2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok kuzum arabayla gidiyoruz. Ehliyetimi aldım ya yeni ilk defa kullancam uzunyolda:)

kafam hala çok karışık. kızlar hazırlayan varsa içine koyduklarınızı söylermisiniz.:)

canım hazırlamadım henüz ama ben de bavul alıp içine damat a verilecek çeyiz eşyalarına koyacam :) biz çok yolculuk yapacaz böylece bavul sorunu da çözülür

Oyle kasarlanmis ki anlatamam. Ben konusurken devamli araya baska laf sokuyor lafimi unutayim diye. Senden midem bulandi sinsiligin fesatligin yuzunden okunuyor dedim.

Ayyyy parçalayasım geldi şu anda yani esnaf falan değil bu yani olamaz

Canim esnafligi surda dursun, insan olamamis.

150tl verdim canim. Haram ettin valla yuzune soyledim. Ben bisey kaybetmem 150lirayla zengin olmam. Allahindan bulsun.

Ayy canım valla geçmiş olsun bu ne sen cok ıyı bıle dayanmıssn cokta sevıyelı konusmussn ben yolar atardm o kadını!

Vallahi canim en son ustune yurucektim, masaya yumrugumu vurdum ciktim. Dovmemek icin zor tuttum kendimi.

çok sinir bozucu gerçekten.bozma moralini hiç.bavulu merak ettim nası bişey.ne konuluyo içine tam olarak.ne bohçası ki.

Pembe disi plastik gibi olan bavullardan aldim. Bunu kendim icin aldim, bana getirilen bohca koyulacak yani. Askima da sonra siyah yada mavi alicam.

normal bavul yani.peki içine ne koyuyoruz.damat tarafının aldığı eşyalar mı konuluyo.yoksa kendimiz mi yapıyoruz.bende hiç bişey bilmiyorum.

Canim disi parlak olanlar var ya onlardan aldim. Tulle de suslenince guzel oluyor.

Gelin bohcasi konulacak icine. Bavulu daha sonrada kullaniriz diye aldim. Sandik bi kosede kaliyor. Bavul balayina yatirim.

canım hazırlamadım henüz ama ben de bavul alıp içine damat a verilecek çeyiz eşyalarına koyacam :) biz çok yolculuk yapacaz böylece bavul sorunu da çözülür

benimde bavul ihtiyacım var ama pembe almak istiyorum.pembe bavulun içine damat eşyaları koyunca da bilemiyorum nası olur.damat setini koyuyosunuz sanırım içine.yeni idrak ettim.

Kizlar ben gecen hafta yine bu elbiseyi almaya giderken baska bi magazanin vitrininde elbise gormustum. Hatta basima gelecegi bildigimden icimden dedim ki su elbiseyi alir cikarim bu elbise olmazsa.

Simdi direk o magazaya gittim denedim elbise super oldu cok begendim icine sindi aldim bende. Foto da yuklicem simdi. Fotograftakinden kat kat guzel duruyor gercekte

benimde bavul ihtiyacım var ama pembe almak istiyorum.pembe bavulun içine damat eşyaları koyunca da bilemiyorum nası olur.damat setini koyuyosunuz sanırım içine.yeni idrak ettim.
pembe yi al seninkilerini koyarsın bide damat a alırsın ona da ona aldıklarınızı

Canım gerçekten çok sinir bozucu sen iyi sabretmişin ben daha sert tepki verirdim neyseki elbiseyi halletmişin en azından

İnşallah geçersin kuzum:) heyecan yapma yeterki yaparsın :) ben çok güzel kullanmama rağmen heyecanımdan dolayı 2kez kaldım

ay inşallah ya öyle demeee

aksilik işte canım ama sıkma canını daha fazla düşünüp de içine sinen bir elbise de almışsın ne güzel :)

ay çok stresli o.bende geçen sene girdim ama daha yeni aldım emniyetten.eskisi gibi değil çok zorluyolar.5-6 kez stop ettirdim.normalde kalmam gerekiyodu.

İnşalah bende senin gibi şanslı oluruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…