- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kızlar buarada direk daldım selam vermeden. Hepinjze iyi akşamlar diliyorum. Bugun arkadasim cagirdi disari cikmaya niyetim yoktu. Kac zamandir erteliyordum bu sefer ayip olur die ciktim yollar buzluydu ve kayip bilegimin uzerine dustummbilegimi incittim cok kotu Allahtan kirik cikik yok
İyi akşamlar canımm a.s. ..Aman dikkat et kendine yaşimdi ne durumda iyi mi var mı ağrı sızı
Tüm gelincikler değişik bizim topikte maşallahGayet şık olmuş papyon da..bizim evde olacağı için bizde olmaz da sizde olur tabi.
Sen ne is yapiyodun hatun :) bende bu instagram hesabini yanlislikla erkek arkadasimin maili ile actim ve surekli arkadaslarindan istekler geliyor :) kendisi insaat muhendisi onlarda baret felan kullaniyolarya senide onlardan biri sandim :)Canım çok geçmiş olsun yaa, bu arada intagram da ekledim seni...T ile başlayıp , turuncumsu hatun kişi benim
Iyi cok sukur kuzum ama agrisi biraz var krem verdi doktor onu suruyorum
Ajandama bakayım hemen
Iyi cok sukur kuzum ama agrisi biraz var krem verdi doktor onu suruyorum
geçmiş olsun cnm.Çarşamba günü bende düştüm karda kayıp ve hala çekiyorum ağrısınıçok cnm acımıstı anlıyorum seni düzelse artık şu havalar
Sen ne is yapiyodun hatun :) bende bu instagram hesabini yanlislikla erkek arkadasimin maili ile actim ve surekli arkadaslarindan istekler geliyor :) kendisi insaat muhendisi onlarda baret felan kullaniyolarya senide onlardan biri sandim :)
Aynen kuzum yaaa cok gecmis olsun sanadageçmiş olsun cnm.Çarşamba günü bende düştüm karda kayıp ve hala çekiyorum ağrısınıçok cnm acımıstı anlıyorum seni düzelse artık şu havalar
aynen biz izleyelim ilerde kendi topiğimizi açıp herkesi aydınlatırızBiz izleyici konumundayız
Şimdi ben de papyon düşünmeye başladım bak, benimkinin takacağını hiç sanmıyorum ama..
Bende 35 kişilik dedim canım ..doğal olarak bana da 350 tl dedilerAma ben o kadar para vermek istemiyorum açıkcası
Kızlar ya ben bisey danıscam size bugun avmde karaca magazasina ugradim. Ara ara oraya tek tek alinabilen parcalsr geliyordu daha once qlmak istemistim parca sayisi azdi bugunde cok guzel bir set gelmis yine parca olarak satiliyordu cok hosuma gitti 6 servis 6 yemek tabagi 6 tatli tabagi 6 kase 1 ortaboy uzun salata tabagi 2 kahvaltilik kase 1 uzun zeytinlik 6 cay tabagi 1 servis tabagi uzun boyle bir set olusturdum 185 tl ye geldi hepsi ama bunlarin garantisi yok tek tek oldugu icin normalde gubluk yemek takimlari 200-250 arasi bunu kahvalti ve pasta olarakta kullanabilirim die boyle aldim sizce yanlismi yaptim
aynen biz izleyelim ilerde kendi topiğimizi açıp herkesi aydınlatırız
gel yamacıma gelllYoo bence çok iyi yapmışsın canım bende öyle yapıcam sadece özel olarak günlük yemek takımı alsan yeter .Bu arada fiyat olarakta onca şey almana rağmen gayet iyi ödemişsin. Güzel günlerde kullanın inşallahGaranti olarakta sonuçta günlük kullanılıcaksa yani kırılsada bir tekini vermezler doğru ama gerek de kalmaz bence o yüzden dert etme
Bende gelebilir miyim
Kızlar buarada direk daldım selam vermeden. Hepinjze iyi akşamlar diliyorum. Bugun arkadasim cagirdi disari cikmaya niyetim yoktu. Kac zamandir erteliyordum bu sefer ayip olur die ciktim yollar buzluydu ve kayip bilegimin uzerine dustummbilegimi incittim cok kotu Allahtan kirik cikik yok
çok geçmiş olsun canım...Kızlar ya ben bisey danıscam size bugun avmde karaca magazasina ugradim. Ara ara oraya tek tek alinabilen parcalsr geliyordu daha once qlmak istemistim parca sayisi azdi bugunde cok guzel bir set gelmis yine parca olarak satiliyordu cok hosuma gitti 6 servis 6 yemek tabagi 6 tatli tabagi 6 kase 1 ortaboy uzun salata tabagi 2 kahvaltilik kase 1 uzun zeytinlik 6 cay tabagi 1 servis tabagi uzun boyle bir set olusturdum 185 tl ye geldi hepsi ama bunlarin garantisi yok tek tek oldugu icin normalde gubluk yemek takimlari 200-250 arasi bunu kahvalti ve pasta olarakta kullanabilirim die boyle aldim sizce yanlismi yaptim
bende sadece belirli pozları çıkartırıcam canımya kızlar yine ben, yine bir soru..Şimdi nişan fotoğraf çekimi için konuştum ben,Yalnız ben albüm olarak istemiyorum..belirli poz çıkarıp..kendim albüm yapıcam sizce?
bende sadece belirli pozları çıkartırıcam canım
neden söyleyemedin ki:)Bende öyle düşünüyorum, albüme basılı şekilde istemiyorum..Ama bunu fotoğrafçıya söylemedim tabi :)
neden söyleyemedin ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?