2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

inşallah canım hoşbuldum bu hafta sonu ailesi ile tanışıcam

ben de ilk tanısmaya gideceğim zmn cok heyecanlıydım,ayy ne giyicem,saçım,başım,makyajım herşey dert olmuştu benim gittiğim zmn annesinin dogumgününe denk geliyordu,o yüzden elimde annesine bi masa örtüsü götürmüştüm.sende elinde bi tatlı veya pasta ya da ufak bi hediye götürebilirsin belki.fular vs gibi ama abartı olmamalı götüreceğin şey bana göre.hadi bakalım hayırlı olsun inşş

evet annesi ile telefonda konuştuk beni eve davet etti yanlız gidicem ama erkek arkadaşımın kardeşi yengesi falanda olacakmış

Hımm tatlı alabilirsin bence bir de ev hediyesi olabilir. Şimdi annesine alıp diğerleri de bakınca olmaz tek tekte alamazsın ev için hediyelik eşya alabilirsin

sahi yaaa ben ne giycem amannnnnn

Hımm tatlı alabilirsin bence bir de ev hediyesi olabilir. Şimdi annesine alıp diğerleri de bakınca olmaz tek tekte alamazsın ev için hediyelik eşya alabilirsin

evet bende o yüzden ev için süs eşyası almıştım :)

benimle gelecek kimse yokki arkadaşımda yok
o zaman tek git canım ama sakin ol ben heycandan ölüyordum :)) 4 sene önceeee

kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm

yok canım ya kendi resmimi hiç istemem

biz de magnet yaptırcaz nişan için,ama biz eğlenceli birşey istiyoruz,öyle fotolarımızın fln olduğu değil.eğlenceli birşeyler hatıra kalsın dedik :) nette bakarken eski şıpsevdi sakızlarının olduğu bi model wardı,büyük ihtimalle öyle bi model yaptıracağız,istersen bi bak netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…