İnşallah ya elimdeki testle yarın yapıstın yarın bi daha test alıp Pazartesi tekrarlarım artık bakalım sona yaklaştık herşeye hazır olmak gerek inş en hayırlısı olsun
Merakla bekliyoruz seninleeeKizlar kanka verdim 5 te cikicak insallah guzel cikar degerlerim heyecan dorukta bende :)
Hep gideceğim dedim. İhmal ettim. İnşallah tatilde gideyim.bir ara müsait olduğunda git baktır ozaman canım eklem romatizması bende 4. sınıfta bulundu ve ona göre tedavi oldum bu öyle çok masum bir hastalık değil korkutmak gibi olmasın ama ben tedavi olduğum halde kalpte mitral kapakçıkta hafif kalınlaşma olmuş
Burda gebeliğini erken öğrenen arkadaşlar ne tür testler yaptınız bi gün önceden öğrenebilir miyiz hiçbelirti yok sadece göbeğimde bi agrı var ama rahim çok aşagıda alakası yok bence ama
benim baştan 2 kat artıyordu canım ama sonra 2 günde 200 en son günde 30 artttı ama çok uzun bir süreçti hemen sonlandırmak istemediler. sonra 800-900 gibi kese göründü rahmin köşesinde ve kürtajla alındı. çok zor bir süreçti. inşallah dış gebelik değildir de rahim içi gelişmeyen gebliktir canım. bazen insan olumsuz şeylere bile şükrediyor. daha beterinden korusun Allah. inşallah artış normale döner.Evet canım geçen cuma 415'ti bugün 1134 olmuş. Senin değerler nasıldı? Kürtajla mı aldılar?
bata kaç gün kala test yaptın canım ?Saol canım .pazartesiyi bekleyim diyordm kan için hem daha netleşir
yeşim benim de 3 yumurtam oluşmuşBebişler çoğalıyor :) güzel haberleri bekliyoruz
Bat dundu cnm 1 gun gecti yanibata kaç gün kala test yaptın canım ?
Sonuç ne olduBat dundu cnm 1 gun gecti yani
Sonuç ne oldu
Sonuç ne oldu
Hadi gözün aydın inş Sağlıcakla devam eder darısıda bize80.93 cikti cnm
Canım daha yeni şimdi düzenli artması gerek iki gnde ikiye katlarsa herşey yolunda80.93 cikti canim
Canım benim ilk 65 çıkmıştı. 2 gün sonra yaptır en az 2 katı olduysa sorun yok demektir :) hadi hayırlı olsun şimdidenKizlar 80.93 cikti degerim az gibi geldi ya.
Ohhh maşallaah :) akıntı takibi yap,şeffaf uzayan akıntıyı görünce yumurtladın demektir :) bugünleri iyi değerlendir,hergün boş durma :))yeşim benim de 3 yumurtam oluşmuş
yeşim benim de 3 yumurtam oluşmuş
Kizlar 80.93 cikti degerim az gibi geldi ya.
Hep gideceğim dedim. İhmal ettim. İnşallah tatilde gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?