2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım yeter tabi niye yetmesin..Benim 30 ocak ta isteme olacak,31 ocakta nişan..ben cuma günü izin almayı düşünmüyorum ki zaten izin sorun burda..Sadece nişan için cumartesi izin isticem ona bile stres yaptım..O da yıllık iznimden düşecek yine

Canım sen kendine neden zarar veriyosun ki bak yine olan sana olmuşş İster konuş ister konuşma tmm ama kendine zarar verme karşındaki yüzünden .. Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim

Canim cok gecmis olsun ellerin hemen iyileşir umarım bak gelmiş canim sevmese gece gelmezdi barsmak icin gelerek bi adim atmis aslinda biraz daha ayrılığı rafa kaldrip zmanami biraksan bence hemen bitirme

Canım farkında değilim ki çok sinirliydim. Hiç bişe hatırlamıyorum bile.

Canim cok gecmis olsun ellerin hemen iyileşir umarım bak gelmiş canim sevmese gece gelmezdi barsmak icin gelerek bi adim atmis aslinda biraz daha ayrılığı rafa kaldrip zmanami biraksan bence hemen bitirme
Canım her seferinde aynı şey. Dönüyo dolaşıyo geliyo zaten. Ama gelince sorunlar bitmiyo ki

Bilmiyorum hiç bişe. Annemle konuşmuş anlatmış ayrılmak istemediğini söylemiş. Annemde kızmış ona yaptıkları içinde. Brn ne yaparım bilmiyorum.

Kendi annesine mi anlatmış böyle böyle oldu diye..

Bilmiyorum hiç bişe. Annemle konuşmuş anlatmış ayrılmak istemediğini söylemiş. Annemde kızmış ona yaptıkları içinde. Brn ne yaparım bilmiyorum.

Seviyors cok buyuk hata yok sonuçta barisirdim ben

Kendi annesine mi anlatmış böyle böyle oldu diye..
Yok benim anneme. Dün evden direk çıkınca kimliğimide almamış. Kimlik numaram gerek olmuş annemde vardır diye annemi aramış. Annem dedi bana ağlıyomuş annemi aradığında

Canım ya, yapma böyle şeyler.. Sende ablamı görüyorum. O da aynı şeyleri yaşadı, nişan attı, tamamen bitti derken bizden gizli görüşmeye başlamışlar. Yine dugune kadar bin bir dert ama evlendiler. Evlenince bitti mi hayır, o da sivri şeylerle kendine zarar verdi hep hala duruyor izleri.. Şimdi çocuk da var ama hala öfke nöbetleri oluyor, olan anneme babama oluyor, üzüntüden aglamaktan mahvoldu annem artık.. Ayrılmıyor da, ben aşığım diyor, böyle aşka ne denir bilmiyorum. En başta bitmesi daha hayırlıymış. Sen de devam edersen bunlar olabilir, iyi düşün taşın canım, çok büyük bir karar bu..

Yok benim anneme. Dün evden direk çıkınca kimliğimide almamış. Kimlik numaram gerek olmuş annemde vardır diye annemi aramış. Annem dedi bana ağlıyomuş annemi aradığında

Hay Allahıım annen de panik olmuş üzülmüştür hastanedeyiz deyince

Allah yardım etsin tüm evlilere canım üzüldüm, dediğin gibi başta doğru olan karar verilseymiş keşke bence bunun adı aşk değil...

Seviyors cok buyuk hata yok sonuçta barisirdim ben
Canım zaten küçük şeylerin birikimi bunlar. Benn ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde bu insanı mutlu edemiyorum. Her seferinde şikayetçi bişeylerden. Ben diyorum mesleğimiz aynı sen yoruluyosan bende o kadar yoruluyorum bana yardımcı ol diyorum bişe yapmıyo ama o kadarda şikayet ediyo. Düşün günlük çamaşır yıkıcakmışım onları günlük ütüleyip kaldırcakmışım. Yemeğim 4 4lük olacakmış. Bi bardak bile kalmıcakmış. Evi her gün süpürcekmişim bunları istiyo benden. Sen yoruluyosun yorma kendini demiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…