2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın hatın kızlar dün sevdiceğime atkı örmekten topiğe giremedim
günaydın kuzum :)
bende ilk sevgilime atkı örmüştüm şimdi ör desen öremem zor iş valla kolay gelsin
ayy ben bide heves edip yazın ortasında örmüştüm al aşkım kış hazırlıklarına başladım diye vermiştim

Canım yani haklısın banada böyle durumlar normal gelmiyo ama bekle biraz konusma yani hatasını anlayıp telafi etmek isteyebilir

Tamam canım tesekkür ederim denicem

Bende ipleri aldım örücemm daha önce kendime bir tane atkı örmüştüm ama çok olduu bitince paylasalımmmm

yazın ortasında atkı hediye eden bi dengesizim ayy o surat ifadesini ölsem unutmam

şimdide saat bakıyorum yıl dönümü geldi çattı
Ayy saat dedin ya aklıma ne geldi su ve ateş filmini izledin mi orda bi saat hediye ediodu kız o saat bizimkinin çok hoşuna gitmişti güzel bişey bulursam ben alıcam bi ara seninki severmi öyle şeyleri

kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence ya öğretmn arkadaşlar napacaz ya?

Ayy saat dedin ya aklıma ne geldi su ve ateş filmini izledin mi orda bi saat hediye ediodu kız o saat bizimkinin çok hoşuna gitmişti güzel bişey bulursam ben alıcam bi ara seninki severmi öyle şeyleri
o filmi izlemiştik kuzum
bunlar var aklımda hala bakıyorum tabi
kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence ya öğretmn arkadaşlar napacaz ya?

kolay gelsin :)

yazın ortasında atkı hediye eden bi dengesizim ayy o surat ifadesini ölsem unutmam

şimdide saat bakıyorum yıl dönümü geldi çattı
Surat ifadesini tarif etsene canım çok merak ettim şöyle bişeydir heralde belli bi marka mı bakıyorsun saati yoksa tarz olarak mı?

Kızlar desteginiz icin cok tesekkur ederik simdilik biraz yatisti ama kalbim cok kirildi

Ya ben geçen perşembe son bi sınav kaldı onu yapacaktım tatil oldu ya.. İlkokul 4. sınıf onlar da, sadece perşembe günü ordayım. Onun dışında diğerlerinin sınav ve ders içi etkinliklerini girdim ama daha ölçeğe dökmedim. Nefret ediyorum ölçeklerden! Sınıf kütüphanesi oluşturup çocukların okudukları kitapları girdim, o da ayrı işkence.. Davranış notlarını girdim. 2. ve 3. sınıfta not verme kalkmış, geliştirilmeli, iyi, çok iyi diye bişi gelmiş. Onun ölçeğini nasıl yapıcam kağıt üzerinde hiçbir fikrim yok.

Surat ifadesini tarif etsene canım çok merak ettim şöyle bişeydir heralde belli bi marka mı bakıyorsun saati yoksa tarz olarak mı?
böyle bişeydi surat ifadesi içinde her duygu vardı
belli bi markaya takıntım yok canım daha çok tarz olarak bakıyorum geçen sene siyah klasik bi saat almıştım
ayy ben çok karışığım bu konuda :)
Kızlar desteginiz icin cok tesekkur ederik simdilik biraz yatisti ama kalbim cok kirildi
üzülşme canım zaman zaman hepimiz saçma sapan sorunlar yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…