- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
günaydın kuzum :)Günaydın hatın kızlar dün sevdiceğime atkı örmekten topiğe giremedim
Canım yani haklısın banada böyle durumlar normal gelmiyo ama bekle biraz konusma yani hatasını anlayıp telafi etmek isteyebilirCumartesileri 2 den sora calismiyor dun karsiya gecicem dedi isten sora mont almisti geri iade etmisti degisim icin aranislar tamm dedim. Telefonda konusuyoruz kuzenlerine gittigini soyledi bende orda ne isin var sen montu degismeye gitmedinmi bana kuzenine gidecegini soylemedin dedim oda magaza evlerinin yakininda neyse sora tekrar kuzenlerine gitti buarada bu kuzeni dayisinin oglu kendisiyle yasit evlenmis bosanmis kaldiklari evde yengesi bu kuzeni bir buyuk kuzeni karisi bebekleri kaliyor kalabalik yani. Sora bana aksam burada kalacagini soyledi bende hayr eve gideceksin dedim. Musade etmedim. Sonra aksam bu erkek kuzeni bide bayan kuzeni evli buyuk kendisinden aksam sinemaya gidecegini soyledi hersey nedense bianda gelisiyo ve benim o anda haberim oluyor sora bana busefer kiz kuzeninin esinin evdr olmadigini onda kalmak istedigini soyledi bende bana nasil boyle bisey soylersin dedim sora bianda yengesi ve kuzeninin karisi evde kalmiyo oluyolar evde sadece kuzeniyle kendi kalacakmis kuzeninin abiside vardiyada inanmadim hyr kalamazsin dedim meseleyi uzatti onlarin yaninds tartisti benimle ve sonuc olarak kuzenlerinde kaldi sen beni yonetemezsin vs seyler soyledi. Buarada kizlar bazi seyler size normal gelebilir ama herkesin yapisi farklidir ben normal karsilamiyorum heleki okadr kalabalik bir yere fazlalik olamaz. Ben ayni seyi teklif etsem agzima eder.
Tamam canım tesekkür ederim denicemO zaman halletmeye çalış canım o sıkıntıyı demir önemli vücut için sarmısağın kokusu ilk iki gün falan kalıyor sanırım ama ondan sonra senin burnuna sürekli geliyor ama dışarıya kokmuyor öyle ilginç bişey bence bikaç gün evde olduğun bi zaman dene hem işe yarayıp yaramadığını görmüş olursun hemde koku sıkıntısından evdeyken kurtulursun
Yavrum öncelikle abes kaçmaz hiç biri bu bir ikincisi o nişan kıyafetlerinde ki uyum tamamen sonradan ortaya çıkmış bişey ben hiç sevmem onu mesela.. Benim nişan elbisem ne olursa olsun sevdiceğime siyah ince kıravat alacaktım mesela yani abeslikle hiç alakasız yok paşa gönlünüze kalmış bişey o benceikincisi bizde bohçada genel kurallara çok uymadık örneğin sevmediğimiz kullanmayacağımız şeyler almak kadar saçma bişey yok ne istiyorsanız ne kullanacaksanız onu alın hiç inciğine cıncığına kadar standartlara uyucaz diye yıpratmayın kendinizi o kadar önemli şeyler değil bunlar önemli olan sizin evleneceğiniz gerçeği
Bende ipleri aldım örücemm daha önce kendime bir tane atkı örmüştüm ama çok olduu bitince paylasalımmmmHahaha resim atacak kadar olmadı henüz 5 cmcikAllahımmmmmm 10 gündür uğraşıyorum bide daha önce hiç örgü örmedim salak gibi direkt selanik örgüsünden başladım ki örülüşü basit olup tek bi hatayı kaldırmayan bi modelmiş e ben bir sürü hata yapıcam ilk defa örgü örüyorum çünkü.. 10 gündür sök ör sök ör şimdi basit bi modele geçtim ona başladım
