2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hep gül canım :)
Ay evet ya senin birsey kalmadı :) bende erkek arkadaşımın annesini bekliyorum, beraber de gidecekmisiz. Zaten kullanacağım tarzda olanları aldık biz AVM lerden aldık daha da iyi oldu bence ..mahmutpsa da daha fena fiyat verirlerdi.

Canim gelinlik denediginde konusmustuk bende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte april1109 da gitti
Siz sorarsınızda gelmem miiii olanları konusmaya getek görmüyorum yerinde olmuş diye düşünüyorum bende :) ee napıyosunuz kızlar bende @minnakprenses gibi fazla giremyrm nasılsınz ??

Birer 2 ser tane koyulursa güzel olur canım normalde koyulur. Ama takimlari zaten fazlaca almissin masaaLlah :)

Canım ama bohçayı kız erkeğe erkek kıza yapar, o zaman keşke hiç bohça yapmasaydınız, sen de bunları çeyiz olarak götürseydin..

Ben takilmiyorum canim ya ben almisim o almis hic onemli degil benin icin

Ya aslinda hic yapmasam da olurdu nerdeyse vazgeciyordum ablasi bohca lafi etti, bana bisey almis bohcaya koymak icin. bidaha devam ettim. Bakalim hala da vazgecebilirim, kime gosteris yapicam ki zaten. Ben annemler icin yaptim. Gerekenler yapilsin icleri rahat etsin diye

Bizde erkek arkadasimla konustuk iki tarafta sıkısık oldugumuz icin nisandan soraki aya attık bohcaları :)

Çok güzeller canımm güle güle kullan inşallah

çok kalabalıklaştı burası..takip edemiyordum yorumları..
gündüz okulda giremiyorum..eve gelincede yorgun oluyorum dinlenmeyi tercih ediyorum cnmm

Yorgun olmadığın zamanlarda uğra canım özletme kendini

Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar

Çok sevindim canım beniim İnşallahh tek isteğim bu

Evet april1109 @frifri de yok ortalarda

Bizde erkek arkadasimla konustuk iki tarafta sıkısık oldugumuz icin nisandan soraki aya attık bohcaları :)

Bizde sözde bohça istemdik yapmadıkta,çünkü ayrı şehirler ya onların aldığı bana olmaz belki beğenmem,aynı şekilde sevdiceğim içinde ... Nişanda yapıcaz inşallah gelicekler alışveriş için :) Olsun tabii ne olucak para yoksa alınamaz ki

Ah yavru kuş sen şimdiden biriktir paraları

Siz sorarsınızda gelmem miiii olanları konusmaya getek görmüyorum yerinde olmuş diye düşünüyorum bende :) ee napıyosunuz kızlar bende @minnakprenses gibi fazla giremyrm nasılsınz ??

Aynen canım gerçekten iyi oldu bunun konuşulması... Neysee ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?? Özlettiniz kendinizi

Hosgeldin canimm biz iyiyiz sen nasilsin

Birer 2 ser tane koyulursa güzel olur canım normalde koyulur. Ama takimlari zaten fazlaca almissin masaaLlah :)

Saten olanlari siyah almistim, sutyen de bi tane siyah bi tane ekru koydum once baktim hersey kapkara oldu bende diger aldiklarimi da koyayim dedim ama iptal ederim fazlaysa

Simdi size bi soru sorucam aslinda bu sorulari greenandblue sorardi ama o sormadan sorayim

Kizlar simdi bu aldigimiz takimlar falan hep kutularinda. Bohca sandigina veya bavuluna neyse artik o kutularla mi koyulacak acilacak mi

Simdi size bi soru sorucam aslinda bu sorulari greenandblue sorardi ama o sormadan sorayim

Kizlar simdi bu aldigimiz takimlar falan hep kutularinda. Bohca sandigina veya bavuluna neyse artik o kutularla mi koyulacak acilacak mi

Canım bence kutusundan çıkarıp koyulmalı ki biz ablamda öyle yaptık :)

Kızlar ben geldim arkadaşıma gittim. Bizim okulda psikolojik danışman. Konuştum durumu. Biraz rahatladım ama hala affetmedim. Çünkü cumartesi annemlerle konuşturcam bi karşılarında ezilsin istiyorum. Arkadaşımla öfke kontrolü hakkında da konuştum iyi oldu benim için
april1109 ve @minnakprenses gelin ya özletmeyin kendinizi
YEKTA61 hayırlı olsun kuzum bi daha yaşamayız inşallah bu tür şeyleri

Sagol kuzum benimmm begenmenize sevindimm.

Evet canımm aynı duygularla guzel seyler paylasiriz

Aynen kuzummm :)

Hosgeldin canimm biz iyiyiz sen nasilsin

Saten olanlari siyah almistim, sutyen de bi tane siyah bi tane ekru koydum once baktim hersey kapkara oldu bende diger aldiklarimi da koyayim dedim ama iptal ederim fazlaysa

Yok kuzum nie iptal etcenki :)

Kutulatiyla koy kuzum. Bisey olur lekelenir felan kullanmadan

Aminn tatlımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…