2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorun sen yine de ihmaal etme gel özletme kendini :)

Canim gelinlik denediginde konusmustuk bende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte @more1109 da gitti

more ile biz gerçek hayatta görüşüyoruz kızlar...aynı memleketteyiz.. söyledim ona da koşş gel dedm topiğe

valla bende sizi özledimmm...

30 ocakda nikahım var bu aradaaa düğün tabi yazın

Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar

iyi olmş cnm sevndmmm

Canim gelinlik denediginde konusmustuk bende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte @more1109 da gitti

Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar

Ayy evet gel ben seni çoook özledim:)

valla yokluğumu hissedenleri görünce duygulandım haaa

tamam artk uğramaya çalışıcam kızlarrr

bu arada herkese günaydın...yeniler beni bilmez belkim...sizlerde hoşgelmişssnz...
ilk sayfada hala bilgilerim duruyorsa ne ala

Kizlar yeniden herkesin listesi olsun bende listede olmak isterim bu topigi benimsemek istiyorum sizleri tanimak istiyorum paylasim yapiyorum ama kimseyi tam taniyamadim sizlerle tanismak.istiyorum ben buket

dugunleriniz nezman isimleriniz neler zahmet olmassa bilmek isterm paylasim tanidikca daha guzel olur

ve yeni bi liste olsa hic fena olmaz

İyi gecler kuzular bende yatıyorummm mmmuucckk

Canim tatsiz olaylar olmuş Gercekten uzuldumkapatilmamasina sevindim konuyu sen almissin bi hayirli olsun demek istedim kaptan olarak yeni olanlarla bende dahil eski arkadalsirmizin bi listesini yaparsak cok daha iyi olur birbirimizi tanismis oluruz nacizane fikrim

Allahtan annemin yok öyle merakı:)

günaydın kızlar çok yoğunum bugünlerde hiç bişiler yapamıyom bu hastane ortamındaki kişiler de benim moralimi bozup bozup duruyolar bildiğin dedikodu kazanı burası ben hiç dedikoduyu sevmem ki oysa bana dua edin

Cok guzelllll bayildimmm nekadarr kuzu pembeya bayilrm
185e geldi hepsi canım
kuzum benim unuttuklarım olabilir yazidrmak isteyenler bilgilerini mesj atsinlar ilk sayfaya ekliyim hemen

Benim de bi tane var sadece kayinvalidem yok abla ilgileniyor o yuzden

Canim tasarimcibayan 'um sende ugursuzluk olabilir mi hic kuzucuk

Etiketleri bastirdim bugun foto cekiyim sana da aticam
Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur
kuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorun sen yine de ihmaal etme gel özletme kendini :)
Canım benimmm buarada senin siparşlerin basıldı çerçevede baskıda
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalım benim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız topiğin delisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…