- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Herkese gunaydin
Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadimhaftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhalde
Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.
Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
Canım insan gözleriyle anlar sevdiğini. Yada bi hastalıkta sana gösterdiği ilgiyle anlar. Ben hiç birini göremiyorum ki. Düşün o çok sigara içiyo diye ben onla aynı odada bile oturamıyorum. Kaç kere dedim az sigara iç ben senle film izleyim diye ama yok. Beyimizin canı sıkılınca kalkıp nargile içer ben istememe rağmen. Bunları görmez benim yapmaya yetiştiremediğim şeylere laf eder. O yüzden böylesi hayırlısı. Eğer barışırsam da bu sefer çok emek harcaması gerekiyor.
Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
Canım güzel, ama günlük için pahallı değil mi?
Canım güzel, ama günlük için pahallı değil mi?
Bana da pahalı geldiiii
Canım farkında değilim kiCanım sen kendine neden zarar veriyosun ki bak yine olan sana olmuşşİster konuş ister konuşma tmm ama kendine zarar verme karşındaki yüzünden .. Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Canım farkında değilim kiçok sinirliydim. Hiç bişe hatırlamıyorum bile.
Canım her seferinde aynı şey. Dönüyo dolaşıyo geliyo zaten. Ama gelince sorunlar bitmiyo kiCanim cok gecmis olsun ellerin hemen iyileşir umarımbak gelmiş canim sevmese gece gelmezdi barsmak icin gelerek bi adim atmis aslinda biraz daha ayrılığı rafa kaldrip zmanami biraksan bence hemen bitirme
Bilmiyorum hiç bişe. Annemle konuşmuş anlatmış ayrılmak istemediğini söylemiş. Annemde kızmış ona yaptıkları içinde. Brn ne yaparım bilmiyorum.Dikkat et kendine, şimdi ne yapmayı düşünüyosun?
Bilmiyorum hiç bişe. Annemle konuşmuş anlatmış ayrılmak istemediğini söylemiş. Annemde kızmış ona yaptıkları içinde. Brn ne yaparım bilmiyorum.
Bilmiyorum hiç bişe. Annemle konuşmuş anlatmış ayrılmak istemediğini söylemiş. Annemde kızmış ona yaptıkları içinde. Brn ne yaparım bilmiyorum.
Seviyors cok buyuk hata yok sonuçta barisirdim ben
Yok benim anneme. Dün evden direk çıkınca kimliğimide almamış. Kimlik numaram gerek olmuş annemde vardır diye annemi aramış. Annem dedi bana ağlıyomuş annemi aradığındaKendi annesine mi anlatmış böyle böyle oldu diye..
Canım ya, yapma böyle şeyler.. Sende ablamı görüyorum. O da aynı şeyleri yaşadı, nişan attı, tamamen bitti derken bizden gizli görüşmeye başlamışlar. Yine dugune kadar bin bir dert ama evlendiler. Evlenince bitti mi hayır, o da sivri şeylerle kendine zarar verdi hep hala duruyor izleri.. Şimdi çocuk da var ama hala öfke nöbetleri oluyor, olan anneme babama oluyor, üzüntüden aglamaktan mahvoldu annem artık.. Ayrılmıyor da, ben aşığım diyor, böyle aşka ne denir bilmiyorum. En başta bitmesi daha hayırlıymış. Sen de devam edersen bunlar olabilir, iyi düşün taşın canım, çok büyük bir karar bu..Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
Yok benim anneme. Dün evden direk çıkınca kimliğimide almamış. Kimlik numaram gerek olmuş annemde vardır diye annemi aramış. Annem dedi bana ağlıyomuş annemi aradığında
Canım ya, yapma böyle şeyler.. Sende ablamı görüyorum. O da aynı şeyleri yaşadı, nişan attı, tamamen bitti derken bizden gizli görüşmeye başlamışlar. Yine dugune kadar bin bir dert ama evlendiler. Evlenince bitti mi hayır, o da sivri şeylerle kendine zarar verdi hep hala duruyor izleri.. Şimdi çocuk da var ama hala öfke nöbetleri oluyor, olan anneme babama oluyor, üzüntüden aglamaktan mahvoldu annem artık.. Ayrılmıyor da, ben aşığım diyor, böyle aşka ne denir bilmiyorum. En başta bitmesi daha hayırlıymış. Sen de devam edersen bunlar olabilir, iyi düşün taşın canım, çok büyük bir karar bu..
Canım zaten küçük şeylerin birikimi bunlar. Benn ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde bu insanı mutlu edemiyorum. Her seferinde şikayetçi bişeylerden. Ben diyorum mesleğimiz aynı sen yoruluyosan bende o kadar yoruluyorum bana yardımcı ol diyorum bişe yapmıyo ama o kadarda şikayet ediyo. Düşün günlük çamaşır yıkıcakmışım onları günlük ütüleyip kaldırcakmışım. Yemeğim 4 4lük olacakmış. Bi bardak bile kalmıcakmış. Evi her gün süpürcekmişim bunları istiyo benden. Sen yoruluyosun yorma kendini demiyo.Seviyors cok buyuk hata yok sonuçta barisirdim ben
canım bende ona karar veremedim zaten. genelde 6 kişilik 24 parçalar 100 tl falan öyle düşününce normal ama bilemedimCanım güzel, ama günlük için pahallı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?