Yine bekleriz :)Kızlarr ben çıkıyorum hoşçakalın
Aliexpressten aldıklarımdan birkaçını albüme ekledim giyip
çabuk gel özletmeKızlarr ben çıkıyorum hoşçakalın
aaaaa geldı dımı onlarAliexpressten aldıklarımdan birkaçını albüme ekledim giyip
Yok kuzum arabayla gidiyoruz. Ehliyetimi aldım ya yeni ilk defa kullancam uzunyolda:)Hıım dönüşümlü kullanıyosunuz bende otobüs yolculuğu falan sanmıştım :)
Ne oldu canım hayırdır ?
Bavulun hayırlı olsun canım resmini çekte görelim :)
Kadına da iyi demişsin en azından içinde kalmamış,alışmış kadın yalan söylemeye yüzsüzleşmiş iyice bırak boşver Allahından bulsun .. Yeni bir elbise mi alıcaksın şimdi canım .. Umarım diğeri için çok para vermemişsindir..
kafam hala çok karışık.kızlar hazırlayan varsa içine koyduklarınızı söylermisiniz.:)
Yok kuzum arabayla gidiyoruz. Ehliyetimi aldım ya yeni ilk defa kullancam uzunyolda:)
Hayırdır canım?
Hay Allahım ya hem suçlu hem güçlü, yüzsüz kadın, artık o kaşarlanmış bu konuda demek ki herkese aynı şeyi yapıyorsa.. İnsan bir mahcup olur ya.. Ne yapacaksın canım şimdi?
Ayyyy parçalayasım geldi şu anda yani esnaf falan değil bu yani olamaz
Hıım dönüşümlü kullanıyosunuz bende otobüs yolculuğu falan sanmıştım :)
Ne oldu canım hayırdır ?
Bavulun hayırlı olsun canım resmini çekte görelim :)
Kadına da iyi demişsin en azından içinde kalmamış,alışmış kadın yalan söylemeye yüzsüzleşmiş iyice bırak boşver Allahından bulsun .. Yeni bir elbise mi alıcaksın şimdi canım .. Umarım diğeri için çok para vermemişsindir..
Ayy canım valla geçmiş olsun bu ne sen cok ıyı bıle dayanmıssn cokta sevıyelı konusmussn ben yolar atardm o kadını!
çok sinir bozucu gerçekten.bozma moralini hiç.bavulu merak ettim nası bişey.ne konuluyo içine tam olarak.ne bohçası ki.
normal bavul yani.peki içine ne koyuyoruz.damat tarafının aldığı eşyalar mı konuluyo.yoksa kendimiz mi yapıyoruz.bende hiç bişey bilmiyorum.
canım hazırlamadım henüz ama ben de bavul alıp içine damat a verilecek çeyiz eşyalarına koyacam :) biz çok yolculuk yapacaz böylece bavul sorunu da çözülür
İnşallah geçersin kuzum:) heyecan yapma yeterki yaparsın :) ben çok güzel kullanmama rağmen heyecanımdan dolayı 2kez kaldımSüpermiş bende direksiyon sınavına girecem inşallah geçerim
Nişanlın sana getirsin pembe bavul canım:)benimde bavul ihtiyacım var ama pembe almak istiyorum.pembe bavulun içine damat eşyaları koyunca da bilemiyorum nası olur.damat setini koyuyosunuz sanırım içine.yeni idrak ettim.
benimde bavul ihtiyacım var ama pembe almak istiyorum.pembe bavulun içine damat eşyaları koyunca da bilemiyorum nası olur.damat setini koyuyosunuz sanırım içine.yeni idrak ettim.
Süpermiş bende direksiyon sınavına girecem inşallah geçerim
Canım gerçekten çok sinir bozucuKizlar ben gecen hafta yine bu elbiseyi almaya giderken baska bi magazanin vitrininde elbise gormustum. Hatta basima gelecegi bildigimden icimden dedim ki su elbiseyi alir cikarim bu elbise olmazsa.
Simdi direk o magazaya gittim denedim elbise super oldu cok begendim icine sindi aldim bende. Foto da yuklicem simdi. Fotograftakinden kat kat guzel duruyor gercekte
İnşallah geçersin kuzum:) heyecan yapma yeterki yaparsın :) ben çok güzel kullanmama rağmen heyecanımdan dolayı 2kez kaldım
Kizlar ben gecen hafta yine bu elbiseyi almaya giderken baska bi magazanin vitrininde elbise gormustum. Hatta basima gelecegi bildigimden icimden dedim ki su elbiseyi alir cikarim bu elbise olmazsa.
Simdi direk o magazaya gittim denedim elbise super oldu cok begendim icine sindi aldim bende. Foto da yuklicem simdi. Fotograftakinden kat kat guzel duruyor gercekte
ay çok stresli o.bende geçen sene girdim ama daha yeni aldım emniyetten.eskisi gibi değil çok zorluyolar.5-6 kez stop ettirdim.normalde kalmam gerekiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?