2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim arkdsmn agustosun sonu şimdiden gelinligini almis ben hazranda alrm diye düşünüyorum ama. Bakalim kismet bende hazr alcam naspsse
Yaa şimdiden almam tabi de bi kaç ay sonra bakmaya başlarım bide hemen istediğim gibi bişey çıkcakmı karıma bilmiyorum ama haziranda hazır olsun teslim aliyim diyorum çünkü zaten arkasını ipli istiyorum kilo verince falan ayarlansın diye canımm

Canım benim öncelikle artık üzülmemene sevindim. Birşeyler için çaba gösteriyor gibi gözüküyor. Ama sen herşeyi iyice ölç tart gerçekten çabaladığına inanıyormusun. Birde dediğinde haklı yani bir yola girmişsin geçmişi açıp durma artık hiç faydası yok. Evlilik hayatta çok şeyi değiştirir derler emin olun nişanda değiştiriyor. Eskisi gibi boş şeylere tartışmıyorsunuz. Daha düşünceli oluyorsunuz. Oyüzden böyle bir adım atıyorsa daha iyi olurmuş gibi hissediyorum ben. Ama tabiki karşılıklı çeki düzen vermelisiniz.Sen önce kendini bi düzelt, yanlışlarını gör sonra onunda değiştiğini görürsün.

Evet güzelmiş☺

Çok teşekkür ederim hatunlar çok sağolsun.İkimizde hayırlı ise olsun die hep dua ediyoruz bir birimiz için eğer hayırlıysak olsun die duamız

Mantikli canim ipli durumu bende rejimdeym suan zaten bu kiloya gelinlik alamam ☺ hazrana kadar zayflym ole alirm bende nasp ☺

Güle güle kullan canım bana geçenlerde hediye geldi baharat takımı arkadaşımdan o yüzden onu sildim listeden ama dediğin gibi kesinlikle o siteler çok iyi bende bi kaç defa alışveriş yaptım paketlemesi ürünleri kesinlikle çok iyi

Bizim tesadüf oldu temmuz sonu için gittik bu tarih vardı öyle tuttuk salonu yazın tutmuştuk biz canm ne zaman tutucaksınız siz
canım bizim iki şehirde olacak oyüzden nasıl yapıcaz bilmiyorum :S ocak ayında ayarlamak istiyorum ama okadar yoğun çalışıyoruzki nişanlımın pazar günleri bile yok napcaz bilmiyorum

canım bizim iki şehirde olacak oyüzden nasıl yapıcaz bilmiyorum :S ocak ayında ayarlamak istiyorum ama okadar yoğun çalışıyoruzki nişanlımın pazar günleri bile yok napcaz bilmiyorum
Anladımm canım sen araştır netten en beğendiğin iki yerle konusursunuz tutarsınız akşam saatleri açık oluyo hep zaten bizde aksam vaktiydi gittik iş çıkısı yapabilirsin. Yerler burda çabuk doluyo o yüzden biz yazın tuttmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…