- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ben pek bilmiyorum ama kuzen hemen düzelince söyliyim dedim canım insallah düzelir hemencanım gittim tabiiki ama ilaç veriyor ben de şimdiden açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum zaten evlenince korunmak için kullanacağım o yüzden de bıraktım ilacı..
Selam hosgeldin canımSelam olsun tüm gelinciklere
çoookk fenaa kar yağıyoo hayat felç burdaa
Selam olsun tüm gelinciklere
selam kuzum hoşgeldin :)Selam olsun tüm gelinciklere
bugün istanbulda sadece yağmur var :)çoookk fenaa kar yağıyoo hayat felç burdaa
her yer buz gibiBurda kar yok ama fena soğuk var
Selam hosgeldin canım
A.s canım hoşgeldiin :)
Hoşbulduk güzeller havadan mıdır nedir içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi telefonumda ki bi oyuna veridm saatlerdir onunla oynuyorumselam kuzum hoşgeldin :)
o zaman bende düşünebilirim canım :)hayalseverrr o elbisenin kemeri çıkıyo canım farklı bi kemerle kullanabilirsin:)
değişik bişey yok kuzum valla bendede bi miskinlik var :)Hoşbulduk güzeller havadan mıdır nedir içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi telefonumda ki bi oyuna veridm saatlerdir onunla oynuyorumvar mı değişik bişey?
Orada hala kar varmış evet ama İnegölde hafiflemiş şuan bişey yokmuş :)
Bolu fenaa haberlerde görüyosunuzdur zatenbugün istanbulda sadece yağmur var :)
Hoşbulduk güzeller havadan mıdır nedir içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi telefonumda ki bi oyuna veridm saatlerdir onunla oynuyorumvar mı değişik bişey?
Bolu fenaa haberlerde görüyosunuzdur zatenaraba karın altında eve nasıl gidicez bakalımm
Oyyy bende boş boş oturuyorum şu anda biraz yemek yaptık onla oyalandım ama simdi boş oturuyorumHoşbulduk güzeller havadan mıdır nedir içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi telefonumda ki bi oyuna veridm saatlerdir onunla oynuyorumvar mı değişik bişey?
Bende bi duş alayım bari yeni bi şampuan deniyecem saç dökülmem için inşallah işe yararOyyy bende boş boş oturuyorum şu anda biraz yemek yaptık onla oyalandım ama simdi boş oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?