Hahahaah uyanık senigünaydın kuzum :)
bende ilk sevgilime atkı örmüştüm şimdi ör desen öremem zor iş valla kolay gelsin
ayy ben bide heves edip yazın ortasında örmüştüm al aşkım kış hazırlıklarına başladım diye vermiştim
yazın ortasında atkı hediye eden bi dengesizim ayy o surat ifadesini ölsem unutmamHahahaah uyanık seni
Ayy saat dedin ya aklıma ne geldi su ve ateş filmini izledin mi orda bi saat hediye ediodu kız o saat bizimkinin çok hoşuna gitmişti güzel bişey bulursam ben alıcam bi ara seninki severmi öyle şeyleriyazın ortasında atkı hediye eden bi dengesizim ayy o surat ifadesini ölsem unutmam
şimdide saat bakıyorum yıl dönümü geldi çattı
o filmi izlemiştik kuzumAyy saat dedin ya aklıma ne geldi su ve ateş filmini izledin mi orda bi saat hediye ediodu kız o saat bizimkinin çok hoşuna gitmişti güzel bişey bulursam ben alıcam bi ara seninki severmi öyle şeyleri
kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence yaöğretmn arkadaşlar napacaz ya?
Birinci sıradaki güzelo filmi izlemiştik kuzum bunlar var aklımda hala bakıyorum tabi
kolay gelsin :)
Benimde 3hoşuma gitti:) neyse ki hava almaya çıktık kafayı yiyodum:)o filmi izlemiştik kuzum bunlar var aklımda hala bakıyorum tabi
Birinci sıradaki güzel
valla kafam çok karışık kızlar imkanım olsa neler neler alırımda malum hazırlıklar belimi büküyorBenimde 3hoşuma gitti:) neyse ki hava almaya çıktık kafayı yiyodum:)
Surat ifadesini tarif etsene canım çok merak ettimyazın ortasında atkı hediye eden bi dengesizim ayy o surat ifadesini ölsem unutmam
şimdide saat bakıyorum yıl dönümü geldi çattı
3 diyorum :)o filmi izlemiştik kuzum bunlar var aklımda hala bakıyorum tabi
Ya ben geçen perşembe son bi sınav kaldı onu yapacaktım tatil oldu ya.. İlkokul 4. sınıf onlar da, sadece perşembe günü ordayım. Onun dışında diğerlerinin sınav ve ders içi etkinliklerini girdim ama daha ölçeğe dökmedim. Nefret ediyorum ölçeklerden! Sınıf kütüphanesi oluşturup çocukların okudukları kitapları girdim, o da ayrı işkence.. Davranış notlarını girdim. 2. ve 3. sınıfta not verme kalkmış, geliştirilmeli, iyi, çok iyi diye bişi gelmiş. Onun ölçeğini nasıl yapıcam kağıt üzerinde hiçbir fikrim yok.kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence yaöğretmn arkadaşlar napacaz ya?
Surat ifadesini tarif etsene canım çok merak ettimşöyle bişeydir heralde belli bi marka mı bakıyorsun saati yoksa tarz olarak mı?
ayy ben çok karışığım bu konuda :)3 diyorum :)
üzülşme canım zaman zaman hepimiz saçma sapan sorunlar yaşıyoruzKızlar desteginiz icin cok tesekkur ederik simdilik biraz yatisti ama kalbim cok kirildi
Tamam canım zevkleBende ipleri aldım örücemm daha önce kendime bir tane atkı örmüştüm ama çok olduu bitince paylasalımmmm
İlk üçünü beğendim bendeo filmi izlemiştik kuzum bunlar var aklımda hala bakıyorum tabi
Tamam canım zevkle
İlk üçünü beğendim bende
bide bunlara bak aralarından birini seç :)Eki Görüntüle 1370190 Eki Görüntüle 1370191 bu ikiside var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?