- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Mihrimah00 canım düşük değil değerin normal merak etme testin koyulugundan da belliydi az çok bu civarda çıkacağı ben 40li bekliyordum hatta arkadaşların da dediği gibi artışı önemli hadi gözümüz aydın :)
Sağol canım . Ya zaten ben 14 mayıs da catlatma iğnesi oldum yani 14 günlük falan 2 haftalık için normal heralde.
Sağol canım . Ya zaten ben 14 mayıs da catlatma iğnesi oldum yani 14 günlük falan 2 haftalık için normal heralde.
Igneyi 14unde vuruldun ama büyük ihtimal 15inde catlamistir yumurtan iğneden 24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum e bunun dollenmesi yerlesmesi falan desen 20sinde yerlestigini varsaysak hch 8 gündür salgilaniyor demektir 8 günde 80 çok normal bir değer yani
Amaan hayırlısı ilk bebeğimdede çok pimpiriklendim . Noldu gitti bebeğim bunda takılmıycam fazla Hayırlısı Rabbimden .
Foto atsana biz de bakalım canım. İnşallah vardır.Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar erken gebelik testini yaptım bata üç gün var. Tabikide bisey çıkmadı
Her test yapıp o hayali çizgiyi görmek isteyen bayan gibi bende testi Işığa tutup bakınca bi hayali çizgi görüyorum
Yani bugün yaptım ki test almaya sebebim olsun.
Birazdan gidip normal bi test alıp Pazartesi yapacagım
Artık herşey nasip kendimi herşeye hazırlayıp yıkılmak istemiyorum.
Ben varya hani foto atıp bakın diyen hiç bi arkadaşın Çizgisini göremedimFoto atsana biz de bakalım canım. İnşallah vardır.
Ben görürüm geneldeBen varya hani foto atıp bakın diyen hiç bi arkadaşın Çizgisini göremedim
Ama şu da var benim gözler miyop oda olabilir
Tıklayınca büyüyor ve gayet çizgi de belli oluyooooorrrrrrr.Ya attığım fotoları küçük attım net değil
Dur sakin dostum bu mArkaya güvenebilir insan sayısı az kk da önce silik görüp sonra hayal kırıklığı yaşayıp bu teste savaşn açanlar.. Adete daha olduğuna göre hala umut var. Ama ben ümitlenmiyim sonra puuuuuffff oluyorumTıklayınca büyüyor ve gayet çizgi de belli oluyooooorrrrrrr.
Haydi inşallah bi hamilemiz daha oluyoriki günde iki güzel haber
Normal gebelik testi alıp, iyice sıkışıp yapsana. Varsa zaten onda da görünecek. Ben olduğuna yürekten inanıyorummnm.Dur sakin dostum bu mArkaya güvenebilir insan sayısı az kk da önce silik görüp sonra hayal kırıklığı yaşayıp bu teste savaşn açanlar.. Adete daha olduğuna göre hala umut var. Ama ben ümitlenmiyim sonra puuuuuffff oluyorum
Canım ya gerçekten sana ilan-ı aşk etmek istiyorum..Normal gebelik testi alıp, iyice sıkışıp yapsana. Varsa zaten onda da görünecek. Ben olduğuna yürekten inanıyorummnm.
Canım ya gerçekten sana ilan-ı aşk etmek istiyorum..Gerçekten ilk günden beri yani bu sayfaya yazdığımdan beri hep cevapladın ve hepte motive ettin..
Çok doğru bi meslek seçmişsin dostum senin öğrencin olmak isterdim..İyi ki varsın..ve şu bi gerçek ki tanığım Van insanı hep böyle idi..
Neee yoksa ağlıyor msn
Genelde filmlerde böyle konuşmalarda ağlar ya karşı taraf
Neyse iyice saçmaladım gelelim asıl meseleye ben sabah ilk idrarla yaptım bu sıkışık olma durumu nasıl oluyor yani gün içinde çok Sıvı tükettiğim için
Hım anladım yani şu sabahın ilk idrarı hikaye Sıvı tüketmeden yapmakta mantıklı.. Neyse ben şimdi gidip test alayım p tepsiye kadar bişey gelmezse yaparım testi inşAyyyyu cnm güzel sözlerin için teşekkür ederim. Beni utandırdın valla. Ama ağlamadım
2-3 saat sıvı tüketimini minimuma indirip sıkışana kadar bekliyoruz. Gün içinde en net sonuç az su tüketimiyle oluyor.
Ben varya hani foto atıp bakın diyen hiç bi arkadaşın Çizgisini göremedim
Ama şu da var benim gözler miyop oda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?