2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba
Mesela o numara yerine seninkiler olabilir mi. Tabi biraz geliştiriledebilir bunlar

Eklentiler

• CFN2DMG2012-05-30_181238.webp
    CFN2DMG2012-05-30_181238.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
  • il_430xN.92855993.webp
    il_430xN.92855993.webp
    8 KB · Görüntüleme: 38
Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini :KK66:

Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seni :KK66: İyi ki geldin sende..

Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)

Günaydın canııımmm :KK60::KK60:
İyiyim bende canımsss :KK36:

Benim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))

Hangi programda yaptın canım?

Evett güzellermiş. Bizim masa 3mye yakın, yani o kadar dipdibe olmayacak tabaklar. Ben her iki ihtimale hazırlıklı olup masa düzenine göre yerleştireyim en iyisi. Zaten ancak nişandan 1 gün önce gidebileceğim eve :/ Yani bir daha çıktı alma şansım olmaz.

evet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyum :D kimse işime karışsın istemem. ben mutfaktayken annemi bile mutfakta istemiom :D arkadaşlarımla yaşadım 3 sene onlarıda kovardım mutaktan :D oysa ne salaklık demi yardım etsinler işte :D
Bende yaparsam kimseyi istemem ama kimse bana yap demicek :)

Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini :KK66:

Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seni :KK66: İyi ki geldin sende..

Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)

Günaydın canııımmm :KK60::KK60:
Günaydın kuzu:)

Back
X