2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Karnım ağrıyo. Tam olarak regl de olamadım pufff ya napacam ben

Ohh ne güzel canımm çok şanslısın maşallah

Canım okudum bütün yorumları şimdi canını hiç sıkma hayırlısıyla olur hepsi sabretmen gerek biraz daha evlilik yolunda erkekler biraz geç olgunlaşıyo o yüzden kendini üzme hiç akışına bırak ...

Canımm çok katılıyorum bu yorumuna inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun

Günaydın canlarr. Gününüz güzel gecsin insaAllah

Tünaydın canımm :)

Günaydın kızlar :) öncelikli olarak tubbb un benim için yaptıklarını paylaşıyorum:) çoook hoşuma gitti:)

Tünaydın canımm ayy çok güzeller ben bayıldımmm @tubbb un ellerine sağlık

Kızlar cok sinirliyim dunden beri erkek arkadasimla kavga ettim nisanlanmak istemiyorum surekli rencide oluyorum herkes hazirlik icinde nasil soyleyecegim

Canım okudum sorunu şimdi üzülme erkekler hep böyleler ben isterim,ben yaparım,sana mı sorucam diye üstte görürler kendilerini hep ,biraz çözmüşsünüz sorununuzu sanırım İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız akışına bırak nişanlılık stresinden böyle oluyo işte hiç canını sıkma sen bırak o düşünsün kalbini nasıl alacağını

Günaydın hatın kızlar dün sevdiceğime atkı örmekten topiğe giremedim

Tünaydın canım :) Oooo ellerine sağlıkkk bittiği zaman paylaşırsın

kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence ya öğretmn arkadaşlar napacaz ya?

Ah canımm kolay gelsinn hava da almışsın şimdi güzelce rahat kafayla ver notlarını bakalım
Regl de olmuşsun ilaç iç bir tane ayaklarınıda sıcak tut

Kızlar herkese tünaydııın ancak girebildim evi topluyorum sabahtan beri ablam ve kuzucuğum kalmaya gelicekler bize , temizlikti,yemekti,çamaşırdı derken :) Anneme yardım ediyorum ara ara girip bakarım artık buraya öpüyorum hepinizi herkese güzeeell bir pazar günü diliyorum

Sen keyfine bak canım, ne güzel kalabalığı özledim ben de ama az kaldı 11 gün sonra evimdeyim inşallah :)

Kolay gelsinnn canımsss

Canım tam olmadım aslında. Çok çok az oldum. Ama kaç gündür ağrısı da geçmiyo canımda yanıyo. Notları veriyorum da saçma sapan davranış notu diye bişe var. O sorun ya

Yeni aldığım geceliklerin pijemaların hepsini yıkadım:)) şimdi 2ayrı valiz hazırlıcam ama nasıl olacak bilmiyorum bi aklımda diyo ki minik bi çanta yapıp içine geceliklerimi falan koyayım diyorum:) düğünden önceki gün orda balayı çantasını hazırlayım diyorum sizce mantıklı olan ne?

Canım program ne tam olarak? Şimdi düğüne kaç gün kala gideceksin ve balayında ne kadar kalıp döneceksiniz ve sonra nereye döneceksin nerde yaşayacaksınız?

Canım program ne tam olarak? Şimdi düğüne kaç gün kala gideceksin ve balayında ne kadar kalıp döneceksiniz ve sonra nereye döneceksin nerde yaşayacaksınız?
Canım 16sına gidiyorum. 29u gece antepe geçecez. 31ine 2.düğün var ve biz 1şubatta balayına gitcez:)

düğünden önceki gün telaşın olabilir canım bence şimdi hazırla dursun bi köşede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…