- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
burda komik bir durum görmüyorum evet yok diye yazdım çünkü benim için gerçekten yok olduğu bir dönemdi.eski konunda yazdıgını okumasın o zmn bencebeni bi var ediyorsun,bi yok ediyorsun demesin çocuk bu eski yazdıklarımızın silinmiyor oluşunu bu yüzden seviyorum :) söylediğimiz herşey kayıtlı kalıyor ne güzel bence adminler de benim gibi düşünüp,böyle bir seçenek yapmışlar,ellerine sağlık
nişan dedim ama bende istemede dağıtcam yani salonda okadr kişiye dağıtamam :) isteme günü işte gelenlere dağıtcam 50 tane felanbende kokulu taşlar için bi sayfadan fiyat istedim bakalım ne diycek :) isteme günü için olur belki :)
isteme günü kalabalık mı olcaksınız canım ben 20 25 tane filan düşünüyorum :)nişan dedim ama bende istemede dağıtcam yani salonda okadr kişiye dağıtamam :) isteme günü işte gelenlere dağıtcam 50 tane felan
Evett nieki olmaz mıİzmire mi , sen gel yavrum istanbula :)
burda komik bir durum görmüyorum evet yok diye yazdım çünkü benim için gerçekten yok olduğu bir dönemdi.
yeterli bir açıklama olmuştur umarım.
sadece onların tarafı 20 kişi kuzummm bizdende baya gelen varisteme günü kalabalık mı olcaksınız canım ben 20 25 tane filan düşünüyorum :)
belki senin haddini bilmen gerekiyordurbelki benim için komik şeyler wardır ama? belki inandırıcı gelmiyordur bazı şeylerbelki birilerini samimi bulmayan tek sen değilsindir burda ve ek olarakta neyin bana komik gelip gelmeyeceğine de,müsade et ben karar vereyim
Evett nieki olmaz mıben geldim gördüm bi kaç kere sen geldin mi hiççç gel gör
belki senin haddini bilmen gerekiyordur
belki benim ailevi sorunum seni aşıyordur
ve gerçekten burda seni istemiyorum.
konunun kapanması için mesaj atıcam umarım kapanır...ahah,hakkaten komiksinsen buranın sahibi misin pardon da beni istemiyorsun :) ailevi sorunların beni hiç ilgilendirmez ama senin bence insanları artık aptal yerine koymaktan vazgeçmen gerekiyordur ne dersin? bu konuda yalnız olmadığımdan da eminim ama dediğim gibi sen buranın ağası da paşası da deilsin ve nereye ne yazacağımı soracak değilim kusura bakma.sen nasıl bazılarını samimi bulmuyorsan,benim de seni bal gibi bulmama hakkım war :)
Hadii yaa bizim istanbuldaki işlerde yeni bitti en son onun için gelmiştim her zaman beklerimm ortakkBende geldim iki kere kız :) Ama yine gelirim ortak
konunun kapanması için mesaj atıcam umarım kapanır...
yeter ki sen uzak ol
kızlar hepinizden özür dilerim
ama seviyenin bu kadar düşmesi beni üzdü yönetime mesaj atıcam umarım konu kapatılır...
herkes birilerini samimi bulmuyor olabilir..Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbet..Ama böyle bir paylaşım yerinde seni istemiyorum, rahatsız oluyorum demek bence hiç hoş değil..olumlu , olumsuz yorum yazılabilir ki bu çok normal.Sadece bu topikte olan birşey değil ki..Burda birbirimizi görmüyoruz ki, bazen yazarken çok farklı anlaşılıyor olabilir..bu normal hayatta da başımıza gelmiyor mu?
kimsenin etkilenmesi gereken bir durum yok...arkadaşlar sakin olun ya kimse kimseyi samimi bulmak zorunda değil birbirlerinizin yorumlarını okumazsınız olur biter neden bukadar büyüdü bu mesele bilemedim ama başkalarını etkiler bu tavır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?