- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
canım bilmiyorum ya düşündükçe strese giriyorum düşünmemeye çalışıyorum. Ama oda çözüm değil işte off ofbir kere çok maliyetli. Sonra tarih ayarlama olayı sıkıntılı, izinleri ayarlama sıkıntılı, balayı sıkıntılı napsak ne etsek bilmiyorum
ohhh paşaya geliki saat sonra öğle yemeği yiyeceğiz biz., paşa yeni kahvaltı yapıyo
Vallahi sesli güldüm yaaa
Ben burda kına olacak ertesi gün düğün diyorum siizn taraftada ne istiyorsanız o olsun karışmıyorum diyorum ama nişanlım isyanlardaBen düşünmemeye çalışıyorumBizim büyük ihtimakl düğünde olacak nikah..bazem diyorum burda nikah yapsam, kına gecesi kılıklı düğün yapmasam
canım yaaaa :)
Cevap vermicemmmm
Kız tmm nişanlı olcansözde ortadan çıkıyo yani direk nişan ooohhh bizim daha nişan bile olmadı
Ben düşünmemeye çalışıyorumBizim büyük ihtimakl düğünde olacak nikah..bazem diyorum burda nikah yapsam, kına gecesi kılıklı düğün yapmasam
Günaydın kızlar, benimki ameliyatta şu an dua edin başarılı geçsin inşallah..
canım yaaaa :)
Benim nişan aile arasında olucak kuzu, senin gibi burjuva değilim ben
Ben burda kına olacak ertesi gün düğün diyorum siizn taraftada ne istiyorsanız o olsun karışmıyorum diyorum ama nişanlım isyanlarda
Tmm bu topiğe rehberlik etcem:)Gule gule giyin kuzum sen evlen sonrada islemleri bana anlatrsnnn kuzucumm ☺☺
Senin düğünde bebişle gelecem benAhhh ah bizde hala bekleyelim
Senin düğünde bebişle gelecem ben
canım ben öyle demiyorum işte. Burda cuma akşamı kına cumartesi düğün olacak diyorum birde senin güzel tabirlerin varya :) hiç bütçeme bakmadan sıradan düğün salonu olmaz diyorum. sonraki hafta cumarteside siizn orada düğün olsun diyorum dolayısı ile isyan bayrağı çekilmiş durumdaBen peşpeşe yapamıyorum maalesef..iki şehir arası 10 saat..
Mesela burda çarşamba günü kına gecesi kılıklı düğün yapsam ( Herşey düğün gibi olucak, sonuna doğru kına yakılacak, çok gerekli ya)
Cumartesi günü akşam da diğer gerçek düğün olsa diyoruz..
niye isyan ediyor nişanlın?
Kızzz benim nerem burjuvaa daha belli değil nerede olacağı
Günaydın canımm,inşallah iyi geçer canım ne ameliyatı?
Kızzz benim nerem burjuvaa daha belli değil nerede olacağı
Günaydın canımm,inşallah iyi geçer canım ne ameliyatı?
Ben peşpeşe yapamıyorum maalesef..iki şehir arası 10 saat..
Mesela burda çarşamba günü kına gecesi kılıklı düğün yapsam ( Herşey düğün gibi olucak, sonuna doğru kına yakılacak, çok gerekli ya)
Cumartesi günü akşam da diğer gerçek düğün olsa diyoruz..
niye isyan ediyor nişanlın?
ama ama ama çok yeri gelmişti sölemesem olmucaktı
Yap gitsin evde yahuuu
@hayatbosgreenandblue ya kızlar benide 10 saat sizce böle yapılabilirmi ya... benim arkadaşlarım hep çalışıyor ve hafta içi yapacağım şeye kimse gelemez mecbur cumartesi yapmalıyım. birde öle peşpeşe nasıl dayancaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?