kuzum gelinlik seni sıcak tutar giy sen
hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsan
canım sende detay ver yahuu .p
Canım bizde o durumdayız sevdiceğim öğretmen başka bi okula geçmek istiyor yazın oraya başvuracak işte (inşallah olur bu arada) neyse mayısta evlilik eylülde de okul belli olacak o arada yaz döneminde onların şu an ki oturduğu evde geçici oturmayı düşünüyoruz annesi memlekete taşınacak bizde yeni ev tutana kadar işte bende kendi evimizi tutmadan eşya aldırmak istemiyorum ev küçük mü büyük olacak belli değil taşınma başlı başına bi deet eşyaların ömrünü kısaltıyor bence geçici bi çözüm bulun sizde asıl evinizi tuttuğunuzda eve göre alırsınız eşyaları. Biliyorum sinir bozucu ama daha zevklide olur hemde daha mantıklı siz bilirsiniz yine deKızlar benim gibi düşündüğünüze sevindim :) nişanlım da ev alana kadar geçiçi olarak almayı düşünüyor ama bir aylık bile olsa istemiyorum dedim. Neymiş efendim ev alalım eve göre alalımmış...
Bayağı ağladım aslında almaz kötü birşey bunu biliyorum ama evmizi düğünümüzü önemsemediği için sinirlerim bozuldu yüzümde birmilyontane sivilce ile başbaşayım şuan..
Sonuç gönlümü aldı :) Bu erkekler çok fena ama bilmiyorlar ki eninde sonunda biz kazanacaz
KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. BENİM DÜĞÜNÜM YEMEKLİ OLUCAK KAYINÇOMUN DÜĞÜNÜNDE FOLKLÖR EKİBİ ÇIKMIŞTI. FARKLI BİŞEY İSTİYORUM AMA NEY
Canım ben yurt dışını istiyordum ama gezi turu olarak ama hesaplamalarıma göre baya baya tuzlu olacaktı bide biz düğüne harcıyoruz baya sonuç olarak seneye kaldı o iş o yüzden antalyaya gideceğiz kısmetse bakalımbence evlenmenin en güzel yanı balayı.kıbrısa gitmek istiyo sözlüm her sene gittiği bi otel var ama ben yine de herşeye bakıyorum.yurtdışına gitmeyi düşünen var mı kızlar aranızda araştırma yaptınız mı.
İyiyim canım bende kuzenler geldi bugün onlarla oturdum yarın yada diğer gün gelinlikçi bakmaya gidecem fatihe sonra da yavaş yavaş kına mekanı araştırıcam inşallah aaaayyyyyyyy yaklaşıyor düğünnnnnnnStresli bigunun sonuna gelmis bulunuyoruz
Sonu cok sukur guzel oldu kzuum sen nasilsin
KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. BENİM DÜĞÜNÜM YEMEKLİ OLUCAK KAYINÇOMUN DÜĞÜNÜNDE FOLKLÖR EKİBİ ÇIKMIŞTI. FARKLI BİŞEY İSTİYORUM AMA NEY
Ben yurt dışı istiyordum ondaaannnnnnNie malesef kuzum
Karlik evi kuzum 6 gece 7 gun 1500 tl super odaları var ya balayi odasi tuttuk baksana netten bayilcaksin mumlar güller suslemisler kuzum gitmek nasp olsun INSALLAH
neden maalesefBiz antalya canım malesef
Canım bizde o durumdayız sevdiceğim öğretmen başka bi okula geçmek istiyor yazın oraya başvuracak işte (inşallah olur bu arada) neyse mayısta evlilik eylülde de okul belli olacak o arada yaz döneminde onların şu an ki oturduğu evde geçici oturmayı düşünüyoruz annesi memlekete taşınacak bizde yeni ev tutana kadar işte bende kendi evimizi tutmadan eşya aldırmak istemiyorum ev küçük mü büyük olacak belli değil taşınma başlı başına bi deet eşyaların ömrünü kısaltıyor bence geçici bi çözüm bulun sizde asıl evinizi tuttuğunuzda eve göre alırsınız eşyaları. Biliyorum sinir bozucu ama daha zevklide olur hemde daha mantıklı siz bilirsiniz yine de
İyiyiz kuzu sen nasılsın? Biraz sapıkça olacak ama yanaklarını özlüyorumİyi aksamlar hatunlar ben geldim nasilsiniz. Neler yapiyorsunuz bakiyim :)
Katılıyorum canım insan evlenip balayından döndüğünde o kadar özenip yerleştirdiği eve girmek isterÇok iyiymiş ben orayada gitmek istiyorum bi bakayım :)
neden maalesef
Öyle tabi mantıksız değil ama zaten il içinde taşıyacaz hem çok eşya almayacam şimdilik mecburi olanları,
ne bileyim insan güzel yeni beğendiği eşyaların içine gitmek istiyor *.*
Bi yandan mantıklı ama bi yandan da can sıkıcı seninde dediğin giibi
Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruzİyi aksamlar hatunlar ben geldim nasilsiniz. Neler yapiyorsunuz bakiyim :)
Canım ben yurt dışını istiyordum ama gezi turu olarak ama hesaplamalarıma göre baya baya tuzlu olacaktı bide biz düğüne harcıyoruz baya sonuç olarak seneye kaldı o iş o yüzden antalyaya gideceğiz kısmetse bakalım
Canim disaridaydim giremedim
yok yapilmadi yanlış yazmisim yapilacak olab yapilirmis zaten ben erken hareket ediyomusum her dk bu konuyu aciomusum ne konucam futboldanmi evlilik arofrsimde dugunden konulmaz mi
İyiyim canım bende kuzenler geldi bugün onlarla oturdum yarın yada diğer gün gelinlikçi bakmaya gidecem fatihe sonra da yavaş yavaş kına mekanı araştırıcam inşallah aaaayyyyyyyy yaklaşıyor düğünnnnnnn
Tatlım erkekler bizim gibi ince düşünse ahh ahh nerdeeseni çok İyi Anlıyorum canm Sıkma canını stresten demiştir onu ama biz sırf onları düşündüğümüzden yapıyoruz ama anlamıyorlar (
Çok iyiymiş ben orayada gitmek istiyorum bi bakayım :)
neden maalesef
Öyle tabi mantıksız değil ama zaten il içinde taşıyacaz hem çok eşya almayacam şimdilik mecburi olanları,
ne bileyim insan güzel yeni beğendiği eşyaların içine gitmek istiyor *.*
Bi yandan mantıklı ama bi yandan da can sıkıcı seninde dediğin giibi
Canım ben prag-amsterdam-venedik gibi düşünüyordum işte 1 haftalığı iki kişi 8/10 bine geliyor belki daha fazlayabende yurt dışına çıkmak istiyorum ama balayı için ne kadar uygun onu düşünüyorum.pasaport vize işlemleriyle uğraşmak var bi de.fiyat hakkında da hiçbi bilgim yok.çok tuzlu olursa bende düşünmem hiç.
Canım ben prag-amsterdam-venedik gibi düşünüyordum işte 1 haftalığı iki kişi 8/10 bine geliyor belki daha fazlaya
Player storeden ben slayt gosterisi yazdim orda cok yildiz alan bi program var ben cok memnumum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?