çok kibar ben çok beğendim :)
Merhabaaa hatunlar:)
Ay maşallah çok yakışmış çok güzel :)
Merhabaaa hatunlar:)
Bana yapilmis gibi tam oldu bide tadilat sadece boyunda olacak
Ne renk ayakkabi alsam altina
Merhaba canim
Ay maşallah çok yakışmış çok güzel :)
Merhabalarr :)
Bana yapilmis gibi tam oldu bide tadilat sadece boyunda olacak
Ne renk ayakkabi alsam altina
Merhaba canim
Nasılsın:)
çok yakışmış canım.altına aynı renkte ya da ten rengi güzel olur bence.gri ya da beyazda olabilir.
Nasılsın canım :)
Kizlar bu arada bavulun fotosunu cekemedim. Cunku alip babamin dukkanina biraktim eminonunde o da
Babam yarin getirecek sen tasima dedi canim babam
Kizlar babam cok agliyor ya. Orda cevredeki esnaf arkadaslarina bu benim kizim iste evlenecek falan diyor tanitiyor sonra basliyor aglamaya
İyi ve heyecanlı :) sen nasılsıınn
Magazadaki kiz da ten rengi al dedi. Diger elbise icin siyah almistim onu gidip degistiricem yerine ten yada ayni renk alirim artik varsa
Valla bu elbise yuzunden cok gergindim canim icime de sinmemisti. Ama rahatladim. Tabi butcem biraz sarsildi bu arada ama olsun. Artik pahali falan gozum gormedim aldim ciktim.
Sen nasilsin? Sozlun ne zaman gelecek safak kac
Magazadaki kiz da ten rengi al dedi. Diger elbise icin siyah almistim onu gidip degistiricem yerine ten yada ayni renk alirim artik varsa
Valla bu elbise yuzunden cok gergindim canim icime de sinmemisti. Ama rahatladim. Tabi butcem biraz sarsildi bu arada ama olsun. Artik pahali falan gozum gormedim aldim ciktim.
Sen nasilsin? Sozlun ne zaman gelecek safak kac
Bide kizlar beledyeyi arayip nikah islemleri icin ne gerekiyor die sorymmi abes kacarmi telefondan sormak her beledye baska bisi istiyormus ya öğrenmek istiyorum[/canım orda napıyorsun calışıyor musun izin alıp gitsen
Canım ben sorun yaşamadım, aynı ürünler geldi eksiksiz ama uzun sürdü benimki 3 ay..canım bende aliexpress den almak istiyorum anladığım kadarıyla bir sorun oluşmuyor ürünler de değil mi
Geldi geldi, çok beğendim. Canım valla balayı yerleri hakkında bilgim sıfır.. Biz yurtdışı istiyoruz, İtalya.. Hiç araştırmadım ama..aaaaa geldı dımı onlarHemen bakıyorum Tikka biz hala balayı yerı bulamadık kafayı yıcem ya
Rengi çok kibar çok hoş canım.. :)
bende iyiyim çok şükür:) nişan yada söz mü yaklastı:)
Bende iyiym canım :) sözlüm Nisan 20de burada nasipseŞafak 94 Az kaldııı azz
Babam da öyleydi canım ya
Hatta babamdan istediler babam konuşamadı düşündü duygulandı öyle kalakaldı eniştem oradaydı sözü ona verdi
benimde içim gitmişti
bende iyiyim çok şükür:) nişan yada söz mü yaklastı:)
Bende iyiym canım :) sözlüm Nisan 20de burada nasipseŞafak 94 Az kaldııı azz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?