2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok güzel görünüyo canımmm :kk77:Hoppa

Gerçekten de öyle ne ara akşam oldu anlamadım ben :KK30::KK30:

Canım istersen 1 hafta önceden yap hiçbir şey olmaz ,zaten çoğu kişi hatıra olarak saklıyor Hoppa Bende 5 6 tane söz kurabiyelerimden saklamıştım ve inanır mısın o heyecandan o mutluluktan yemedim bile kurabiyemi dün akşam açtım birini yedim 3 ay geçmesine rağmen :KK57: düşün 3 ay oldu HoppaHoppa Hiçbir şey olmamış ve tadı ayıptır söylemesi muhteşemm :) çok güzel şeker hamurundan kurabiş yaparım ben :KK69:

Ohh çekmişsindir şimdi canım çok sevindim hallolmasına kıza da bağırmışsın oh olsun ona :KK70::KK70:
Salak tutmuş bana diyo ki sen gittin dedim ki adam oldunuz müşterinizle ilgilendiniz de ben mi gittim dedim. Baktı kaldı:)

Kızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..

a.webp l.webp

Kızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..

Eki Görüntüle 1368196 Eki Görüntüle 1368197
Güle güle kullannn :KK76::KK76:

Uhuuu güle güle giy canım çok güzeller maşallah :D :D

Daha önceden yapmıstım bunları erkek arkadasima gondermistim yine bu tarz yapar dagitirim

2ymuiaa.jpg

Çok güzel görünüyolar canım ;)

Var mı öyle tehlikede olan?
bilmiyorum ki canım klasik ögrenci korkusu :)
ayyy çok güzeller güle güle kullan canım :)
Daha önceden yapmıstım bunları erkek arkadasima gondermistim yine bu tarz yapar dagitirim

2ymuiaa.jpg
çok güzeller canım yapacagım zaman tarifini isterim artık :)

Yok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
Hmm bi şans daha verdin yani inşallah gelir canım bu sefer insan sinir oluyor.. 10 gün ne zaman dolacak?

545394_409827439039886_968959399_n.jpg
293524_270796646276300_588673526_n.jpg
282785_235631239792841_7294254_n.jpg

kızlar kına mekanı araştırmaya başladım buranın alt katına 1000 lira istiyolar...
resimlerini paylaştığım giriş ise kişi başı menü 16 liradan başlıyor 45 liraya kadar çıkıyor girişteki salonun şartı menülü olması nasıl sizce... tanıdıkta var belki daha uyguna olabilir :)
Canım güvenilir bir yerse güzel bence zaten oyun alanı olsun millet coşacak o gece.. Fiyat olarak biraz fazla geldi bana menü fiyatları yani organizasyon firmasıyla da anlaşırsam neredeyse 5 milyarı bulacak ki bence abartı bi fiyat ama indirimli hali nasıl olur bilmiyorum o_O

Back
X