Bugün sana soracaktım canım:)Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur
Canım benimmmbuarada senin siparşlerin basıldı çerçevede baskıda
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalımbenim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız topiğin delisi
Günaydın güzeller
Günaydın herkese :)
Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur
Canım benimmmbuarada senin siparşlerin basıldı çerçevede baskıda
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalımbenim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız topiğin delisi
hemen ekliyorum kuzummmYEKTA61 benide ekleyebilirsin 29 yaşındayım isg uzmanıyım. tanışma tarihimiz 19.10.2012, nişan tarihi 25.10.2014 düğünde kısmetse ağustos 2015
Heyecanlı ve yorgunnGünaydın canlaar nasılsınızz
Aynen canım gerçekten iyi oldu bunun konuşulması... Neysee ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?? Özlettiniz kendinizi
Günaydın kızlaaaarrrrrHosgeldin canimmbiz iyiyiz sen nasilsin
Saten olanlari siyah almistim, sutyen de bi tane siyah bi tane ekru koydum once baktim hersey kapkara oldubende diger aldiklarimi da koyayim dedim ama iptal ederim fazlaysa
hemen ekliyorum kuzummm
günaydın canım daha iyim bugün okuldayım:) sen nasılsınGünaydınnnnnn :)
günaydın canım sana ne olmuştuHerkese günaydın kızlar :)
O maalesef her iş ortamında var canımgünaydın kızlar çok yoğunum bugünlerde hiç bişiler yapamıyom bu hastane ortamındaki kişiler de benim moralimi bozup bozup duruyolar bildiğin dedikodu kazanı burası ben hiç dedikoduyu sevmem ki oysa bana dua edin
Günaydım kuzum:)Günaydınnn canlar. Hepinize güzel bir gün diliyorummm Bugün en sevdigim gunn :))
Günaydın:)Günaydın herkese :)
Günaydın kızlaaaarrrrr
İyiim kızlar koşturuyorum bu ara hep iş güç başka yaptgım bişey yok evlencek olan ben değilmişim gbi hatta serdim kendimi iyice bi çöp almıyorum sonlara gelince görcem kendimi
Ayy olsn ne güzel hala aynı amaçta ilerliyosun ben tamamen pasifleştim buara :)Günaydın canım, hoşgeldin..Bende nişana odaklandım, çeyiz namına birşey almıyorum :)
ortak bişiler olduğu için bu sayfa beni çekiyor sanırımAhaaaOrya sa 25.10.2014 de sözlendi,sende nişanlanmışsın erkek arkadaşımla da aynı işi yapıyorsunuz..
canım ben dün çok samimi bir kız arkadaşımla tartıştım ona sinirlenmiştim..günaydın canım daha iyim bugün okuldayım:) sen nasılsın
günaydın canım sana ne olmuştu
O maalesef her iş ortamında var canımgünaydın:)
Günaydım kuzum:)
Günaydın:)
Ayy olsn ne güzel hala aynı amaçta ilerliyosun ben tamamen pasifleştim buara :)
vatana millete hayırlı uğurlu olsunHatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?