2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız korkuyorum diorum kapıyı kilitle diyo. Bende zaten sinirliydim sen misin onu diyen dedim yaptım :) bişe olmaz arabada battaniye vardı zaten onu almş üzerine:) süreklide ısıtmış :)

Hahaaytt tabii kii canımmm Herşey güzdel olucakkk

Kız korkuyorum diorum kapıyı kilitle diyo. Bende zaten sinirliydim sen misin onu diyen dedim yaptım :) bişe olmaz arabada battaniye vardı zaten onu almş üzerine:) süreklide ısıtmış :)

Kilitle dediyse kilitlemek lazım tabii ki :) :) Açamamış iyi olmuş hııhh

ayyyy iyi yapmışsın kuzum valla ohhh geç kalmaz bidahada

Kilitle dediyse kilitlemek lazım tabii ki :) :) Açamamış iyi olmuş hııhh
Valla bi rahatladım görmen lazımdı:) bana diyo ki sen arkadaşlarına gidince seni görürüm diyo bende dedim sanki ben 2de mi geliyorum dedim:)

Valla bi rahatladım görmen lazımdı:) bana diyo ki sen arkadaşlarına gidince seni görürüm diyo bende dedim sanki ben 2de mi geliyorum dedim:)

Güzel cevap vermişsin canım

Kanım çekilmiş gibi dolanıyorum ortalıkta

Canımmm gel yanıma sana çay kahve yapıyım ortam da sıcacık bende hastayım hala geçmedi ama sarılır ısıtırız birbirimizi

Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz

Ohhh tabii ya şurda düğününe ne kaldı sen göbek atıp oynucan ya bizz greenandblue

Neyse 1.5 yılım kaldı, Istanbula tayin istiycem sonra inşallah..
Kat kat giyindim ama bana mısın demiyor ya, bugün kesin hasta olcam.

Ay yazık ya, acıdım şimdi..
içimde acayip bi enerji var nedense
Ben de tam tersi, canım hiç ders anlatmak istemiyor ya işkence gibi bugün..

Sizde benim düğünüme uzaktan katılın:) hatta ben bide istanbulda kafe ayarlayım:) sizde orda toplanın canlı bağlantıyla uzaktan düğün yapmış oluruz:)

Dün ben öyleydim test dağıttım çocuklar anlamadığı yerleri soruyo cevaplamaya enerjim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…