2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy e-okul kitlendi kaldı sayfalar açılmıyor, deli olcam, işlerimi bitireyim diyorum yine olmuyor yine olmuyor..

Ama gelsen en azından arada giriş yapsan iyi olur ya :)

arada bakıyorum canım yazılanalra..
sanırım yekta ve math ayrılığın eşinden döndüler..
düğün üstü olur bu sıkıntılar kızlar...sıkmayın canınzı..seviyorsanız bırakmayın adam olun heee

Sagol tatlımmm benimmm

Canim gelinlik denediginde konusmustuk bende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte @more1109 da gitti

Kizlar simdik bohca icin aldiklarimi toparladim. Bohcada ne olmasi gerekiyordu? Benimki suan soyle

4sutyen takim
1saten sortlu takim
1saten esofman takimi
Saten gecelik, sabahlik
1 ic camasiri takimi (dantel)
Penti coraplar (desenli de aldim soket corap bile aldim)

2pijama takimi
ayrica 2tane oyshodan aldigim esofman altini da koydum.
Twigy terlik, panduf
bakim urunu olarak makyaj malzemeleri almistim kullandiklarimi, parfum falan hepsi var.

Baska ne olacak

Seccade tulbent havlu falan filan olucak mi?

Canım bohçanı kendin mi yapıyosun?

Hic duymadim ondan haberim yoktu
canım daha ne konulur bilmiyorum ama bence eksik yok..benim bohçayi görsen hint fakiri gibi daha bir ton eksiğim var yaa

Canım bohçanı kendin mi yapıyosun?

Evet ben begendigim seyleri aldim, onlari koyucaz. Ani karar verip alisveris yapamam ben. Hemde istanbulda mahmutpasadan alinir boyle seyler genelde, gidip de kaziklanmak istemedim. Alisverise geldigini anlayinca herkes iki kati fiyat veriyor. Simdi bavul yada sandik alicam cuma gunu gidip. Ask benim almam gerekmiyor mu dedi ama bi bavulun veya geceliklerin falan hesabini yapmam ben. Alirim senin almana gerek yok dedim.

canım daha ne konulur bilmiyorum ama bence eksik yok..benim bohçayi görsen hint fakiri gibi daha bir ton eksiğim var yaa

Aksam aksam guldurdun yine beni

Neyin eksik canim bulalim hemen

Senin bi haftan daha var bide benimki 24ocak

Canım ama bohçayı kız erkeğe erkek kıza yapar, o zaman keşke hiç bohça yapmasaydınız, sen de bunları çeyiz olarak götürseydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…