bence evlenmenin en güzel yanı balayı.kıbrısa gitmek istiyo sözlüm her sene gittiği bi otel var ama ben yine de herşeye bakıyorum.yurtdışına gitmeyi düşünen var mı kızlar aranızda araştırma yaptınız mı.
bende yurt dışına çıkmak istiyorum ama balayı için ne kadar uygun onu düşünüyorum.pasaport vize işlemleriyle uğraşmak var bi de.fiyat hakkında da hiçbi bilgim yok.çok tuzlu olursa bende düşünmem hiç.
Canım bu dediğin pc üzerinden de olabilir mi? Yani pcde play store üzerinden indirileniliyor mu??
biz yurtdışı düşünüyoruz... ağustos sonu için düşünüdk ilkin ama tayin durumlarında yurtiçinde olmamız gerektiğinden seneye sömestrda gidicez..gecikmeli balayı olucak :)
fiyatlarda 4-5 bin arası değişiyr..venedik italya vs..turlara baktık..valla bana çok uygun geliyor yurtdışı..sonuçta yurtiçinde bi yerde 1 hafta tatil yapsan aynı para...
pasaportu kendimiz çıkarıyoruz sadece..oda cüzi bi miktar..vize işmlerini tur şrketleri yapıyorlar. mecburi değil ama daha çabucak hallolur.çnkü o uğraştıran birşey...
ets turla gidicez..rehber tanıdığım onu önerdi.. böyle işte :)
Bak.kuzum biz yuvarlak yatakli kirmizi odayi sectik bak bakalim begencrkmisn sitesi var karlik evi yaznca cikiyor fkrni merak ettim ☺
Canım ben prag-amsterdam-venedik gibi düşünüyordum işte 1 haftalığı iki kişi 8/10 bine geliyor belki daha fazlaya
senin yazdığını görmedim bende o odaya bakıyordum en güzeli :) oda201 :)
Allah gitmeyi nasip etsin kuzucum hangi tarihler arası oradasınız siz şimdi bende bi nişanlıma söyleyeyim beğendim vallahaaa
Gerçekten ben demedenmi benim.tutugum odayii begendinn cok sevnndmmm fkrn benm icn onemliydi begenmene sevndim
En guzeli 201 kuzim ya ben aradim konuştum resimdekinin aynisi yapiolarmis gukler mumlar balayi odalari susleniomus hep
agustos 3 le 9 u ordayız ama.uzatablrzde duruma gore
biz yurtdışı düşünüyoruz... ağustos sonu için düşünüdk ilkin ama tayin durumlarında yurtiçinde olmamız gerektiğinden seneye sömestrda gidicez..gecikmeli balayı olucak :)
fiyatlarda 4-5 bin arası değişiyr..venedik italya vs..turlara baktık..valla bana çok uygun geliyor yurtdışı..sonuçta yurtiçinde bi yerde 1 hafta tatil yapsan aynı para...
pasaportu kendimiz çıkarıyoruz sadece..oda cüzi bi miktar..vize işmlerini tur şrketleri yapıyorlar. mecburi değil ama daha çabucak hallolur.çnkü o uğraştıran birşey...
ets turla gidicez..rehber tanıdığım onu önerdi.. böyle işte :)
ney derken ne anlamındaKendin söyledin iste ney calsın. Yemekli yerlere ben cok yakıstiriyorum canım
Hemde hic anlamiyorlar tatlimm ya onun icin ugrasiyorum farknda deil oyy
ney derken ne anlamındaney de olur tabi ama oda sıradan oldu sanki
Gerçekten ben demedenmi benim.tutugum odayii begendinn cok sevnndmmm fkrn benm icn onemliydi begenmene sevndim
En guzeli 201 kuzim ya ben aradim konuştum resimdekinin aynisi yapiolarmis gukler mumlar balayi odalari susleniomus hep
agustos 3 le 9 u ordayız ama.uzatablrzde duruma gore
canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.fiyatlara şimdi biraz baktım.sizin zamanlama da çok iyi olmuş.balayında olmasa bile bu fiyatla ben ilerde mutlaka gitmek istiyorum.
Ah tatlımuğraşmıcan aslında anlasınlar değerimizi
evet ya yuvarlak yatak hastasıyım odalara baktım en süperi o geldi bana ve dediğin gibi mumlar güller şahaneee :)
bizimde olursa 19-23 ağustos arası
ben de yurt dışı istiyordum ama bir sene sonraya inşallah ama çok da pahalı değilmiş
Sizde bizden sonra ozmn gelrsnz yaa keske orda karsilassaydikkk denk gelseydi tarhlerde
bende tarihini onadan sordum kuzum nasip artık :)
Aynen fistigim da iste ugrasioz duramiomki bende allemimm ☺
Aynen kuzum mutlu olalimda INŞALLAH
Çok sevdiğimizden içimiz el vermiyor tatlım :)) ahh ahh biraz anlasalar ya bizi ben daha bişi araştırmıyorum hele askerden gelsin görücek:)) aslında iyilik ediyorm farkında değil :)
evet ya yuvarlak yatak hastasıyım odalara baktım en süperi o geldi bana ve dediğin gibi mumlar güller şahaneee :)
bizimde olursa 19-23 ağustos arası
ben de yurt dışı istiyordum ama bir sene sonraya inşallah ama çok da pahalı değilmiş
evet canım.sözlüm kıbrıstaki otele çok daha fazlasını veriyomuş.en azından burda farklı bi kültür görürüz.ama işte deniz kum olsa daha iyi sanki balayında.konuştum az önce bildiğimiz yerden şaşmayalım,sonrasında gideriz diyo.sanırım kıbrıs kesin artık.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?