bebişim nasıl oldn boğazlar falanGünaydın canım evet buz gibi burası böyleyse orasını düşünemiyorum bile.. Dikkat et kendine :)
Günaydın canım :)
Allah seni ne etsin napmış çocuğa :) :) okurken nasıl güldüm ..Oh olmuş ama ona bir yandan da üzüldüm :)
Bence bütün çiftler aynı konuşmayı yapıyoNe desem bilemediimmm
Kuzum nişanda uzakta olmak sıkıntı da düğünde ayrı bi sıkıntı oluyogünaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor
ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik warsöz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim hiç birşeye karşı içimde istek yok benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor
ahahahahah,çok güzeldi bu yaaaa
bebişim nasıl oldn boğazlar falan
Bence bütün çiftler aynı konuşmayı yapıyo
Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı
günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor
ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik warsöz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim hiç birşeye karşı içimde istek yok benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor
Herkese gec de olsa gunaydin
Kuzum nişanda uzakta olmak sıkıntı da düğünde ayrı bi sıkıntı oluyoonu en iyi anlayanlardan biri de benim:)
Bende cok heyecanli degilim. Daha cok nasil olacak insanlar eve sigacak mi bu kaygilar var
kızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaasanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba
aslında çok eksiğin yok canım 2 güne biter
Canım ne depresyonu Allah aşkına ya :) Ben öleyim o zaman benimde nişanım var ama daha nişan yerimiz bile belli değilBak hasta halimle sizi güldürmeye çalışıyorum kıymetinizi bilin
Dedim şimdiden yapimde evlenince yapamasın die:)
Canım daha 3hafta var yaparsın merak etme:) stres yapma yeter ki.
bizde yaz sonu düğün istiyoruz sözde ama daha salon yok ortadabi de işte sen memleketinden uzak değilsin,benim o derdim ztn en büyük sorun.hersey benden uzakta olmak durumunda ve bi yerde artık enerjimde tükeniyor.bilmiyorum ya şuan herşey gözümde cok buyuyor,önumde sankı koca bi belirsizlik var gibi koca bi boşluk içindeyim
Yook canım stres yapmıyorum da böyle bir gereksiz isteksizlik var
günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor
Günaydın canım benim hoşgeldin :)
kızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaasanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba
Ay benim de bohca yarim bisey anlamadim bohca soran da yok. Kimse sormazsa bende bisey demicem valla.
Bende cok heyecanli degilim. Daha cok nasil olacak insanlar eve sigacak mi bu kaygilar var
Hepimiz aynıyız desene, nerelere gitsem ben yaaaa
Canım zaten öyle oluyo. Sözlün bile senin kadar düşünmüyo çünkü ayrıntıyı düşünmüyolarkızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaasanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba
Ohoooo getir ben yapıcam hepsiniHepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?