2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkini beğenmedinmi sende

beğendim ama bana biraz sade geldi,ben daha eğlenceli birşey olsun istiyorum.bence bi bak netten modellere biraz daha.

Hımm güzelmiş ya :) :)

evet insan çocukluğuna dönüyor :)

Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım

ben gelenekselciyim bu konuda,o yüzden kırmızı takarız :)

Ben kırmızıyı beğenmiyorum canım. Beğendiğin bi renk olsun.
Bizimki toz pembeydi
bende pudra pembe düşündüm üzerinide boncuklar koymayı düşündüm kurdela kesilince boncuklar yere düşücek :)

çok güzeller kuzumm güle güle kullan bende esseden aldım mutfak önlük seti :)
benimkilerde burda http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yektanin-ceyiz-dunyasi.639351/page-48

cnm sen bu Taç'ın evlilik setini açıp baktın mı? kalitesi nasıl? bunlar nette hep 450-550 tl arası ama bizim evin orda bi Taç bayisi var,kapatıyormuş o yüzden peşin 350 tl'ye veririm dedi.çok az model kalmıştı ztn.bi tanesi de senin aldığının aynısıydı.bende almayı düşünüyorum ama orda açıp bakamadım ayrıntılı,sen baktın mı? sadece üstten gösterdi,açıldığı zmn model nasıl duracak anlamadım.nasıldı modeli fln?

bende kararsızm :)

aY COKK TATLILAR SENİNKİLERDE :) Güzel günlerde kullanalım inşallah
sağol tatlımm benimmm
Bizimki kırmızıydı ama üzerine büyük nazar boncuklarından takmıştık bi sürü
bende öyle ite bocuk düşünüyorum üzerineee

baktım kuzum güzel sade şık bişey benimki krem rengi ben beğenerek aldımm

Kızlar bu ahsap kutularda kınamda hatıra olarak dagıtacagım hediyelerden..Süslenip püslenip içleri kadife kesede kınayla dolacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…