2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende sipariş vereyim bakalım :)

Selam gelinciklerrr

Selaamm :)

Babam amcama vekalet vericekmis zaten kendisi konusamaz kesin aglar

Allah kavustursun

babalar kızlarna çok düşkün oluyor

Gençlik yarın sevdicekle gelinlik bakıcaz diyorum ki önce kadıköy ümraniyeye bakayım çok içime sinen bi yer bulamazsam fatihe gideyim (zaten avrupa yakasında oturuyorum) anadolu yakasında bildiğpiniz bi gelinlikçi var mı? Biraz iyi bi mağaza olsun yalnız dikimleri kaliteli falan?

Canım bayıldım hepsıne baktgma pişman oldm keske bakmasydm canım ıstedı Güzel günlerde gıy ınsallah..
Valla bzde yurt dışı istiyoduk ama suan cok malıyetlı olck erteledk onu.. Türkyeden bulsam şükretcem ben halime

Canım model begenip diktr hazırmı alcaksın?

evet canım aynen öyle falla birlikte sohbet harika oluyo.size bakarım kızlar.gelmeseniz bile fotoğrafını çekip gönderin özelden bi kaç şey söylerim sizin için.tutar mı tutmaz mı bilemiycem tabi :)))
tutmasa da maksat muhabbet canım kafein alalım yeter

canım çok güzel ya bence tac süper olmuş eldiven de asil durur Aşkla kullan inşallah

tutmasa da maksat muhabbet canım kafein alalım yeter

aynen öyle canım.zaten arkadaşlarla da kuzenlerle de muhabbet olsun diye bakıyoduk ama baktılarki benimki tutuyo biraz hergün hergün içmeye başladılar. kuzenimin durumlar biraz karışıktı hiç beklemediğimiz biriyle evlilik yaptı.kimse bilmiyodu saklıyodu en başından.benim falda söylediklerim de çıkıyomuş arkadaşlarına sanırım kafein duydu bizim durumumuzu diyomuş.

Ümraniyede gelinlikçiler mi var kuzu? Benimki de orda oturuyor, ben pek bilmiyorum İstanbulu..

Sağol canım :) Canım valla maliyetlerini bilmiyorum ben de ama işte hayalimiz bu ne olur bilmiyorum :)

En güzeli canım istedğin gbi anca dikimde oluyo cunku hazır bulmak cok zor
Bencede kuzu
Ümraniyede gelinlikçiler mi var kuzu? Benimki de orda oturuyor, ben pek bilmiyorum İstanbulu..

Sağol canım :) Canım valla maliyetlerini bilmiyorum ben de ama işte hayalimiz bu ne olur bilmiyorum :)
Varmış canım hatta tavsiye ediliyor ama sizin bilginiz var mı diye sormak istedim

ayy dur kahve yapıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…