Love01 Canim dilimi 10 tlden hesaplanır genelde.tadindan eminsen gayet iyi fiyat.uygun yapanlar var ama gerçekten bildiğim için diyorum adam gibi yapilirsa cok masrafli.anca dandik malzeme kullabirlarsa ucuz olur. Ona göre hesaplayin.
Günaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum
3hafta sonra bugün düğünüm vaaaaaarrrrrr
yihhuu bi 2015 gelinimiz daha hayallerine kavuşacakkGünaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum
Ay çok korkuyorum elime yüzüme bulaştıracam diyeee:)Günaydın canım aman dikkat et :) Geri sayım başlasın o zaman
korkmaa sakin olman gerek canım korktukça korkuyu üstüne çekersinAy çok korkuyorum elime yüzüme bulaştıracam diyeee:)
Ayy ben bi an önce düğün geçsin istiyorum :) balayına geçeyim bi an önce:))günaydın canımlar
yihhuu bi 2015 gelinimiz daha hayallerine kavuşacakk
Ayy becerebilsem keşke:)korkmaa sakin olman gerek canım korktukça korkuyu üstüne çekersin
Owww bayıldımmmmmtam benlik ben bayılrıım böyle şeyleree
İşte aşk böyle bişi..
oooo bayıldımmmm :)))
O neydi öyleeee
Merak etme kuzu, ben kendi nişanımı hayırlısı ile atlatayım, seninkinde en azından tecrübeli olurum fena mı
ben kendi ellerimle nişanlarım seni
Canım doktorlar balayında havuz deniz önermiyolar ama mikrop kapma riski çok fazla. Aklında bulunsun.
Kızlar biz alanya die düşünmüştük ya. Sevdicekle konuştuk 2 3 gün alanya 2 3 gün antalya die karar düşündük :)
Tam 3hafta sonra bugün kınam varrr
günaydınlarrr
Günaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum
günaydın canımlar
yihhuu bi 2015 gelinimiz daha hayallerine kavuşacakk
Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun
Ayy ben bi an önce düğün geçsin istiyorum :) balayına geçeyim bi an önce:))
Ay çok korkuyorum elime yüzüme bulaştıracam diyeee:)
Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun
Bende bayıldımmm kızlarr ne güzel dimii içim gitti resmen görünce
Allahım kendi nişanlanıcak beni kaçırcak ..Başıma gelenlerrrr
Aynen havuza hatta denize bile girmeyiin balayında!!!Ohhhh oh ne güzel vallaa oynamaya başlayalımm
Günaydın canımmm
Günaydın canımmDikkat et kendine bak en önemli zamanlar bunlar son günlerin kııız :)
Ayyy ne güzel hayırlısıyla olsun inşallah bizi ayakkabının altına yazmayı unutma he
OOhhh ooohhh oh oyna kız greenandblue
Günaydın canımm :) Evett darısı başımıza inşallahh
Nasılsın yavru kuşGünaydın canımm inşallahh :) :)
Tabiiii elin işte gözün oynaşta senin
Ayyy ne güldümmmGünaydın canımm inşallahh :) :)
Tabiiii elin işte gözün oynaşta senin
Nasılsın yavru ceylanGünaydın iki gözümün çiçeğiiiKuzu bak son 3 hafta kaldı..Kendi nişanımdan sonra seni himayeme alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?