2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence 1.si güzel canımm :)

Canım ama kullanmıyorum ki :)

Ayy davet ediliyorum :) yok kıızlar ben istemem instagram :)
canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..
kızlar benim reglimde çok düzensiz. zaten 2 3 gün sürüyor ve asla zaman hesaplayamam bazen 5 hafta bazen 3 hafta filan. ay kesin düğünümde de olurum yani. 3 günün biri kına gecem biri düğünüm biri balayım olur artık

Canım benimm zatan ben internetten alışverişe de karşıyım hani görsem baksam bile almam :) Zaten görsel olarak bişey gerektiğinde google dan buluyorum rahatlıkla çok teşekkür ederim :) Yine de sizinle burda sohbet edebilirim :)

Allah korusun kıızz deme öyle inşallah o şekilde bişi olmaz

Kızlar bunları aldım :)

Güle güle kullan canımm benim :)

ayy çok güzelmiş ben netten elbise alamıyorum boy kaygısından dolatı malesef tam dizimin üstünde olsun istiyorum giyiyorum aşırı kısa oluyor mesela
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))

kızlar elbiseleriniz çok güzel güle güle kullanın :)
yeşilin fiyatı ne canım
115 canım pınar şems etek canım o farklı renkleride var :) ben bu tarz etekleri seviyorum :) tanışmada mor almıştım buna benzer arminenin ve 140 liraydı:) memlekette unutmuşum kardeşimde kaldırmış şimdi bulamıyo :)

Ben 31 aralıkta hasta oldum hala bitmedi, bugün tamamen kesilir umarım, 10. gün..

Teşşekkür ederim bebekim:)) 24 saatte kargo diyo ama bakalım nasıl olacak bu hafta içi gelmesi lazım:)

çok sevdim rengini :)
bende bi bakınıyım :)

o zaman bakarım artık duruma göre diyorum ya zaten kısa sürüyor ama mesela hep 1 haftalık tatile giderim 3 günü hasta geçer filan öyle denk gelir
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))

Ben 31 aralıkta hasta oldum hala bitmedi, bugün tamamen kesilir umarım, 10. gün..
ben geçen ay 2 kez oldum 1.si normali 3 gün ikincisi 2 hafta sürdü bu ay düzgün oldum bakalım..
kız olmak çok zor ya

hayırlı olsun canımmm mutlulukla kullanınn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…