2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?

evet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından kare :KK53: daha kare 1 dilimi ikiye bölüp verecez millete:KK53:

benimde isteme ve söz bi arada oldu,sadece baklava verdik,Allahtan bi de o zmn pasta çıkarmadılar.bi masraf az yapmış olduk :KK53:

ayy biz nişanda en fazla 30-40 kişi olacaz eve nasıl sıgıcaz,onca şeyin altından nasıl kalkacaz die düşünüyoruz,bi de 500 olsa,düşer ölürdük heralde:KK53: Allah yardımcın,herşeyde gönlünce olsun cnm:KK68:
Aminn canım hepimizn inşallah biz istemede bi 40 vardık korkma ya bi iki kuzenim gelmişti hallettik biz herşeyi sanada gelirler yardıma hallolur :KK76::KK76:

kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
Baya aylarca saklanıyo ama 3 gün önce yapsan bişeycik olmaz ay tupperware varsa koy içine istersen bi ay beklet hiç bişey olmuyo taptaze canm :D

arkadaşım yapıyor kurabiye,1 hafta kalıyor demişti.

evet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından kare :KK53: daha kare 1 dilimi ikiye bölüp verecez millete:KK53:

benimde isteme ve söz bi arada oldu,sadece baklava verdik,Allahtan bi de o zmn pasta çıkarmadılar.bi masraf az yapmış olduk :KK53:

ayy biz nişanda en fazla 30-40 kişi olacaz eve nasıl sıgıcaz,onca şeyin altından nasıl kalkacaz die düşünüyoruz,bi de 500 olsa,düşer ölürdük heralde:KK53: Allah yardımcın,herşeyde gönlünce olsun cnm:KK68:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Ahahhahh dimi o durum vardı bizim, burjuvalıktan, fakirliğime dönüş yapayım hemen :p:p Canım ya vallahi kendime acıyorum bazen, ben bu hallere düşecek adammıydım yahuuu:KK14::KK14: Herşeyimi kendim yapıcam diye uğraşıp duruyorum,Allah mükafatını verir inşallah..Herşey geçer, gider bizde gülerek anımsarız :KK14:

Canım yapıp poşetleyip hava almazsa 10 gün rahat kalır. Zaten çoğunlukla yemezler saklarlar oyüzden sorun olmaz rahat rahat yap sen :)

İnşallah verirsin canım..

Benimkinin 2 sınavı büte kaldı mecburen, 13ünde ameliyatı var, kar tatilinden dolayı erteledikleri sınavlar 14ünden sonra olacakmış, giremeyecek. :KK43:
geçmiş olsun canım ne ameliyatı...
Allah yardım etsin canm
çok saol kuzum benim :)
Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz :oops:
merhaba hoşgeldinn hayırlısı olsun inşallah canım :)
Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945
ayy benimde aklımda böyle bir pasta var :)
bende 4 - 5 gün önceden yapıcam canım kurabiyeleri 10 güne kadar bişey olmuyomuş diye duydum :)

nasılsınız gelincikler neler yaptınız ben yokken :)
sınavlar bittiğine göre rahat rahat burdayımm artık :)

Kızlar hallettim ben:) burdaki şubeye devam etcem. Olay şu ki burası 2ortağın. Ortaklar anlaşamıyo. Biri devretmek istiyo. Diğer ortak bana devret diyo. Adamda devretmiyo. Başka birine devrediyo. Öyle olunca van ercişteki müşterilerine bakmıyo. Yeni devralan kadın benim velim. O devam ediyomuş eski müşterilere. Bizde şikayet etcez falan diyince patrona haber uçmuş. 15kere arayıpta ulaşamadığımız patron bizi arıyor özür diliyor. Türkiye genelinde 30 şubesi varmış ve hepsi bu adama aitmiş.

Kızlar hallettim ben:) burdaki şubeye devam etcem. Olay şu ki burası 2ortağın. Ortaklar anlaşamıyo. Biri devretmek istiyo. Diğer ortak bana devret diyo. Adamda devretmiyo. Başka birine devrediyo. Öyle olunca van ercişteki müşterilerine bakmıyo. Yeni devralan kadın benim velim. O devam ediyomuş eski müşterilere. Bizde şikayet etcez falan diyince patrona haber uçmuş. 15kere arayıpta ulaşamadığımız patron bizi arıyor özür diliyor. Türkiye genelinde 30 şubesi varmış ve hepsi bu adama aitmiş.
Sevindim hallolmasına canım bu arada hangi mak. kullanıyosun sen ?

Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945

Çok güzel görünüyo canımmm :kk77:Hoppa

Bugünüde akşam ettik kızlaarrrr

Gerçekten de öyle ne ara akşam oldu anlamadım ben :KK30::KK30:

Canım istersen 1 hafta önceden yap hiçbir şey olmaz ,zaten çoğu kişi hatıra olarak saklıyor Hoppa Bende 5 6 tane söz kurabiyelerimden saklamıştım ve inanır mısın o heyecandan o mutluluktan yemedim bile kurabiyemi dün akşam açtım birini yedim 3 ay geçmesine rağmen :KK57: düşün 3 ay oldu HoppaHoppa Hiçbir şey olmamış ve tadı ayıptır söylemesi muhteşemm :) çok güzel şeker hamurundan kurabiş yaparım ben :KK69:

Ohh çekmişsindir şimdi canım çok sevindim hallolmasına kıza da bağırmışsın oh olsun ona :KK70::KK70:

Back
X