2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum gelinlik seni sıcak tutar giy sen

hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsan

canım sende detay ver yahuu .p

Alanyada 7 yildizli vikikend die bi otel biz oraya gtmistik tam anlamyla.muekmmeldi

Canım bizde o durumdayız sevdiceğim öğretmen başka bi okula geçmek istiyor yazın oraya başvuracak işte (inşallah olur bu arada) neyse mayısta evlilik eylülde de okul belli olacak o arada yaz döneminde onların şu an ki oturduğu evde geçici oturmayı düşünüyoruz annesi memlekete taşınacak bizde yeni ev tutana kadar işte bende kendi evimizi tutmadan eşya aldırmak istemiyorum ev küçük mü büyük olacak belli değil taşınma başlı başına bi deet eşyaların ömrünü kısaltıyor bence geçici bi çözüm bulun sizde asıl evinizi tuttuğunuzda eve göre alırsınız eşyaları. Biliyorum sinir bozucu ama daha zevklide olur hemde daha mantıklı siz bilirsiniz yine de

KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. BENİM DÜĞÜNÜM YEMEKLİ OLUCAK KAYINÇOMUN DÜĞÜNÜNDE FOLKLÖR EKİBİ ÇIKMIŞTI. FARKLI BİŞEY İSTİYORUM AMA NEY

Kendin söyledin iste ney calsın. Yemekli yerlere ben cok yakıstiriyorum canım

Canım ben yurt dışını istiyordum ama gezi turu olarak ama hesaplamalarıma göre baya baya tuzlu olacaktı bide biz düğüne harcıyoruz baya sonuç olarak seneye kaldı o iş o yüzden antalyaya gideceğiz kısmetse bakalım

Stresli bigunun sonuna gelmis bulunuyoruz

Sonu cok sukur guzel oldu kzuum sen nasilsin
İyiyim canım bende kuzenler geldi bugün onlarla oturdum yarın yada diğer gün gelinlikçi bakmaya gidecem fatihe sonra da yavaş yavaş kına mekanı araştırıcam inşallah aaaayyyyyyyy yaklaşıyor düğünnnnnnn

İyi aksamlar hatunlar ben geldim nasilsiniz. Neler yapiyorsunuz bakiyim :)

Karlik evi kuzum 6 gece 7 gun 1500 tl super odaları var ya balayi odasi tuttuk baksana netten bayilcaksin mumlar güller suslemisler kuzum gitmek nasp olsun INSALLAH

Çok iyiymiş ben orayada gitmek istiyorum bi bakayım :)
Biz antalya canım malesef
neden maalesef

Öyle tabi mantıksız değil ama zaten il içinde taşıyacaz hem çok eşya almayacam şimdilik mecburi olanları,
ne bileyim insan güzel yeni beğendiği eşyaların içine gitmek istiyor *.*
Bi yandan mantıklı ama bi yandan da can sıkıcı seninde dediğin giibi

Katılıyorum canım insan evlenip balayından döndüğünde o kadar özenip yerleştirdiği eve girmek ister

bende yurt dışına çıkmak istiyorum ama balayı için ne kadar uygun onu düşünüyorum.pasaport vize işlemleriyle uğraşmak var bi de.fiyat hakkında da hiçbi bilgim yok.çok tuzlu olursa bende düşünmem hiç.

Canim disaridaydim giremedim

yok yapilmadi yanlış yazmisim yapilacak olab yapilirmis zaten ben erken hareket ediyomusum her dk bu konuyu aciomusum ne konucam futboldanmi evlilik arofrsimde dugunden konulmaz mi

Tatlım erkekler bizim gibi ince düşünse ahh ahh nerdee seni çok İyi Anlıyorum canm Sıkma canını stresten demiştir onu ama biz sırf onları düşündüğümüzden yapıyoruz ama anlamıyorlar (

Tatlım erkekler bizim gibi ince düşünse ahh ahh nerdee seni çok İyi Anlıyorum canm Sıkma canını stresten demiştir onu ama biz sırf onları düşündüğümüzden yapıyoruz ama anlamıyorlar (

Hemde hic anlamiyorlar tatlimm ya onun icin ugrasiyorum farknda deil oyy

Bak.kuzum biz yuvarlak yatakli kirmizi odayi sectik bak bakalim begencrkmisn sitesi var karlik evi yaznca cikiyor fkrni merak ettim ☺

Canım ben prag-amsterdam-venedik gibi düşünüyordum işte 1 haftalığı iki kişi 8/10 bine geliyor belki daha fazlaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…