2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım aynı senin gibi düşünüyorum bende elimden geldiğince her şeyi en hesaplı bir şekilde halletmeye çalışıyorum, bu bohçadan tut düğün mekanına eve kadar ama uygun olupta kalitesiz olacaksa ona tahammül edemem de istememde erkekler bizim gibi değil işte onlar sadece cebinden çıkana önem veriyorlar.. Her şeyi içine 7 bini bırak 4 bine bile var ama çok kötü eşyalar nasıl kabul edersin ki bunlar en az 10 yıl gidecek hatta daha fazla

Tatlim bende cok esya ceyiz icin kucuk bi komyonet gerekli

Mira super bende ordan alcam bi sorun yasadinmi bide kapidan odeme varmi bide zarfli mi kuzum buarada bana mirayi onerdgn icn cok sagol

Aynen kuzum suanlik cozuldu ama artik yzu goz olmicam zamana biraktim

Sinirimizi bozuyorlarrr isteee

Kızlar benim gibi düşündüğünüze sevindim :) nişanlım da ev alana kadar geçiçi olarak almayı düşünüyor ama bir aylık bile olsa istemiyorum dedim. Neymiş efendim ev alalım eve göre alalımmış...
Bayağı ağladım aslında almaz kötü birşey bunu biliyorum ama evmizi düğünümüzü önemsemediği için sinirlerim bozuldu yüzümde birmilyontane sivilce ile başbaşayım şuan..
Sonuç gönlümü aldı :) Bu erkekler çok fena ama bilmiyorlar ki eninde sonunda biz kazanacaz

Davetiyeyi sipariş verdiğimiz gün kargoya verildi. Araştırdım arkadaşlarda buraya yazdırmış sorunda yaşamamışlar:) zarf modellere göre değişiyo canım :) benimkinde zarf yoktu ama zarf olanlarda kendiler gönderiyo diye biliyorum:))

bence evlenmenin en güzel yanı balayı.kıbrısa gitmek istiyo sözlüm her sene gittiği bi otel var ama ben yine de herşeye bakıyorum.yurtdışına gitmeyi düşünen var mı kızlar aranızda araştırma yaptınız mı.

Aynen dunde ben agladim onemsemiyomus gibi hisettim
elnde sonunda kizlar kazanir

sonuc gönlümü aldi cok şükür ALLAHIMA kavgali olmak beni cok uzuyordu uzamadigina sevndim ama kalbm kirildi bakalim zamana biraktim hayrlsi

İyiz kuzum davetiye yazıyoruz. Ne zormuş ya daha dağıtmadan yoruldum:*
Tahmin edebiliyorum annem diyor ki şimdiden davetliler bi yere yazalım kaç kişi olacağı belli olsun diyor ona bile üşeniyorum uzun sürer diye hele hele davetiyelere isim yazmak offff kolay gelsin sana yavrum işin bitince bişey konuşucam seninle

kuzum gelinlik seni sıcak tutar giy sen

hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsan

canım sende detay ver yahuu .p

Karlik evi kuzum 6 gece 7 gun 1500 tl super odaları var ya balayi odasi tuttuk baksana netten bayilcaksin mumlar güller suslemisler kuzum gitmek nasp olsun INSALLAH

Ordan ayarlicammm bende kuzummm peki.cok sagolasinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…