2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım çok geçmiş olsun yaa, bu arada intagram da ekledim seni...T ile başlayıp , turuncumsu hatun kişi benim

İyi akşamlar canımm a.s. ..Aman dikkat et kendine ya şimdi ne durumda iyi mi var mı ağrı sızı

Iyi cok sukur kuzum ama agrisi biraz var krem verdi doktor onu suruyorum

Tüm gelincikler değişik bizim topikte maşallah Gayet şık olmuş papyon da..bizim evde olacağı için bizde olmaz da sizde olur tabi.

Sagol kuzum. Salonda die papyon aldirdim evde papyon hos olmaz kravat daha guzel olur

Canım çok geçmiş olsun yaa, bu arada intagram da ekledim seni...T ile başlayıp , turuncumsu hatun kişi benim
Sen ne is yapiyodun hatun :) bende bu instagram hesabini yanlislikla erkek arkadasimin maili ile actim ve surekli arkadaslarindan istekler geliyor :) kendisi insaat muhendisi onlarda baret felan kullaniyolarya senide onlardan biri sandim :)

geçmiş olsun cnm.Çarşamba günü bende düştüm karda kayıp ve hala çekiyorum ağrısını çok cnm acımıstı anlıyorum seni düzelse artık şu havalar

Sana da geçmiş olsun canımm dikkat et kendine Düzelsin evett mesela yarın 12 dereceymiş ve güneşli annemde çıkalım sana bişiler alalım diyo

Kızlar ya ben bisey danıscam size bugun avmde karaca magazasina ugradim. Ara ara oraya tek tek alinabilen parcalsr geliyordu daha once qlmak istemistim parca sayisi azdi bugunde cok guzel bir set gelmis yine parca olarak satiliyordu cok hosuma gitti 6 servis 6 yemek tabagi 6 tatli tabagi 6 kase 1 ortaboy uzun salata tabagi 2 kahvaltilik kase 1 uzun zeytinlik 6 cay tabagi 1 servis tabagi uzun boyle bir set olusturdum 185 tl ye geldi hepsi ama bunlarin garantisi yok tek tek oldugu icin normalde gubluk yemek takimlari 200-250 arasi bunu kahvalti ve pasta olarakta kullanabilirim die boyle aldim sizce yanlismi yaptim

geçmiş olsun cnm.Çarşamba günü bende düştüm karda kayıp ve hala çekiyorum ağrısını çok cnm acımıstı anlıyorum seni düzelse artık şu havalar
Aynen kuzum yaaa cok gecmis olsun sanada

Biz izleyici konumundayız

Şimdi ben de papyon düşünmeye başladım bak, benimkinin takacağını hiç sanmıyorum ama..
aynen biz izleyelim ilerde kendi topiğimizi açıp herkesi aydınlatırız
Bende 35 kişilik dedim canım ..doğal olarak bana da 350 tl dediler Ama ben o kadar para vermek istemiyorum açıkcası

evet kuzu dediğim gibi kişi başı 10 tlden hesaplanıyor

Yoo bence çok iyi yapmışsın canım bende öyle yapıcam sadece özel olarak günlük yemek takımı alsan yeter .Bu arada fiyat olarakta onca şey almana rağmen gayet iyi ödemişsin. Güzel günlerde kullanın inşallah Garanti olarakta sonuçta günlük kullanılıcaksa yani kırılsada bir tekini vermezler doğru ama gerek de kalmaz bence o yüzden dert etme

aynen biz izleyelim ilerde kendi topiğimizi açıp herkesi aydınlatırız

Bende gelebilir miyim

gel yamacıma gelll

çok geçmiş olsun canım...
fiyatıda uygun gayet iyi almışsın bence

ya kızlar yine ben, yine bir soru..Şimdi nişan fotoğraf çekimi için konuştum ben,Yalnız ben albüm olarak istemiyorum..belirli poz çıkarıp..kendim albüm yapıcam sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…