canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..Bence 1.si güzel canımm :)
Canım ama kullanmıyorum ki :)
Ayy davet ediliyorum :) yok kıızlar ben istemem instagram :)
ayy çok güzelmiş ben netten elbise alamıyorum boy kaygısından dolatı malesef
canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..
kızlar benim reglimde çok düzensiz. zaten 2 3 gün sürüyor ve asla zaman hesaplayamam bazen 5 hafta bazen 3 hafta filan. ay kesin düğünümde de olurum yani. 3 günün biri kına gecem biri düğünüm biri balayım olur artık
Kızlar bunları aldım :)
Kızlar bunları aldım :)
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))ayy çok güzelmiş ben netten elbise alamıyorum boy kaygısından dolatı maleseftam dizimin üstünde olsun istiyorum giyiyorum aşırı kısa oluyor mesela
115 canım pınar şems etek canım o farklı renkleride var :) ben bu tarz etekleri seviyorum :) tanışmada mor almıştım buna benzer arminenin ve 140 liraydı:) memlekette unutmuşum kardeşimde kaldırmış şimdi bulamıyo :)kızlar elbiseleriniz çok güzel güle güle kullanın :)
yeşilin fiyatı ne canım
Güle güle kullan, çok güzeller:))Kızlar bunları aldım :)
Bende ölçülerime göre alıyorum canım:) bende ezberledim:)Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))
canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..
kızlar benim reglimde çok düzensiz. zaten 2 3 gün sürüyor ve asla zaman hesaplayamam bazen 5 hafta bazen 3 hafta filan. ay kesin düğünümde de olurum yani. 3 günün biri kına gecem biri düğünüm biri balayım olur artık
Teşşekkür ederim bebekim:)) 24 saatte kargo diyo ama bakalım nasıl olacak bu hafta içi gelmesi lazım:)Canım benimm zatan ben internetten alışverişe de karşıyım hani görsem baksam bile almam :) Zaten görsel olarak bişey gerektiğinde google dan buluyorum rahatlıkla çok teşekkür ederim :) Yine de sizinle burda sohbet edebilirim :)
Allah korusun kıızz deme öyle inşallah o şekilde bişi olmaz
Güle güle kullan canımm benim :)
çok sevdim rengini :)115 canım pınar şems etek canım o farklı renkleride var :) ben bu tarz etekleri seviyorum :) tanışmada mor almıştım buna benzer arminenin ve 140 liraydı:) memlekette unutmuşum kardeşimde kaldırmış şimdi bulamıyo :)
Teşşekkür ederim bebekim:)) 24 saatte kargo diyo ama bakalım nasıl olacak bu hafta içi gelmesi lazım:)
Selam kizlar
selam canım :)Selam kizlar
o zaman bakarım artık duruma göreCanım benimm zatan ben internetten alışverişe de karşıyım hani görsem baksam bile almam :) Zaten görsel olarak bişey gerektiğinde google dan buluyorum rahatlıkla çok teşekkür ederim :) Yine de sizinle burda sohbet edebilirim :)
Allah korusun kıızz deme öyle inşallah o şekilde bişi olmaz
Güle güle kullan canımm benim :)
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))
ben geçen ay 2 kez oldum 1.si normali 3 gün ikincisi 2 hafta sürdüBen 31 aralıkta hasta oldum hala bitmedi, bugün tamamen kesilir umarım, 10. gün..
hayırlı olsun canımmm mutlulukla kullanınn inşallahTünaydınnnn ben geldim sabah erkenden kalkdık sevdicekle beraberdik nasıl özlemişimmm iş yoğunlugundan görüşememiştik bi de buzdolabı aldık kiiBöle bi sevindim ilk büyük esyamızda siz nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?