Sen olmasan ben tayt giyerdim:)
inşallah canım hoşbuldum bu hafta sonu ailesi ile tanışıcam
fazlası ile heyecanlı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum giderken bişey almam gerekir mi ayyyy çok fena çokkkİyi ki varmışım
Ne güzell hayırlısı olsun güzel heyecanlar bunlar :)
biz 2015 yaz yada sonbaharda düşünüyoruz kısmet :)
hoşbuldum canımmmHayırlısı olsun inşallah hoşgeldinn :)
fazlası ile heyecanlı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum giderken bişey almam gerekir mi ayyyy çok fena çokkk
fazlası ile heyecanlı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum giderken bişey almam gerekir mi ayyyy çok fena çokkk
evet annesi ile telefonda konuştuk beni eve davet etti yanlız gidicem ama erkek arkadaşımın kardeşi yengesi falanda olacakmışEvlerine mi gidiceksin? Sadece sen mi ?
ne alabilirim mesela hediyeben tanışmaya gittiğimde hediye ve tatlı almıştım :)
ne alabilirim mesela hediye
inşallah canım hoşbuldum bu hafta sonu ailesi ile tanışıcam
evet annesi ile telefonda konuştuk beni eve davet etti yanlız gidicem ama erkek arkadaşımın kardeşi yengesi falanda olacakmış
benimle gelecek kimse yokki arkadaşımda yokben kuzenim ile gitmiştim bence sende tek gitme.
hediye de çini tabağa aile isimlerini yazdırmıştım :))
sahi yaaa ben ne giycem amannnnnnben de ilk tanısmaya gideceğim zmn cok heyecanlıydım,ayy ne giyicem,saçım,başım,makyajım herşey dert olmuştubenim gittiğim zmn annesinin dogumgününe denk geliyordu,o yüzden elimde annesine bi masa örtüsü götürmüştüm.sende elinde bi tatlı veya pasta ya da ufak bi hediye götürebilirsin belki.fular vs gibi ama abartı olmamalı götüreceğin şey bana göre.hadi bakalım hayırlı olsun inşş
Hımm tatlı alabilirsin bence bir de ev hediyesi olabilir. Şimdi annesine alıp diğerleri de bakınca olmaz tek tekte alamazsın ev için hediyelik eşya alabilirsin
o zaman tek git canım ama sakin ol ben heycandan ölüyordum :)) 4 sene önceeeebenimle gelecek kimse yokki arkadaşımda yok
inşallah o gün sakin olurum ne yapıcam bilemiyorum yaaa ne giyinicem saçım makyajım offfevet bende o yüzden ev için süs eşyası almıştım :)
o zaman tek git canım ama sakin ol ben heycandan ölüyordum :)) 4 sene önceeee
öyle bir düşüncem hiç olmadı :) büyümek iyi bişey sankiBen de hep böyle bakıyorum davetiyelere de sonra düşünüyorum millet diyecek ay evleniyor ama büyümemişşş
öyle bir düşüncem hiç olmadı :) büyümek iyi bişey sanki
yok canım ya kendi resmimi hiç istememYEKTA61 Aslında en güzeli kendi resminiz belki klasik diceksin ama bu modelden iyidir diye düşünüyorum tabii sen nasıl istersen öyle olsun
yok canım ya kendi resmimi hiç istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?