzüldüm şimdi.

olayı bir kız annesinden öğrendim benim oğlan söylemiyordu, olayı öğrenince müdüriyet ile görüştüm bunun bir kez yaşandığnı söylediler ama benim haberim olmadı bu konu ile gerildim suçun sahibi olmaz bunu yapan çocukların velileri okul ve öğretmenin çevresinde sevgi yumağı oldular ne yazıkkı bir kez oldu diye ama oğlum bir kezle bu kadar etkilenmez diye düşünüyorum kaldıki bu okulun dediğine göre şubat ayında oldu deniliyor benim oğlan 20 gündür kekeliyor demekki busistemliyapılıyor

kızlar bişey sorcam özelde ne kadar gebelik testi . gerçi hastanesine göre değişir ama .

Bimer'e şikayet edebilirim hemen inceleme yapılıyor. maalesef bir eski velimiz asılsız bir şikayette bulunmuştu bizim için ve hemen işlem yapıldı okulda.

kızlar bişey sorcam özelde ne kadar gebelik testi . gerçi hastanesine göre değişir ama .

Ben 17 tl ye yaptırdım. Bi başka hastanede de 10 tl idi.

Aaaaaa aslında çok basit bir iş. Çocukları uyaracaklar, gerekirse ailelerini bilgilendirecekler. Sorun ortadan kalkacak. Neden işi yokuşa sürüyorlar ki. Üzüldüm şimdi.
Lavin rabbim bebeğine de sana da sağlık versin canım hayırlı haberler alırsın inşallah kuzum bir sorun var heralde kese mi gözükmedi anlayamadım ama içini ferah tut canım sorun yoktur

Lavin rabbim bebeğine de sana da sağlık versin canım hayırlı haberler alırsın inşallah kuzum bir sorun var heralde kese mi gözükmedi anlayamadım ama içini ferah tut canım sorun yoktur

Evet canım kese bir an görünür gibi oldu ama doktor geç döllenme için bile çok küçük dedi. Beta hcg thlil sonuçlarımda da artma var ama olması gerektiği kadar değil.

Allah hayırlısını nasip etsin, bekliyorum elim kolum bağlı.

Aaaa çok uygunmuş neyse artık yapcaz baska care yok.

yok yok canım içini rahat tut canım bugün ben sana dua ederim canım ALLAH NASİP EDERSE Kuran okuyacağım sana da bebişine de dua ederim Rabbim pazartesi yüzünü güldürsün senin bebişin biraz minyon olacak çıtı pıtı olacak heralde kuzum yavaş yavaş büyüyecek ben bir şey olacağına inanmıyorum sıkma canını bol bol dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…