2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım dilekçe yazıp haftasonu pazartesi salı dilekçemizi ilçe milli eğitime vereceğiz
bir sonuç alabilirmiyiz bilemiyorum oğlum malesef özel bir çocuk dikkat eksikliği ve hiperaktivite var
öğretmen ve okul okul başından beri bu konuda bir rapor almamızı istedi bizden dr gittik dr rapor verecek durum yok ilaç öğretmen ve veli olarak sizin ilginizle bunu aşabilirsiniz 20 kişilik bir sınıfta okuyor sonuçta bu çocuk dedi vermedi öğretmen ve okul devamlı bize rapor gelmedği için tavır aldı diğer çocuklarında yaramazlıkları oldu ama benim oğlumunkiler hep öğretmen tarafından dillendirildi bana ben yoruldum artık ikinci dönem başından beri öğretmenle mecbur kalmadıkça diyologsuzluğu seçtim

Allah senden razı olsun. İşallah en kısa zamanda bebeklerini arka arkaya göndersin.

Çok duygulandırdın beni

Allah senden razı olsun. İşallah en kısa zamanda bebeklerini arka arkaya göndersin.

Çok duygulandırdın beni
ay anneler hassas olur üzme kendini ay ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün ben sana dua edeyim ki ALLAH bana da nasip etsin canım sıkma canını yavaş yavaş olur bir dahaki ay değerlerin daha düzene girer öyle düşün ALLAH istemediği müddetçe hiç bir şey olmaz sen bol bol dua et kuzum ay ne güzel hammişler çoğalacak sıkma canını

Canım ben her zaman rapor almayı tavsiye ederim. Doktor vermiyorsa RAM'dan alabilirsiniz. Ram raporu olursa çocuğa öel şartlar alınması ve tedbir uygulanması yönetmeliğe bağlanır. Ancak sadece sözel bilgilendirme geçerli değil. Benim de raporu olmayan ama doktor takibinde olan öğrencilerim var. Düzenleme yapmaya çalışıyoruz ama raporlu olanlar kadar resmi bir takip sağlayamıyoruz.

canım RAMda testlere tabi tutulduk bir eğitimplanı oluşturma veya özel eğitim alma için devlet hastenesinden rapor alınmalı dendi bize dr rapor vermeyince ram bekledi dosyamızı sonrasında kapattı

Lavin CUMA SURESİNİ DE OKUDUM SELADAN SONRA SANA DA DUA ETTİM İNŞAALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN KUZUM

Mihrimah00 canım gözün aydın sağlıkla hayırla gelir inş.. Batın geçti mi hangi marka test kullandın..bende predictor early var 4 gün önceden yapılıyor. 1 Haziran'da doğum günü sürprizi yapayım diyorum sizce yapsam çıkarım adete bi gün kala

Canım saol. Bat dündü 1 gün geçti yani . Fortune diye bi marka. 3 liraya satılanlardan .erken gebelik testiyse çıkabilir canım.

Burda gebeliğini erken öğrenen arkadaşlar ne tür testler yaptınız bi gün önceden öğrenebilir miyiz hiçbelirti yok sadece göbeğimde bi agrı var ama rahim çok aşagıda alakası yok bence ama

Burda gebeliğini erken öğrenen arkadaşlar ne tür testler yaptınız bi gün önceden öğrenebilir miyiz hiçbelirti yok sadece göbeğimde bi agrı var ama rahim çok aşagıda alakası yok bence ama
Canım ben 4 gün önce öğrendim,erken testlerden değil diğer normal testlerden kullandım

Aslında hiç doktora gitmedim ama çocukluğumdan beri var bacaklarımda ağrı. Soğukta falan çok olur. Bazen ikisinde birden olur. Çok üstüne düşmedim şimdiye kadar.

bir ara müsait olduğunda git baktır ozaman canım eklem romatizması bende 4. sınıfta bulundu ve ona göre tedavi oldum bu öyle çok masum bir hastalık değil korkutmak gibi olmasın ama ben tedavi olduğum halde kalpte mitral kapakçıkta hafif kalınlaşma olmuş

canım çok üzüldüm inan umarım şikayetini ciddiye alırlar oğluşun da bir an önce toparlar kendini inşallah

canım erken testler hatalı pozitif verebiliyormuş diye duydum ben de istersen normal olanla da yap çıkma ihtimali var 1 gün kala inşallah da çıkar görürüz

canım erken testler hatalı pozitif verebiliyormuş diye duydum ben de istersen normal olanla da yap çıkma ihtimali var 1 gün kala inşallah da çıkar görürüz
İnşallah ya elimdeki testle yarın yapıstın yarın bi daha test alıp Pazartesi tekrarlarım artık bakalım sona yaklaştık herşeye hazır olmak gerek inş en hayırlısı olsun

Kizlar kanka verdim 5 te cikicak insallah guzel cikar degerlerim heyecan dorukta bende :)

çıkar çıkar merak etme güzel çıkmış çizgin değer de güzel çıkar inşallah Allahın izniyle hadi kansonucunu al da liste güncellemesi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…