kuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorunKızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlı @Orya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim
Haricindemath27 ve YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar
Hepinize iyi geceler
Canım 6/7/8 için giriliyor.kuzum o sınıf gözlem raporları ortaokul için mi ilkokul için mi?
Canim gelinlik denediginde konusmustukbende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.
Senle birlikte @more1109 da gitti
Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar
Canim gelinlik denediginde konusmustukbende seni özluyorum keske gelsen bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.
Senle birlikte @more1109 da gitti
Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar
Ayy evet gel ben seni çoook özledim:)
Buarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Buarada tatlı tabaklarıyla cay tabaklarını koymayı unutmusum..
Eki Görüntüle 1374981
Eki Görüntüle 1374972
aşkla kllan canımm
Bak o tuller den bende arıyorum da bulamadım ya, ama bencede en güzeli kutuda kalsınne işi var benim donumun teyzenin elinde mesela
İyi gecler kuzular bende yatıyorummm mmmuucckk
Allahtan annemin yok öyle merakı:)Ayy aynen ne o çeyiz serme ya kimene benim eşyamdan kime neyin gösterişi yahu.. Ama annemler ananemler yaparlarsa durdurabılırmıyım bılmıyorm ama smdıden toplama dusuncesı yoruyo benı 30 kişi seriyo sen kendi başına topluyosn cok fena can sıkıcı bi durum..
Günaydın güzel gelincikler :)
Günaydın kızlar :)
Tikkabilla hatırladım kuzu geçwn sene yapmıştım. Bu sene de bi şubem var 6.sınıf diğerleri 5 onlarada yapıverim :))
Günaydınnnnnn :)
185e geldi hepsi canımCok guzelllll bayildimmm nekadarr kuzu pembeya bayilrm
kuzum benim unuttuklarım olabilir yazidrmak isteyenler bilgilerini mesj atsinlar ilk sayfaya ekliyim hemenCanim tatsiz olaylar olmuş Gercekten uzuldumkapatilmamasina sevindim konuyu sen almissin bi hayirli olsun demek istedim kaptan olarak yeni olanlarla bende dahil eski arkadalsirmizin bi listesini yaparsak cok daha iyi olur birbirimizi tanismis oluruz nacizane fikrim
Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olurBenim de bi tane var sadecekayinvalidem yok abla ilgileniyor o yuzden
Canimtasarimcibayan 'um sende ugursuzluk olabilir mi hic kuzucuk
Etiketleri bastirdim bugun foto cekiyim sana da aticam
Canım benimmmkuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorunsen yine de ihmaal etme gel özletme kendini :)
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalımKizlar yeniden herkesin listesi olsun bende listede olmak isterim bu topigi benimsemek istiyorum sizleri tanimak istiyorum paylasim yapiyorum ama kimseyi tam taniyamadim sizlerle tanismak.istiyorum ben buket
dugunleriniz nezman isimleriniz neler zahmet olmassa bilmek isterm paylasim tanidikca daha guzel olur
ve yeni bi liste olsa hic fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?