2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok yakışmış canım.altına aynı renkte ya da ten rengi güzel olur bence.gri ya da beyazda olabilir.

Magazadaki kiz da ten rengi al dedi. Diger elbise icin siyah almistim onu gidip degistiricem yerine ten yada ayni renk alirim artik varsa

Nasılsın canım :)

Valla bu elbise yuzunden cok gergindim canim icime de sinmemisti. Ama rahatladim. Tabi butcem biraz sarsildi bu arada ama olsun. Artik pahali falan gozum gormedim aldim ciktim.

Sen nasilsin? Sozlun ne zaman gelecek safak kac

Kizlar bu arada bavulun fotosunu cekemedim. Cunku alip babamin dukkanina biraktim eminonunde o da

Babam yarin getirecek sen tasima dedi canim babam

Kizlar babam cok agliyor ya. Orda cevredeki esnaf arkadaslarina bu benim kizim iste evlenecek falan diyor tanitiyor sonra basliyor aglamaya

Babam da öyleydi canım ya
Hatta babamdan istediler babam konuşamadı düşündü duygulandı öyle kalakaldı eniştem oradaydı sözü ona verdi
benimde içim gitmişti

İyi ve heyecanlı :) sen nasılsıınn

bende iyiyim çok şükür:) nişan yada söz mü yaklastı:)

Bende iyiym canım :) sözlüm Nisan 20de burada nasipse Şafak 94 Az kaldııı azz

uzun olduğu için ayakkabı görünmüyo zaten canım.açık renk olsun yeter.:)

benim babamda ağladı gözleri doldu.onlar gidince de ağlayıp nişanlıma saydırdı yine şöyle böyle diye.

canım bende aliexpress den almak istiyorum anladığım kadarıyla bir sorun oluşmuyor ürünler de değil mi
Canım ben sorun yaşamadım, aynı ürünler geldi eksiksiz ama uzun sürdü benimki 3 ay..

aaaaa geldı dımı onlar Hemen bakıyorum Tikka biz hala balayı yerı bulamadık kafayı yıcem ya
Geldi geldi, çok beğendim. Canım valla balayı yerleri hakkında bilgim sıfır.. Biz yurtdışı istiyoruz, İtalya.. Hiç araştırmadım ama..

Rengi çok kibar çok hoş canım.. :)

Babam da öyleydi canım ya
Hatta babamdan istediler babam konuşamadı düşündü duygulandı öyle kalakaldı eniştem oradaydı sözü ona verdi
benimde içim gitmişti

Babam amcama vekalet vericekmis zaten kendisi konusamaz kesin aglar

bende iyiyim çok şükür:) nişan yada söz mü yaklastı:)

Bende iyiym canım :) sözlüm Nisan 20de burada nasipse Şafak 94 Az kaldııı azz

Allah kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…