2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

blendr seti tefal
saç kurutma makinesi braun
kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesi elektrikli süpürge kazanlı ütü morphy richards canım :)
Kız ben eve çıkarken saç kurutma makinesi de almıştım, onu da listeden sileyim bari, zaten kullandığım yok Oh oh çamaşır makinesini de sildik iyiyim ben..

bende istanbulu gezmiştim :) ama yine düğünden önce gelicez oralara. Kına için eşyalarımı ordan alıcam. burda herşey cok pahalı
burda daha ucuzmuş gerçekten bi kaç arkadaşım var farklı şehirlerde yaşayan onlarda öyle söylüyor :)
evlenince nerde yaşıycaksınız :)

burda daha ucuzmuş gerçekten bi kaç arkadaşım var farklı şehirlerde yaşayan onlarda öyle söylüyor :)
evlenince nerde yaşıycaksınız :)
Antalyada :) Evet ya istanbullular bu konuda çok şanslı. Orda kına için kiralık bindallı vs herşey var. Antalya pert bu konuda. Kına geceme istanbuldan bir bayan dj ayarladık o gelicek en basitinden antalyada böyle bişi yok :)

gerçekten şanslıyız :)
bende kına için bi organizasyon firması düşünüyorum hint kınacısı şerbetçi dans gösterileri filan olsun istiyorum :)

gerçekten şanslıyız :)
bende kına için bi organizasyon firması düşünüyorum hint kınacısı şerbetçi dans gösterileri filan olsun istiyorum :)
Geçen hafta bende gittim organizasyon şirketleriyle görüşmeye 3 kişi ile görüştüm fiyatlar çok fazla geldi vazgeçtim

Geçen hafta bende gittim organizasyon şirketleriyle görüşmeye 3 kişi ile görüştüm fiyatlar çok fazla geldi vazgeçtim
ne durumda fiyatlar :)
Televizyon eski, buzdolabım 1. el çok güzel ama normal buzdolaplarından biraz daha ufak maalesef ve derin dondurucusu yok, bildiğin buzluk..
olsun önemli olan çamaşır makinesi :)

vahim fena ufff :) 10.000 fiyat çektiler yerle birlikte Şahsen bana pahalı geldi. sonra durdum düşündüm 5 kız yolluyorlar gösteri yapılıyormus felan o kadar para vericem kızlar oynıcak biz izlicez aman boşver dedim vaazgeçtim :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
10.000 çok fazla banada o fiyatı deseler siz verin parayı ben oynarım derim
benim mekan yemekli 1000 1500 gibi bi rakam henüz görüşülmedi araştırdım sadece orayı begendim :)
bi firma buldum aklına ne gelirse herşey dahil 3000
5. PAKET (lüx paket)-5 kişilik kına gösteri ekibi ( gelin çıkışı,kına yakımı ve çeşitli gösterileri )
- 5 kişilik rakkase oryantal gösterisi
-5 kişilik roman dans gösterisi
-bayan davul show
-özel gelin abiyesi
-gelin kaftanı
-gelin kına eldiveni
-gelin hanımın arkadaşlarına kaftanlar ( 25 adet)
-gelin yüz örtüsü
-kına eldiveni
-davetliler için 25 adet tef
-25 adet shakira kemeri
-anı defteri
-bayan dj ve müzik arşivi
-ses sistemi
-bayan kameraman
-bayan karşılama personeli
-bayan fotoğrafçı
-kuru yemiş keseleri
-karşılamada lokum ikramı
-özel kına şerbeti ikramı
-el mumları
-el gülleri
-anı defteri
-kına taçları
-kına tepsisi
-hint kınacısı
-volkan ve konfetiler
-damat kına kostümü
-organizasyon planlama ve yönetimi
Toplam : 3000 TL.

10.000 çok fazla banada o fiyatı deseler siz verin parayı ben oynarım derim
benim mekan yemekli 1000 1500 gibi bi rakam henüz görüşülmedi araştırdım sadece orayı begendim :)
bi firma buldum aklına ne gelirse herşey dahil 3000
5. PAKET (lüx paket)-5 kişilik kına gösteri ekibi ( gelin çıkışı,kına yakımı ve çeşitli gösterileri )
- 5 kişilik rakkase oryantal gösterisi
-5 kişilik roman dans gösterisi
-bayan davul show
-özel gelin abiyesi
-gelin kaftanı
-gelin kına eldiveni
-gelin hanımın arkadaşlarına kaftanlar ( 25 adet)
-gelin yüz örtüsü
-kına eldiveni
-davetliler için 25 adet tef
-25 adet shakira kemeri
-anı defteri
-bayan dj ve müzik arşivi
-ses sistemi
-bayan kameraman
-bayan karşılama personeli
-bayan fotoğrafçı
-kuru yemiş keseleri
-karşılamada lokum ikramı
-özel kına şerbeti ikramı
-el mumları
-el gülleri
-anı defteri
-kına taçları
-kına tepsisi
-hint kınacısı
-volkan ve konfetiler
-damat kına kostümü
-organizasyon planlama ve yönetimi
Toplam : 3000 TL.
[/QUOTE]
of süpermiş herşey war ama işte mesela ben istanbuldan bi organizasyon şirketi ile görüştüm. bu fiyattaydı ama o 5 kızın geliş gidişinide bana yüklediler :)

of süpermiş herşey war ama işte mesela ben istanbuldan bi organizasyon şirketi ile görüştüm. bu fiyattaydı ama o 5 kızın geliş gidişinide bana yüklediler :)
o zaman yine pahalı olur mekanı kendin bulsan organizasyon için gelseler sadece nasıl oluyor

tı deseler siz verin parayı ben oynarım derim
benim mekan yemekli 1000 1500 gibi bi rakam henüz görüşül
o zaman yine pahalı olur mekanı kendin bulsan organizasyon için gelseler sadece nasıl oluyor
5.000 oluyor o zamanda ama benim o kadar vericek param yok :) Ailemin durumu çok iyi değil hesaplı işler yapmam lazım. Bu tuttuğum dj bayan tek basına organizasyonuda üstleniyor. Ben istediklerini hayalini anlat gerisini arkadasların ve ben hallederim dedi. Güvenmekten baska yapıcak bişey yok :) Aslında aileme söylüyorum ama şuanda beni anlamıyorlar hazırlık zamanında anlayacaklar. Zaten o kına bize en az 6-7 ye mal olcak hediyeler kıyafettir yerdir diger ufak tefek şeyler birleşince o fiyat çıkıyor. Yani en güzeli organizasyon şirketine ver varsa parayı sırtını yasla keyfine bak

kız isteme bence
Eveeeettttttt
kıss ben görmüştümm yaa beğenmişim hem dee Allah benii naapmasınn neyse yorum yazım bari herşey çook güzel olmuş Allah tamamını erdirsin canımm ayrıca hiç ama hiç fazlan yokk
Hahahaha yerim seniii teşekkür ederim canımm var var nerdeyse 7 kilo fazlam var
burda pırı pırıl sen dururken o tüy yumagını napıyım
İşte bu beeeeeeeee ben hazırım yavrum

valla bendede çok para yok ne yalan söyliyim çeyizimi hazırladım ama gel bide bana sor nasıl hazırladım babamın üstüne kalmasın aman babama yük olmıyımdiye bu güne kadar geldim çok şükür :)
nakit para gerektiren bişeyi tek başıma yapmaya hayatta gücüm yetmez açıkçası babama diycem artık napıyım bide detayları olan günlere cidden çok para gidiyor ben ilk ne organizasyon firması kendimiz yaparız dedim ama o iş öyle olmuyomuş gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…