Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acabaCanım güzel ama yazıyı okuyamadım ben bide yemek üzerine kürdanla koyunca çok minik kalır masalara değişik bi şekilde koyabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acabaCanım güzel ama yazıyı okuyamadım ben bide yemek üzerine kürdanla koyunca çok minik kalır masalara değişik bi şekilde koyabilirsin
bence masa düzenini bi hayal et. tabaklar dip dibe olacaksa öne koyarsan gözükmez. üstüne saplasan daha iyi durur.Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba
Mesela o numara yerine seninkiler olabilir mi. Tabi biraz geliştiriledebilir bunlarBiraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba
İyiyim bende canımsssCanııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini
Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seniİyi ki geldin sende..
Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)
Günaydın canııımmm![]()
Bide bu varrBiraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba
Günaydın kızlarrr.:)
Bide bu varr
Benim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))
Evett güzellermiş. Bizim masa 3mye yakın, yani o kadar dipdibe olmayacak tabaklar. Ben her iki ihtimale hazırlıklı olup masa düzenine göre yerleştireyim en iyisi. Zaten ancak nişandan 1 gün önce gidebileceğim eve :/ Yani bir daha çıktı alma şansım olmaz.Bide bu varr
illustrator'da yaptım canımHangi programda yaptın canım?
duruma göre değerlendireceim o zaman artık :)bence masa düzenini bi hayal et. tabaklar dip dibe olacaksa öne koyarsan gözükmez. üstüne saplasan daha iyi durur.
Çoook güzel oldu:)ben çok beğendim canım @tubbb sanırım bende senin kapını çalıcam![]()
Yappp ay ben çok beğendim düğünde yapabilirm masalaraayy bak özendim şimdi, bende mi yapsam ki :)
illustrator'da yaptım canım
çok şık olurr :)Yappp ay ben çok beğendim düğünde yapabilirm masalara![]()
Bende yaparsam kimseyi istemem ama kimse bana yap demicek :)evet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyumkimse işime karışsın istemem. ben mutfaktayken annemi bile mutfakta istemiom
arkadaşlarımla yaşadım 3 sene onlarıda kovardım mutaktan
oysa ne salaklık demi yardım etsinler işte
![]()
benim dosya mı açılmıyor ?Ben indirdim telefonuma daha önce, ama dosya açılmıyor dedi![]()
Günaydın kuzu:)Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini
Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seniİyi ki geldin sende..
Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)
Günaydın canııımmm![]()
benim dosya mı açılmıyor ?