Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)duygu patlaması yaşamışsındır kıyamam sana ben
Çok mutluyum:))Aman da aman davetiyelerde gelmiş, gelin kızımızda duygulanmışşş
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)
Çok mutluyum:))
ayyyy beni de yaz beni de düğün ahngi tarhiteydi kuzumRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)
Çok mutluyum:))
hayırlı olsun canımmAllah daim etsin canımmm.Darısı bizim başımıza :)
Amin canım:)Allah daim etsin canımmm.Darısı bizim başımıza :)
ne güzel canım ya hayırlı olsun çok az kaldıOrda annemin babamın ismini gördüm ya ona çok duygulandım:)
29 ocak ve 31 ocakta canımayyyy beni de yaz beni de düğün ahngi tarhiteydi kuzum
Yupppiiiii :)ne güzel canım ya hayırlı olsun çok az kaldı
bir agrı kesıcı al yat uyu dıcem ama calısıyo olabılırısn :)Başım çok ağrıyo uff
bir agrı kesıcı al yat uyu dıcem ama calısıyo olabılırısn :)
cok kotu oluyor iş yerınde bas agrısıCanım çok sağol aldım ağrı kesici ama henüz geçmedi,evet çalışıyorum
Baş ağrısı çok kötü ya. Bende daha ısınamadm bugün.Canım çok sağol aldım ağrı kesici ama henüz geçmedi,evet çalışıyorum
Özelden attım canım :)
cok kotu oluyor iş yerınde bas agrısıtemiz hava al oda iyi gelıyor :)
Baş ağrısı çok kötü ya. Bende daha ısınamadm bugün.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun :) geçen sene kardeşim arkadaşının düğüne katılmıştı orada hatta çok beğenmişti ve bizede abla oraya bakın diyordu :)Kızlar herkese merhaba. Dün düğün yerimizi tuttuk. Allah nasip kısmet ederse 6 eylül' de Beykoz Sabancı Öğretmenevinde olacak. Mekanın konumuna zaten diyecek yok, boğazın içindesiniz. Fakat organizasyonları hakkında pek fikir sahibi değilim. Acaba aramızda orada düğün yapan yada bir düğüne katılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?