- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
hep gül canım :)Evet ben begendigim seyleri aldim, onlari koyucaz. Ani karar verip alisveris yapamam ben. Hemde istanbulda mahmutpasadan alinir boyle seyler genelde, gidip de kaziklanmak istemedim. Alisverise geldigini anlayinca herkes iki kati fiyat veriyor. Simdi bavul yada sandik alicam cuma gunu gidip. Ask benim almam gerekmiyor mu dedi ama bi bavulun veya geceliklerin falan hesabini yapmam ben. Alirim senin almana gerek yok dedim.
Aksam aksam guldurdun yine beni
Neyin eksik canim bulalim hemen
Senin bi haftan daha var bide benimki 24ocak
Siz sorarsınızda gelmem miiii olanları konusmaya getek görmüyorum yerinde olmuş diye düşünüyorum bende :) ee napıyosunuz kızlar bende @minnakprenses gibi fazla giremyrm nasılsınz ??Canim gelinlik denediginde konusmustukbende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.
Senle birlikteapril1109 da gitti
Birer 2 ser tane koyulursa güzel olur canım normalde koyulur. Ama takimlari zaten fazlaca almissin masaaLlah :)Kizlar simdik bohca icin aldiklarimi toparladim. Bohcada ne olmasi gerekiyordu? Benimki suan soyle
4sutyen takim
1saten sortlu takim
1saten esofman takimi
Saten gecelik, sabahlik
1 ic camasiri takimi (dantel)
Penti coraplar (desenli de aldim soket corap bile aldim)
2pijama takimi
ayrica 2tane oyshodan aldigim esofman altini da koydum.
Twigy terlik, panduf
bakim urunu olarak makyaj malzemeleri almistim kullandiklarimi, parfum falan hepsi var.
Baska ne olacak
Seccade tulbent havlu falan filan olucak mi?
Canım ama bohçayı kız erkeğe erkek kıza yapar, o zaman keşke hiç bohça yapmasaydınız, sen de bunları çeyiz olarak götürseydin..
Ayy evet gel ben seni çoook özledim:)bi konu hallolsun..duruma göre bakıcam canım ..çok öptüm senii
Buarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Buarada tatlı tabaklarıyla cay tabaklarını koymayı unutmusum..
Eki Görüntüle 1374981
Eki Görüntüle 1374972
çok kalabalıklaştı burası..takip edemiyordum yorumları..
gündüz okulda giremiyorum..eve gelincede yorgun oluyorum dinlenmeyi tercih ediyorum cnmm
Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar
Bizde erkek arkadasimla konustuk iki tarafta sıkısık oldugumuz icin nisandan soraki aya attık bohcaları :)
Ah yavru kuş sen şimdiden biriktir paralarıBizde sözde bohça istemdik yapmadıkta,çünkü ayrı şehirler ya onların aldığı bana olmaz belki beğenmem,aynı şekilde sevdiceğim içinde ... Nişanda yapıcaz inşallah gelicekler alışveriş için :) Olsun tabii ne olucak para yoksa alınamaz ki
Siz sorarsınızda gelmem miiii olanları konusmaya getek görmüyorum yerinde olmuş diye düşünüyorum bende :) ee napıyosunuz kızlar bende @minnakprenses gibi fazla giremyrm nasılsınz ??
Siz sorarsınızda gelmem miiii olanları konusmaya getek görmüyorum yerinde olmuş diye düşünüyorum bende :) ee napıyosunuz kızlar bende @minnakprenses gibi fazla giremyrm nasılsınz ??
Birer 2 ser tane koyulursa güzel olur canım normalde koyulur. Ama takimlari zaten fazlaca almissin masaaLlah :)
Ah yavru kuş sen şimdiden biriktir paraları
Simdi size bi soru sorucamaslinda bu sorulari greenandblue sorardi ama o sormadan sorayim
Kizlar simdi bu aldigimiz takimlar falan hep kutularinda. Bohca sandigina veya bavuluna neyse artik o kutularla mi koyulacak acilacak mi
Canım bence kutusundan çıkarıp koyulmalı ki biz ablamda öyle yaptık :)
Bizde sözde bohça istemdik yapmadıkta,çünkü ayrı şehirler ya onların aldığı bana olmaz belki beğenmem,aynı şekilde sevdiceğim içinde ... Nişanda yapıcaz inşallah gelicekler alışveriş için :) Olsun tabii ne olucak para yoksa alınamaz ki
Hosgeldin canimmbiz iyiyiz sen nasilsin
Saten olanlari siyah almistim, sutyen de bi tane siyah bi tane ekru koydum once baktim hersey kapkara oldubende diger aldiklarimi da koyayim dedim ama iptal ederim fazlaysa
Simdi size bi soru sorucamaslinda bu sorulari greenandblue sorardi ama o sormadan sorayim
Kizlar simdi bu aldigimiz takimlar falan hep kutularinda. Bohca sandigina veya bavuluna neyse artik o kutularla mi koyulacak acilacak mi
Aminn tatlımm benimmKızlar ben geldim arkadaşıma gittim. Bizim okulda psikolojik danışman. Konuştum durumu. Biraz rahatladım ama hala affetmedim. Çünkü cumartesi annemlerle konuşturcam bi karşılarında ezilsin istiyorum. Arkadaşımla öfke kontrolü hakkında da konuştum iyi oldu benim için
april1109 ve @minnakprenses gelin ya özletmeyin kendinizi
YEKTA61 hayırlı olsun kuzum bi daha yaşamayız inşallah bu tür şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?