- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Güle güle kullan canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diode canım etkili ama canım çok yanıyoSen hangisine giriyosun canım:)
Salak tutmuş bana diyo ki sen gittin dedim ki adam oldunuz müşterinizle ilgilendiniz de ben mi gittim dedim. Baktı kaldı:)Çok güzel görünüyo canımmm
Gerçekten de öyle ne ara akşam oldu anlamadım ben
Canım istersen 1 hafta önceden yap hiçbir şey olmaz ,zaten çoğu kişi hatıra olarak saklıyorBende 5 6 tane söz kurabiyelerimden saklamıştım ve inanır mısın o heyecandan o mutluluktan yemedim bile kurabiyemi dün akşam açtım birini yedim 3 ay geçmesine rağmen
düşün 3 ay oldu
Hiçbir şey olmamış ve tadı ayıptır söylemesi muhteşemm :) çok güzel şeker hamurundan kurabiş yaparım ben
Ohh çekmişsindir şimdi canım çok sevindim hallolmasına kıza da bağırmışsın oh olsun ona![]()
Bende memnunum ve bitti sayılır artık. Alt bacağımda bişe kalmadı. Koltuk altım öyle:) bi tek genitalde fazla var:)Diode canım etkili ama canım çok yanıyo
Hımm ben daha yeni başladım inşallah görebilicem bittiği günleri şimdilik azalma var daBende memnunum ve bitti sayılır artık. Alt bacağımda bişe kalmadı. Koltuk altım öyle:) bi tek genitalde fazla var:)
Güle güle kullannnKızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..
Eki Görüntüle 1368196 Eki Görüntüle 1368197
Teşekkürler canım :)Güle güle kullannn![]()
Ne güzel olmuşlar maşşallah :)Daha önceden yapmıstım bunları erkek arkadasima gondermistim yine bu tarz yapar dagitirim
![]()
Kızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..
Daha önceden yapmıstım bunları erkek arkadasima gondermistim yine bu tarz yapar dagitirim
![]()
Ne güzel olmuşlar maşşallah :)
Uhuuu güle güle giy canım çok güzeller maşallah![]()
Sagolun hatunlar tesekkür ederimm
Çok güzel görünüyolar canım![]()
Kuzu o söz müydü ben nişan diye hatırlıyorum profil resmindekinicanım ben daha nişanlanmadım bu ayın sonunda nişanlanıcam inşaAllahh. Yoğun çalıştığım için pek giiremiyorum kuzummm :)
Amin yavrum tenk yuÇikilata istiyommmhepsi çok güzel canım aşkla kullan inşallah
![]()
bilmiyorum ki canım klasik ögrenci korkusu :)Var mı öyle tehlikede olan?
ayyy çok güzeller güle güle kullan canım :)Kızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..
çok güzeller canım yapacagım zaman tarifini isterim artık :)Daha önceden yapmıstım bunları erkek arkadasima gondermistim yine bu tarz yapar dagitirim
![]()
Hmm bi şans daha verdin yani inşallah gelir canım bu sefer insan sinir oluyor.. 10 gün ne zaman dolacak?Yok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
wuhuuuuuuuubu fotodan sonra senle çocuk da yaparım kariyer de![]()
çokkk sevindimmm hayırlı olsun canım ee ne zaman resmiyete dökülüyo bu iş :)Kızçeler selammm dün sevdicekleydim bugün de kursum vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün sevdicekle ne yaptıkkkkkkkk?????????????????????????????????????? NİKAH TARİHİ ALDIIIKKKKKKKKKKKKKK![]()
Canım güvenilir bir yerse güzel bence zaten oyun alanı olsun millet coşacak o gece.. Fiyat olarak biraz fazla geldi bana menü fiyatları yani organizasyon firmasıyla da anlaşırsam neredeyse 5 milyarı bulacak ki bence abartı bi fiyat ama indirimli hali nasıl olur bilmiyorum![]()
![]()
![]()
kızlar kına mekanı araştırmaya başladım buranın alt katına 1000 lira istiyolar...
resimlerini paylaştığım giriş ise kişi başı menü 16 liradan başlıyor 45 liraya kadar çıkıyor girişteki salonun şartı menülü olması nasıl sizce... tanıdıkta var belki daha uyguna olabilir :)