2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yarın konuşmayı düşünüyorum ailemle.

O kadar güzel rol yapıyoki. Ben sevgimi gösterdiğim anda herşey tersine dönüveriyo. İşte 10 gün 15gğn iyiydi. 3gündür yine aynı.

Nezmn bu olay yasandi aradi mi peki kuzum suan bi gelisme varmi

Canım benim sakin ol offff düğüne kaç gün kaldı şu olanlar ne yaa yüzük fırlattınız diye ayrılmazsınız insan sinirlenince gözü dönüyor ne diyeceğimi de bilemiyorum ki Allah ne hayırlıysa hakkınızda onu versin ama yine ailelere söyleme şimdilik şu an kavgalısınız sadece böyle ayrılma olmaz sakinleşin konuşun gerçekte neyi istiyorsanız öyle karar verin şimdiden kimseye bişe söylemeyin canım sakın

Canım seni yönlendirmek asla istemem bu çok önemli bi karar tamamen sizin vermeniz lazım ama eminsen bu kadar kararından bence doğru olanı yap dediğin gibi hiçbir şey senden senin mutluluğundan önemli değil bunların hepsi zamanla unutulur etrafın ne diyeceği de zerre kadar önemli değil ömür boyu mutsuz olmaktan yüz bin kat daha tercih ederim şu an yaşadığın durumu yaşamayı

Öyle şeyler söyleme bi daha dediğin gibi bi insansa ölmeyi geç onun karşısında üzgün durmak bile gurur kırıcıdır

Nezmn bu olay yasandi aradi mi peki kuzum suan bi gelisme varmi
Yok aramadı. Zaten engelledim arasa da ulaşamaz
Kimse umrumda değil zaten canım. Benim ne çektiğimi bilmeden konuşur onlar sadece. 10aydır yaşadıklarımı düşünerek karar verdim. Sahte davranışları olan bi insanla benim işim olamaz zaten

Canım yaa bublar hep stressten bide sende benim gibi ozel gun zamanlarinda alingan aliyosun sanirim cunku hastalik donemindeydin. Uzme kendini duzelir insaAllah tabikide oyle degildir sana karsi epeydir zaman gecirdiniz stressten kaynakladir. Zorda olsa gecicek bunlarda atlaticaz insaAllah insaAllah gonlunu alir nisanlin kuzjm uzulmee

Ani verdiğim bi karar değil canım. Ben bu insanla mutlu olamam. 15gün önce aldığım bi karardı ve sevgim için Ben ona son bi şans vermiştim kendi istemişti. Onu da bu şekilde kullandı.

ayyy evert insanın her gördüğünü alası geliyor ya :)

ayyy bunlar bir harika dostum üstünde görelim dersem çok mu olurum

ben hep burdayım :)

ilk fırsatta gel kuzum :)

Hemen kuzım :)))
Tikkabilla canım güle güle kullan çok hoşlarr hangi satıcıdan aldın peki memnun musun tatlım

Ani verdiğim bi karar değil canım. Ben bu insanla mutlu olamam. 15gün önce aldığım bi karardı ve sevgim için Ben ona son bi şans vermiştim kendi istemişti. Onu da bu şekilde kullandı.
Kuzum yatıp uyu dinlen yrn daha sakince dusunursun simdi ofkelisin ve oyuzdrn fevrisin seni cok iyi anliyorum canimmmm

Mathim stres sanırm bunlar ve bir patlama olmuş çok şaşırdım ama daha dün şarkı öneriyorduk sana Allah yar ve yardımcın olsın

math canim okudum yazdiklarini ne diyecegimi bilemiyorum. Ben ilk iliskimde karsi tarafa cok taviz vermistim tepeme cikmisti. Sonra ayrildik ve kendime söz verdim, bundan sonra askimdan ölsem de beni üzen yipratan iliskiyi devam ettirmicem diye. Hakkinda hayirlisi olsun, sen yasadin sen biliyorsun insallah dogru karar budur.

Gün mü? Öhöm öhöm, sen benim yakarışlarımı duymadın galiba buralarda Tam 3 ay önce sipariş vermiştim :)

Aboo sanırım hiç rastlamadım kuzum baya ürün almışsın ondan Gecikmiş olabilir mi tatlım:) 3ay çokmuş ama yaaa
Neyden bahsediyorsunuz kizlar

Alirxpressten alışveriş yapmışta tikkabella onu canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…