elektronik ürünler şans işi canım ya çok iyi marka deriz kötü çıkar kötü deriz iyi çıkar
bizim bi buzdolabı vardı siemens kaç defa servis geldi bilmiyorum annem yemin etti bu markayı eve sokmam diye
ama genelde siemens için hep iyi derler :)
ben instagramda yokum ama olan arkadaşlar özelden yazar sana canım :)
merhaba kuzucum nasılsın :)
hayırdır gelincik rolleri mi değiştiniz :)
elektronik ürünler şans işi canım ya çok iyi marka deriz kötü çıkar kötü deriz iyi çıkar
bizim bi buzdolabı vardı siemens kaç defa servis geldi bilmiyorum annem yemin etti bu markayı eve sokmam diye
aynen ben de kırmızı aldımm:)tatlım nasılısın ben arzum aldım kırmı serisi kısmet baklım=)
aynen ben de kırmızı aldımm:)
Yok ya ben çay yaptırıp içmeyince sinirlendi:))elektronik ürünler şans işi canım ya çok iyi marka deriz kötü çıkar kötü deriz iyi çıkar
Gittim:) ama bi kanepeye sığmayınca düştüm:)))O zaman sen onun yanına git :)
Ayy benim sevdicekte içiyo da bırakmak için söz verdi:) . İçme sende yasen git kız o zamn ben sigra içmeye çıkarım balkona ya mecbur on dakika donup geldim:)
kız bnım de adam içmiyo :)) arada bir esereklenıyı bırak dıye de sonra geçiyo artık aliştı:))Yok ya ben çay yaptırıp içmeyince sinirlendi:))
Gittim:) ama bi kanepeye sığmayınca düştüm:)))
Ayy benim sevdicekte içiyo da bırakmak için söz verdi:) . İçme sende ya
kayseri de bir magaza var taksıt falan elden yaoıyolr oyle aldım ben de ya aminn inşallah canımay allah izni ile guzel kullanmak nasip eder cnm sen ne yaptın gelin cicekimde ben ınstagram da gelin cicegim var ordsan aldım
Valla ben hergün dırdır ediyorum :) bidr benim ki kendi odasında içmez yatağı kokarmş :) bende yastığını getirip yanına koyuyorum otururken :))kız bnım de adam içmiyo :)) arada bir esereklenıyı bırak dıye de sonra geçiyo artık aliştı:))
ben de yanında içemıyom sarılmıyo bana opmuyo :)) catlıyom valaa :)Valla ben hergün dırdır ediyorum :) bidr benim ki kendi odasında içmez yatağı kokarmş :) bende yastığını getirip yanına koyuyorum otururken :))
Onu bende yapıyorum :) kokuyosun diyorum:)ben de yanında içemıyom sarılmıyo bana opmuyo :)) catlıyom valaa :)
:) hee ben şimdi idare ediyorum adam ankarada ay da bir göruyom kavusunca ne etcem bilmiyomOnu bende yapıyorum :) kokuyosun diyorum:)
Bırak bırak :))):) hee ben şimdi idare ediyorum adam ankarada ay da bir göruyom kavusunca ne etcem bilmiyom
inşallah ya da kafada bitirmek lazım işteBırak bırak :)))
almışsın artık canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :)öyle de yaa işte ne bilim gene de fikir alalım diyom da aldım artık ya şükür karar verdik sonunda:)
napıyım kuzum bende telaş biterm mi bakınıyorum yine :)iyiyim kuzum çok iyiyim Allah'a şükür :) napiyosun bakalım :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)tatlım nasılısın ben arzum aldım kırmı serisi kısmet baklım=)
haketmişsin canım :)Yok ya ben çay yaptırıp içmeyince sinirlendi:))
iletişim numarası yok mu canım henüz kargoya verilmediyse adres değişikliği yapsan olmuyo muKızlar ya ben sipariş vermiştim bugün kargoya verilmedi. Yarın verilirse de cuma gelecek. Cumada biz yola çıkıyoruz napacam ben ya
almışsın artık canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :)
napıyım kuzum bende telaş biterm mi bakınıyorum yine :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
haketmişsin canım :)
iletişim numarası yok mu canım henüz kargoya verilmediyse adres değişikliği yapsan olmuyo mu
Yarın bilgi alıp ona göre değişiklik yapcam tatlım :)almışsın artık canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :)
napıyım kuzum bende telaş biterm mi bakınıyorum yine :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
haketmişsin canım :)
iletişim numarası yok mu canım henüz kargoya verilmediyse adres değişikliği yapsan olmuyo mu
Bizimki bebiş geldiğini duyduğum an bi keyif sigarası içip bırakcam diyo:)inşallah ya da kafada bitirmek lazım işte
Kızlar ya ben sipariş vermiştim bugün kargoya verilmedi. Yarın verilirse de cuma gelecek. Cumada biz yola çıkıyoruz napacam ben ya
amann ben de nişan olunca falan dedim o da oldu hala tık yok:)Yarın bilgi alıp ona göre değişiklik yapcam tatlım :)
Bizimki bebiş geldiğini duyduğum an bi keyif sigarası içip bırakcam diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?