Evet canım geçiyor onlar,bende sadece ayakkabı giyerken hissediyorum :) sonra büyümeye başladıkça rahîmde gerilme olarak hissedeceksin :)
Benimde mide bulantım bitince neden bitti acaba bişeymi oldu hissine kapılmıştım :)Ayy inşallah agrilarima okadar çok alismistimki şimdi olmayınca tuhaf karsiliyorum :))
Güzel haberler alırsın inşalaaaaaahben de sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacak
memleketime gidiyorsunuz çok mutlu olacağınız bir kent mutlu oldum tebrik ederim.....günaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrdün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik
hayırlısı inşallah canımGüzel haberler alırsın inşalaaaaaah
Hadi hayırlısıben de sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacak
günaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrdün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik
öyle canım hayırlısı bir gün daha bekleyeyim bakalımHadi hayırlısı
gözünüz aydın canımmm:) ne güzel tam istediğiniz yer çok sevindimgünaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrdün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik
memleketime gidiyorsunuz çok mutlu olacağınız bir kent mutlu oldum tebrik ederim.....
gözünüz aydın canımmm:) ne güzel tam istediğiniz yer çok sevindim
Hadi yeni yeriniz hayırlı olsunnn
artık yeni yer yeni hayat seni sizi bekliyor hayırlara vesile olsun maşallah:)sağol canım :) geçen sıkıntılı 2 yılımın ardından burası beni çok sevindirdi
Benimde mide bulantım bitince neden bitti acaba bişeymi oldu hissine kapılmıştım :)
Hormon yükseldikçe vücut tepki veriyor.7 haftadan sonra başlayan çılgın günler seni bekliyor olabilir :)) benim 10 gün kadar sürdü ve geçti. Kiminde hiç olmuyor. İnşallah sende hafif geçirirsin. Açım ama yiyemiyorum diye ağlıyordum ben :) ama sonra hepsi geçiyorHı bide o var sabahlariydi şimdi aksama döndü demekki hormon ilk salgilaninca vücut çok tepki veriyor sonradan normale mi dönüyor ne :)
Hormon yükseldikçe vücut tepki veriyor.7 haftadan sonra başlayan çılgın günler seni bekliyor olabilir :)) benim 10 gün kadar sürdü ve geçti. Kiminde hiç olmuyor. İnşallah sende hafif geçirirsin. Açım ama yiyemiyorum diye ağlıyordum ben :) ama sonra hepsi geçiyor
hayırlı olsun canım:)yeni yer yeni kısmetlerle gelir inşallah:)günaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrdün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik
inşallah hamilesindir canımben de sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacak
teşekkür ederim :))hayırlı olsun canım:)yeni yer yeni kısmetlerle gelir inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?