2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah ya elimdeki testle yarın yapıstın yarın bi daha test alıp Pazartesi tekrarlarım artık bakalım sona yaklaştık herşeye hazır olmak gerek inş en hayırlısı olsun

inşallah canım ben geçen ay da çok ümitliydim senden bir şey çıkmadı bu ay yine ümitliyim hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay çıkacak pozitif

Hep gideceğim dedim. İhmal ettim. İnşallah tatilde gideyim.

Burda gebeliğini erken öğrenen arkadaşlar ne tür testler yaptınız bi gün önceden öğrenebilir miyiz hiçbelirti yok sadece göbeğimde bi agrı var ama rahim çok aşagıda alakası yok bence ama

canım adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı . 5 gün sonra evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı.

Evet canım geçen cuma 415'ti bugün 1134 olmuş. Senin değerler nasıldı? Kürtajla mı aldılar?
benim baştan 2 kat artıyordu canım ama sonra 2 günde 200 en son günde 30 artttı ama çok uzun bir süreçti hemen sonlandırmak istemediler. sonra 800-900 gibi kese göründü rahmin köşesinde ve kürtajla alındı. çok zor bir süreçti. inşallah dış gebelik değildir de rahim içi gelişmeyen gebliktir canım. bazen insan olumsuz şeylere bile şükrediyor. daha beterinden korusun Allah. inşallah artış normale döner.

Mihrimah00 canım düşük değil değerin normal merak etme testin koyulugundan da belliydi az çok bu civarda çıkacağı ben 40li bekliyordum hatta arkadaşların da dediği gibi artışı önemli hadi gözümüz aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…