- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Tamam canım bi gideyim benben bi kaç kez cilt doktoruna gittim batıklar için tek çözüm lazer dedi istersen sen de bi göster..
Daha güzel olmaya çabalıyoruz işte napalım yavrumniye kız olsa bişey çok da saklayamaz
canım benim de blendr seti tefal geri kalanı hep arzum aldım ne diyonuz yaa iyi miblendr seti tefal
saç kurutma makinesi braun
kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesi elektrikli süpürge kazanlı ütü morphy richards canım :)
Kızlar bu ankette neye tıklayabiliriz aceba?
kızlarr ınstagramı olanlar takiipleşelimmm miiimerak ediverdimmmm siziii.
ısınırsın az sıcak bir seyler iç canımKızlar lazerde donmuştum bide bugün nöbetçiydim sevdiceğe çay yaptırdım ama ben uyuyup kalmışım yeni uyandm ama hala ısınınamadım
Sevdicekte yaptı da uyumuşum:) şimdi ısıtıp içmeyi düiünüyorum:)ısınırsın az sıcak bir seyler iç canımdeseydin yollardım burdan yeni demledim çayı ya
ohh afiyet olsunn ben de donacam şimdi bir balkona çıkış yapmam lazımmSevdicekte yaptı da uyumuşum:) şimdi ısıtıp içmeyi düiünüyorum:)
Sevdiceğin yanındayken nasıl üşüyosun kız?Kızlar lazerde donmuştum bide bugün nöbetçiydim sevdiceğe çay yaptırdım ama ben uyuyup kalmışım yeni uyandm ama hala ısınınamadım
MRB CANIMMerhabaaa hatunlar :)
Çıkma dışarı buzzzz gibi:)ohh afiyet olsunn ben de donacam şimdi bir balkona çıkış yapmam lazımm
Sevdicek bana şuan sinirli yanıma gelmiyo:))Sevdiceğin yanındayken nasıl üşüyosun kız?
MRB CANIM
elektronik ürünler şans işi canım ya çok iyi marka deriz kötü çıkar kötü deriz iyi çıkarcanım benim de blendr seti tefal geri kalanı hep arzum aldım ne diyonuz yaa iyi mi
ben instagramda yokum ama olan arkadaşlar özelden yazar sana canım :)kızlarr ınstagramı olanlar takiipleşelimmm miiimerak ediverdimmmm siziii.
merhaba kuzucum nasılsın :)Merhabaaa hatunlar :)
hayırdır gelincik rolleri mi değiştiniz :)Sevdicek bana şuan sinirli yanıma gelmiyo:))
O zaman sen onun yanına git :)Çıkma dışarı buzzzz gibi:)
Sevdicek bana şuan sinirli yanıma gelmiyo:))
sen git kız o zamn ben sigra içmeye çıkarım balkona ya mecbur on dakika donup geldim:)Çıkma dışarı buzzzz gibi:)
Sevdicek bana şuan sinirli yanıma gelmiyo:))
öyle de yaa işte ne bilim gene de fikir alalım diyom da aldım artık ya şükür karar verdik sonunda:)elektronik ürünler şans işi canım ya çok iyi marka deriz kötü çıkar kötü deriz iyi çıkar
bizim bi buzdolabı vardı siemens kaç defa servis geldi bilmiyorum annem yemin etti bu markayı eve sokmam diye
ama genelde siemens için hep iyi derler :)
ben instagramda yokum ama olan arkadaşlar özelden yazar sana canım :)
merhaba kuzucum nasılsın :)
hayırdır gelincik rolleri mi değiştiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?