2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aboo sanırım hiç rastlamadım kuzum baya ürün almışsın ondan Gecikmiş olabilir mi tatlım:) 3ay çokmuş ama yaaa

Alirxpressten alışveriş yapmışta tikkabella onu canm :)
Yok canım 1 ayda Türkiyeye geldi de bana ulaşamadı bir türlü.. Zaten ordan ancak 2-3 ayda geliyor.

Herkese gunaydin

Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadim haftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhalde

Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.

Eklentiler

• 121_b.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42

canım al bence bende nişan olacağı hafta içi 3 gün izin alıcam canımm

Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.

bence günlük için güzel kuzummm

Canım benim sana ne desem şuan bilemedim..Herşeyi yaşayan , gören sensin ne zamandır da birlikte yaşıyosunuz zaten senin için bu bir şans oldu evlendiğinde de birlikte nasıl yaşayacağınızı gördün.Sevgisini de aşkını da hissetmiyodum ne zamandır demişsin Yani evet bu çok önemli sana sarılması içten bir aşkla yanında olması ne kadar kavga edip tartışsanız bile seni ne kadar çok sevdiğini bilmen önemli. Ama hissettirmiyo demişsin erkektir hissetmeyebilir benim sevdiceğimde bana sürekli seni seviyorum demez anlamını yitirmesin diye ben kızarım ama bilirim sevdiğini.Yüzükleri atıp göndermişsin engellemişsin numarasını da arasa da ulaşamaz zaten.Ama ulaşmak isteyen,seven erkek herşeyi yapar seni görebilmek için.Sana ayrılmakla iyi yaptın ya da dön nişanlına diyemem.Sadece mutluluğunu düşün kendi mutluluğunu onunla bir ömür geçirebilir misin?Bazen aşkta karın doyurmuyo diyolar bilmem doğru mu?... Sana dediği cümle gerçekten çok üzücü ölsen de mutlu olsam.Bir insan hayat arkadaşıyla nasıl mutsuz olur ki sinirden yada şakasına bile olsa böyle birşey söylenmez.Ben kimseyi yargılamıyorum ne seni ne de nişanlını emin ol seni düşündüğüm sevdiğim için söylüyorum bunları.İnşallah doğru bir karar verirsin hayırlısı neyse o olsun mutlu olmanı o kadar içten,kalbimle istiyorum ki biliyosundur sende,kendine iyi bak güzel kararlarla bekliyorum öpüyorum...
Günaydın gelincikler

Günaydın canımmm
Günaydınnnn hayırlı günler bol güneşlerrr

Günaydın canııım inşallahh

Günaydıın canım

İyi yapmışsın canım kullanmayarak iznini Yeter bence canımm ...Son güne temizliği bırakmasanız? Yorulursunuz canım isteme mi olucaktı senin?? (şaşırıyorum)

Günaydın kızlar math27 akşam giremedim yeni okudum inş herşey yoluna girmiştir

Günaydın canım inşallah herşey gönlünce olur math27 in ...

Kızlaaar hepinize günaydııınnn güzel gelinkerim beniiiimmmmm

Günaydın canıımm nasılsın ?

Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...

Canım insan gözleriyle anlar sevdiğini. Yada bi hastalıkta sana gösterdiği ilgiyle anlar. Ben hiç birini göremiyorum ki. Düşün o çok sigara içiyo diye ben onla aynı odada bile oturamıyorum. Kaç kere dedim az sigara iç ben senle film izleyim diye ama yok. Beyimizin canı sıkılınca kalkıp nargile içer ben istememe rağmen. Bunları görmez benim yapmaya yetiştiremediğim şeylere laf eder. O yüzden böylesi hayırlısı. Eğer barışırsam da bu sefer çok emek harcaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…