Yok canım 1 ayda Türkiyeye geldi de bana ulaşamadı bir türlü.. Zaten ordan ancak 2-3 ayda geliyor.Aboo sanırım hiç rastlamadım kuzumbaya ürün almışsın ondan Gecikmiş olabilir mi tatlım:) 3ay çokmuş ama yaaa
Alirxpressten alışveriş yapmışta tikkabella onu canm :)
Hayırdır canım?Icim de bi sknti var
Hayırdır canım?
Olabilir canım.. Saat geç olmuş ne çabuk geçiyor ya.. :/ Ben yatıyorum mecburen, herkeslere iyi geceler :)Canim sanirim hani yaklastikca kostumaca nasil olcak ne olcak die duusnmekten sanirim nedenini bilmiyorum
Olabilir canım.. Saat geç olmuş ne çabuk geçiyor ya.. :/ Ben yatıyorum mecburen, herkeslere iyi geceler :)
Günaydın gelincikler
Günaydınnnn hayırlı günler bol güneşlerrr
Artik zamannnnn gecsinnnn istiyorimmmm☺
Gunaydin kizlar
Herkese gunaydin
Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadimhaftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhalde
Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.
Sonuç: biz ayrıldık... ben bu kadar değersiz değilim. Ben kendime ömür boyu bu eziyeti yaptırmam. Belki 3hafta oldu içten bi sarılmayışı. Hissetmiyodum sevgisinide aşkınıda. Hep hissettir dediğimde seviyorum diyip geçiştiriyodu. Sürekli herşeyimi eleştiriyodu. Sonunda canıma yetti. Yüzükleri verdim. Gönderdim. Bugünde yemek konusunda tartışmıştık. Sabah 7buçuktan sonra bişe yememe rağmen bişe hazırlayım demedi. Üstüne git ekmek var ye suda iç boğazında kalmasın dedi. Tartıştık sonra ben yüzükleri fırlattım. Çıktı gitti... kalbim çok acıyo. Sonra ne yapcam bilmiyorum aileme ne derim hiç fikrim yok. Ama ben bu kadar değersiz değilim. Bi tek bildiğim o
Günaydın gelincikler
Gunaydin kizlar
Herkese gunaydin
Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadimhaftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhalde
Kızlaaar hepinize günaydııınnn güzel gelinkerim beniiiimmmmm
günaydın kızlar
Canım insan gözleriyle anlar sevdiğini. Yada bi hastalıkta sana gösterdiği ilgiyle anlar. Ben hiç birini göremiyorum ki. Düşün o çok sigara içiyo diye ben onla aynı odada bile oturamıyorum. Kaç kere dedim az sigara iç ben senle film izleyim diye ama yok. Beyimizin canı sıkılınca kalkıp nargile içer ben istememe rağmen. Bunları görmez benim yapmaya yetiştiremediğim şeylere laf eder. O yüzden böylesi hayırlısı. Eğer barışırsam da bu sefer çok emek harcaması gerekiyor.Canım benim sana ne desem şuan bilemedim..Herşeyi yaşayan , gören sensin ne zamandır da birlikte yaşıyosunuz zaten senin için bu bir şans oldu evlendiğinde de birlikte nasıl yaşayacağınızı gördün.Sevgisini de aşkını da hissetmiyodum ne zamandır demişsinYani evet bu çok önemli sana sarılması içten bir aşkla yanında olması ne kadar kavga edip tartışsanız bile seni ne kadar çok sevdiğini bilmen önemli. Ama hissettirmiyo demişsin erkektir hissetmeyebilir benim sevdiceğimde bana sürekli seni seviyorum demez anlamını yitirmesin diye ben kızarım ama bilirim sevdiğini.Yüzükleri atıp göndermişsin engellemişsin numarasını da arasa da ulaşamaz zaten.Ama ulaşmak isteyen,seven erkek herşeyi yapar seni görebilmek için.Sana ayrılmakla iyi yaptın ya da dön nişanlına diyemem.Sadece mutluluğunu düşün kendi mutluluğunu onunla bir ömür geçirebilir misin?Bazen aşkta karın doyurmuyo diyolar bilmem doğru mu?... Sana dediği cümle gerçekten çok üzücü ölsen de mutlu olsam.Bir insan hayat arkadaşıyla nasıl mutsuz olur ki sinirden yada şakasına bile olsa böyle birşey söylenmez.Ben kimseyi yargılamıyorum ne seni ne de nişanlını emin ol seni düşündüğüm sevdiğim için söylüyorum bunları.İnşallah doğru bir karar verirsin hayırlısı neyse o olsun mutlu olmanı o kadar içten,kalbimle istiyorum ki biliyosundur sende,kendine iyi bak güzel kararlarla bekliyorum öpüyorum...
Günaydın canımmm
Günaydın canııım inşallahh
Günaydıın canım
İyi yapmışsın canım kullanmayarak izniniYeter bence canımm ...Son güne temizliği bırakmasanız? Yorulursunuz canım isteme mi olucaktı senin?? (şaşırıyorum)
Günaydın canım inşallah herşey gönlünce olurmath27 in ...
Günaydın canıımm nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?