- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Bugun mebbiste cok yogundu sinir oldummAyy e-okul kitlendi kaldı sayfalar açılmıyor, deli olcam, işlerimi bitireyim diyorum yine olmuyor yine olmuyor..
Karacadan aldim kuzumm toplam 185 tl tuttuNerden aldın canım bunu ayy ben bi sürü aldım ama çok güzelmiş
Kağnı arabası gibi ağır aksak işliyor valla, insanı kanser eder.Bugun mebbiste cok yogundu sinir oldumm
Sen niye gittin ki
Ama gelsen en azından arada giriş yapsan iyi olur ya :)çok kalabalıklaştı burası..takip edemiyordum yorumları..
gündüz okulda giremiyorum..eve gelincede yorgun oluyorum dinlenmeyi tercih ediyorum cnmm
Bencede kuzumm gel ugra firsat buldukcaaçok kalabalıklaştı burası..takip edemiyordum yorumları..
gündüz okulda giremiyorum..eve gelincede yorgun oluyorum dinlenmeyi tercih ediyorum cnmm
Ama gelsen en azından arada giriş yapsan iyi olur ya :)
Sagol tatlımmm benimmmarada bakıyorum canım yazılanalra..
sanırım yekta ve math ayrılığın eşinden döndüler..
düğün üstü olur bu sıkıntılar kızlar...sıkmayın canınzı..seviyorsanız bırakmayın adam olun heee
valla uzun zamandır burda yoktum...
bi ara geldim sizle mutluluğumu paylaşmk için denedğim gelinlklerin fotosunu attım...
mutluhatun hiç nerdeydin vs. gibi merak edip sormadı, yokmuşum gibi davrandı...bidaha da umrumda olmadı burası açıkçası.
zaten sevdiğim insanları sosyal ortmlarda takip ediyorum...
arkadaşlar bazı konularda haklı ama mutluhatunda fazla alınganlk yapmşssn konu kapatılmasına gidecek kadar...
nyse size iyi günler
Evet ya@more1109da gelmiyo, @frifri diye bir gelincik vardı o da yok bayadir.
En son ufak bir rahatsızlık geçirmişti @frifriAynen ben instagramda takip ediyorum ama fotograf falan yuklemiyor. Hatta onun dugunu de 31ocakti sanki
Canım bohçanı kendin mi yapıyosun?Kizlar simdik bohca icin aldiklarimi toparladim. Bohcada ne olmasi gerekiyordu? Benimki suan soyle
4sutyen takim
1saten sortlu takim
1saten esofman takimi
Saten gecelik, sabahlik
1 ic camasiri takimi (dantel)
Penti coraplar (desenli de aldim soket corap bile aldim)
2pijama takimi
ayrica 2tane oyshodan aldigim esofman altini da koydum.
Twigy terlik, panduf
bakim urunu olarak makyaj malzemeleri almistim kullandiklarimi, parfum falan hepsi var.
Baska ne olacak
Seccade tulbent havlu falan filan olucak mi?
Kizlar simdik bohca icin aldiklarimi toparladim. Bohcada ne olmasi gerekiyordu? Benimki suan soyle
4sutyen takim
1saten sortlu takim
1saten esofman takimi
Saten gecelik, sabahlik
1 ic camasiri takimi (dantel)
Penti coraplar (desenli de aldim soket corap bile aldim)
2pijama takimi
ayrica 2tane oyshodan aldigim esofman altini da koydum.
Twigy terlik, panduf
bakim urunu olarak makyaj malzemeleri almistim kullandiklarimi, parfum falan hepsi var.
Baska ne olacak
Seccade tulbent havlu falan filan olucak mi?
canım daha ne konulur bilmiyorum ama bence eksik yok..benim bohçayi görsen hint fakiri gibiHic duymadim ondan haberim yoktu
Canım bohçanı kendin mi yapıyosun?
canım daha ne konulur bilmiyorum ama bence eksik yok..benim bohçayi görsen hint fakiri gibidaha bir ton eksiğim var yaa
Evet ben begendigim seyleri aldim, onlari koyucaz. Ani karar verip alisveris yapamam ben. Hemde istanbulda mahmutpasadan alinir boyle seyler genelde, gidip de kaziklanmak istemedim. Alisverise geldigini anlayinca herkes iki kati fiyat veriyor. Simdi bavul yada sandik alicam cuma gunu gidip. Ask benim almam gerekmiyor mu dedi ama bi bavulun veya geceliklerin falan hesabini yapmam ben. Alirim senin almana gerek yok dedim.
Aksam aksam guldurdun yine beni
Neyin eksik canim bulalim hemen
Senin bi haftan daha var bide benimki 24ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?