ben henüz karar vermedim. benim kısmet olursa ağustosta olacak düğün. kolay karar veremiom ben herşeyeikinci gönderdiğimin çekimlerini daha çok beğeniyorum. ama geçen bir arkadaşımın fotolarını gördüm hamile fotoları çektirmiş çok beğendim birde onunla görüşücem. Sadeec fiyatlara bakma yani.
Günaydın kızlar. Antep e geçiyoruz şimdi. Gelinliğimi alacam kuaförle görüşcem. Akşama kayınvalidemlerle bize geçecez sanırım. Babamlar yanlız konuşcaktı beyefendiyle güya.
Günaydın kızlar. Antep e geçiyoruz şimdi. Gelinliğimi alacam kuaförle görüşcem. Akşama kayınvalidemlerle bize geçecez sanırım. Babamlar yanlız konuşcaktı beyefendiyle güya.
Canım bildiğim kadarıyla düğün klibinin fiyatı çok oluyo paketten onu çıkarınca ne kadar olacagını sorBeni asti kuzum
Günaydın canım,hadi inşallah güzel olur hepsi.. Canım babanla buluşup otursunlar konuşsunlar bi yerde de bu da çözümlensin
Canım bildiğim kadarıyla düğün klibinin fiyatı çok oluyo paketten onu çıkarınca ne kadar olacagını sor
cıktı olarak foto istemesen. sadece çekilsin ve cd de verseler. elin bollaşınca çıktı alırsın olurmu acabaAynen klibi cikarmakta fayda var kuzum ole sorucam 1 bucuk derse kabul edymmi keske 1 milyar olsa
cıktı olarak foto istemesen. sadece çekilsin ve cd de verseler. elin bollaşınca çıktı alırsın olurmu acaba
Aynen canm benim cok saol :)ALLAH kavustursun INŞALLAH bilirim asker yolu beklemek cok zordurve 1 gun azalsa insan gobek atar safaktan
Saol canm benim cümlemizii .pCanım hoş beğendimAltına aynı tonlarda bir ayakkabı olabilir :)
Çok güzeller canım güle güle kullan
Gözün aydın hayırlısıyla gelir inşallah :)
Günaydııınnn :)
Günaydıın inşallahh :) :)
Günaydın canımmmmm evet bende oku oku ancak gelebildim son sayfaya :)
Günaydın canııımm :)
Günaydın canıım :)
Günaydın canım benim Gölbaşı Harita Genel Komutanlığındaydı canım :) nasılsın ?
Kızlarr herkese günaydııın güzel bir haftasonu diliyorum hepinizeee
Evet ya bizim icinde gezin kızlaarBenim yerimede gezinnn ☺
Bir bosluk bulupta konussunlar canm benim insallah herseh gonlunce oluurGünaydın kızlar. Antep e geçiyoruz şimdi. Gelinliğimi alacam kuaförle görüşcem. Akşama kayınvalidemlerle bize geçecez sanırım. Babamlar yanlız konuşcaktı beyefendiyle güya.
Araştır canım bakAynen klibi cikarmakta fayda var kuzum ole sorucam 1 bucuk derse kabul edymmi keske 1 milyar olsa
Araştır canım bakcurlygirl gibi iyi paket bulabilirsin istediğin fiyata
12 gün sonra canım:)Senin dugun nemzndi kuzu. Gelinligini alnca resmini at
Günaydın canım,hadi inşallah güzel olur hepsi.. Canım babanla buluşup otursunlar konuşsunlar bi yerde de bu da çözümlensin
12 gün sonra canım:)
İnşallah canım ya. Olmadı babam çeker bi odaya napalım.
12 gün sonra canım:)
İnşallah canım ya. Olmadı babam çeker bi odaya napalım.
Kizlar bisi sorcam.ben ole gecelikmis fantazo şeyleri magazadan almaya utaniyorum netten alym.diom ama ozmnda kargoda urunun ne oldugu yazio onada utaniom yazmayan yokmudur
Ben alexandre kullanan bir salona gidiyorum.Sarışın olmama ve 3 seanasa ragmen sonuc harika
Başka cihaza git canım hiçbirinde mi olmuyomuşBende gittim bronzlaşmış tene uygulamıyoruz dediler risk alsam mı bilemedimm bende
Canm bence sizinde bizimle aynı normalde 20 si ama cumadan aliyorlarmis yani 18 inde :) ben elazigliyim antepde calisiyorum istanbulda oturacaz Nişanlımmmmm da adanalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?