Canım inşallah olmaz bişe ya:)))Sağol canım ofisteyim Allahtan tekimde şuan bir sıkıntım yok çok şükür ,kapının önüne çıkarım şimdi biraz
Ah canım dikkat et sende kendine bak davetiyelerde hazırr sonra tarihlerde bi değişim falan olmasın :)
Çok beğendim :) güle güle kullanın :)
Canım inşallah olmaz bişe ya:)))
Başım çok ağrıyo uff
Benim tüm vucüdum ağrıyo ya, sanırım hasta olucam
Olma canım ya hiç olma valla kötü
Şu an direniyorum ama bakalım, eve gidince ilaç alıp uyumayı düşünüyorum..Bademciklerim şişecek galiba yaa
kızlar bu ikisi nasıl alsam mı
bayadır alışveriş yapmıyrum ya ne alıp ne almıycamdan emin olamıyorum
Sevgili sözlüm aradı şimdi en son 2 gibi konuşmuştuk sonra kapadık , şimdi de aradı açtım efendim canım dedim yaa ben sana şey demeyi unuttum dedi ne canım ne oldu dedim "seni seviyorum"dedi bende sustum kaldım öyle bende seni seviyorum dedim kapadık sonra
Aman da aman, kıh kıh kıh..
inşallah :)Olmaz canım olmaz:)
Sevgili sözlüm aradı şimdi en son 2 gibi konuşmuştuk sonra kapadık , şimdi de aradı açtım efendim canım dedim yaa ben sana şey demeyi unuttum dedi ne canım ne oldu dedim "seni seviyorum"dedi bende sustum kaldım öyle bende seni seviyorum dedim kapadık sonra
O an içimden öyle geldiNiye öyle güldün kız :)
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)
Aşk böcükleriiii, Allah muhabbetinizi arttırsınnn
O an içimden öyle geldiBen arada o kıh kıh gülme şeklini de kullanırım da burda ilk oldu galiba
Kız sen bunları boşver, hepsinin tarihi neyi belli, beni en erken silinecek yere yaz sen şöyle
Amiiiin inşallah
Ayy evet ilk oldu sanırım :)
Aaaa olur muu ya beni silincek bir yere yaz asılllçok oyna silinsin hepsiii
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicemKız sen bunları boşver, hepsinin tarihi neyi belli, beni en erken silinecek yere yaz sen şöyle
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicem
Naber kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?