Amiiiin canım benimm inşallahhhcanım prenses gibi olmuş çok güzell darısı başıma
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicem
Naber kizlar
Ayy eveeeeeet, ben de mi evlenme teklif etsem acaba? Valla gidip kaçırırım kafam atarsa
Güle güle aşkla takın canım yüzüklerinizi
Kız sen kay bir kenara, beni yazacak.Birbirimize giriyormuşuz burda Bence de şöyle ayaklarını sürüye sürüye oynasın.
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicem
Naber kizlar
benide yaz tatlımmm sakın unutmaaaaaRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)
Çok mutluyum:))
Anlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.
Davetiyelerimiz geldiiiiiiiiiiii:)
YEKTA61 Canım elbisene bayildim ya.. :)
Ayyy güle güle takın canım çok güzeller maşallahh :)
Çok beğendim :) güle güle kullanın :)
Çok güzel canım, güle güle kullanın :) Nişanın tam tarihi ne zaman :)
Güle güle aşkla takın canım yüzüklerinizi
sağolun bebeklerim
24 ocak tarihimiz
sağolun bebeklerim
24 ocak tarihimiz
Benimki hayatta kabul etmezAyyy bence süper olur hatunlar, hep erkekler edecek değil ya,Hayat müşterek dimi
Ben senin bildiğin kızlardan değiliim
Ahaa benden 1 hafta önce nişanlanıyorsunBiz daha yüzükleri almadık, pek ilgili değilim o konuda ya
gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)canım sen zaten planlı gittin ama bakalım ben gidebilcem mi
güle güle kullanın canım :)
çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)Canım bu eteğin birebir aynısının siyahını aldı kuzenim, ben bayıldım valla çok şık duruyor. O sateen.com dan almıştı yazın.. Tuniği de beğendim.
Ben de etek giymiyorum, rahat edemiyorum ya.. Ama annen doğru diyor olması lazım en azından 1 tane..gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)
güle güle kullanın canım :)
çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)
tamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)Kız sen bunları boşver, hepsinin tarihi neyi belli, beni en erken silinecek yere yaz sen şöyle
sakınnnn benide unutmaaatamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)
bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)
Geçmiş olsun :) Benim kuzucum da sınavda şu an :)ayy ben bugün ilk finalimide oldumm
Adım da zaten minicik benimtamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)
bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)
inşallah onun sınavıda güzel geçer :)Geçmiş olsun :) Benim kuzucum da sınavda şu an :)
Adım da zaten minicik benimBizde de var o kurdele olayı :)
İnşallahhh.. Ama geçen cuma tatil olunca o günkü sınav en sona ertelendi, onun da o gün ameliyatı var, sınavı büte bırakacak, ondan korkuyorum ya, zor derslerinden biri bide..inşallah onun sınavıda güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?