2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evet canım geçiyor onlar,bende sadece ayakkabı giyerken hissediyorum :) sonra büyümeye başladıkça rahîmde gerilme olarak hissedeceksin :)

Ayy inşallah agrilarima okadar çok alismistimki şimdi olmayınca tuhaf karsiliyorum :))

memleketime gidiyorsunuz çok mutlu olacağınız bir kent mutlu oldum tebrik ederim.....

Hadi yeni yeriniz hayırlı olsunnn

gözünüz aydın canımmm:) ne güzel tam istediğiniz yer çok sevindim

Benimde mide bulantım bitince neden bitti acaba bişeymi oldu hissine kapılmıştım :)

Hı bide o var sabahlariydi şimdi aksama döndü demekki hormon ilk salgilaninca vücut çok tepki veriyor sonradan normale mi dönüyor ne :)

Hı bide o var sabahlariydi şimdi aksama döndü demekki hormon ilk salgilaninca vücut çok tepki veriyor sonradan normale mi dönüyor ne :)
Hormon yükseldikçe vücut tepki veriyor.7 haftadan sonra başlayan çılgın günler seni bekliyor olabilir :)) benim 10 gün kadar sürdü ve geçti. Kiminde hiç olmuyor. İnşallah sende hafif geçirirsin. Açım ama yiyemiyorum diye ağlıyordum ben :) ama sonra hepsi geçiyor

:)) inşallah o çılgın günleri sabırsızlıkla bekliyoruuum

hayırlı olsun canım:)yeni yer yeni kısmetlerle gelir inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…