2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım özlüyorum ben seni, gelsene yine..

Oyyy anca girebildim noldu şimdik kim devraldı
Kimsenin devralmasına gerek yok bence, böyle devam etsek ne olur ki?

Oyyy anca girebildim noldu şimdik kim devraldı
Henüz konu sahibesi aynı.
Topiği devralmak isteyen lütfen Kazen bey'e mesaj atsın veya aranızda kararlaştırdığınız bir isim varsa.
Sizler nasıl karar verirseniz artık

ay bi kaç saat giremedim neler olmuşş bitmiş ya üzerimizde ki stresi başkalarından çıkarmayalım kalp kırmak çok kolay yapıcı olmak lazım arkadaşlar bu arada iyi akşamlar :)
kararlaştıralım da eğer değisecekse topik sahibesi kim olacak belirlensin

Iyi aksamlar hatunlar neler olmus burda uzuldumm. Birbirimize anlayisli olmak herkesin gorusune saygili olmak gerek. Keske olmasaymis boyle bir durum sonucta hepimiz belli bir amac icin buradayiz.
Konu kapanmasin dilerseniz ben alabilirim konuyu hatunlar ?

Hiç farketmez canım benim için, konunun sahibinin kim olduğu çok da önemli değil, önemli olan burda paylaşım yapmak, dertleşmek..

Benim içinde fark etmez canım olur yani ben kapanmasın isterim

Buarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Buarada tatlı tabaklarıyla cay tabaklarını koymayı unutmusum..

Cok tesekkur ederim hatunlar ..

Cay tabaklarini yanlislikla 12 tane getirdiler haftasonu geri goturcem 6sini gittigimde hala varsa buyuk salata tabagiyla kahvaltiliklardan 1,2 tane daha alicam :)
Nerden aldın canım bunu ayy ben bi sürü aldım ama çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…