Benimde tahminim 50 kişi oluruz sanırım..aklı başında organizasyoncu biri olursa aralarında o yönlendirir diye ümit ediyorum :) yedirme emi yedirme rahat et
istemiyorsan yeme tabi cnm..biz yine komedi biçimde bikaç sn ağzımızda pasta bekleriz bu kez de galiba :)
KızLove01 ikimize çok acıdım şimdi yahuu Artık iki kişi mi olur, 4 kişi mi olur dilimler bilemiyorum pastayı keserken de biz olmucaz ki, artık eli bol bir hanım ablaya denk gelirsek, yandı keten helva
canım birini mutfakta görevlendir o yönetsin tabakları falan hazırlasın başında olsun. herkes bir anda mutfağa doluştu ablamın sözünde sığamadık resmenaslında herkes yerinde otursa sıkıntı olmaz
vermicem vermicem gibi oldu
ahahahahahabu sefer ye gitsin bence, yakalasınlar canım onlar da
sizin taraftan biri keser zaten pastayı,önceden fısıldıcan işte kulağına "o pastaya biz ne kdr verdik biliyon mu sen? ona göre babanın malı gibi bol kepçeden dağıtma,tadımlık şekilde kes dilimleri diye"
sizin taraftan biri keser zaten pastayı,önceden fısıldıcan işte kulağına "o pastaya biz ne kdr verdik biliyon mu sen? ona göre babanın malı gibi bol kepçeden dağıtma,tadımlık şekilde kes dilimleri diye"
ayyy siz çok yaşayın emi ya, bu halimize bile gülebiliyoruz
napalım züğürtüz ama neşemiz yerinde olsun bari
ayyy siz çok yaşayın emi ya, bu halimize bile gülebiliyoruz
ay çok güldümmm
ben çok çektim çok ağladım walla 7 senedir ya,gözümde bzn yaş kalmadı gibi geliyorbari artık 2015 bizim senemiz olsun,,hep güldüğümüz bi sene olsun hepimiz için inşşş
Öyle vallahi ya, ağzımızın tadı bozulmasın inşallahhh
ben çok çektim çok ağladım walla 7 senedir ya,gözümde bzn yaş kalmadı gibi geliyorbari artık 2015 bizim senemiz olsun,,hep güldüğümüz bi sene olsun hepimiz için inşşş
Küçük bi deneme yapabilirsinnn inanıyorummBeceremem ki ben, yani başka biri için olsa cesaret ederim ama ..Konu ben olunca çok telaş yaparım
Küçük bi deneme yapabilirsinnn inanıyorumm
ağlamak yok kuzu artık, Allah izin verdikçe herşey güzel olucak inşallah..Hakediyoruz biz ya, hayırlı işlere adım atıyoruz sonuçta
inşallah evli mutlu hatunlar olarak kapatıcaz bu seneyi ben inanıyorum
seneye de bebek topiklerine atlarız
Neden ortak buna ihtiyacın varr ama yakın olsaydı bi koşu gelirdim yardıma amaBana gaz verme ortak
Neden ortak buna ihtiyacın varr ama yakın olsaydı bi koşu gelirdim yardıma ama
Hazırlarız bi menü canımmkızlar iyi hoş da pastanın yanına ne yapılacak başka ben hiç düşünmedim
Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye..
kızlar iyi hoş da pastanın yanına ne yapılacak başka ben hiç düşünmedim
Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?