- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm
benimkini beğenmedinmi sendebiz de magnet yaptırcaz nişan için,ama biz eğlenceli birşey istiyoruz,öyle fotolarımızın fln olduğu değil.eğlenceli birşeyler hatıra kalsın dedik :) nette bakarken eski şıpsevdi sakızlarının olduğu bi model wardı,büyük ihtimalle öyle bi model yaptıracağız,istersen bi bak netten.
Kesinlikle katılıyorum canım. burjuvalara hitap eden bir fuardı. Fotoğrafçılardan fiyatlar aldım ben. özellikle buaraya yazmak için. Birtanesi çekime 1550 tl diyor fuarda 150 tl indirim çeki verdi. bunda normal çekim kuaför gelin alma falan herşey dahil. Sadece hikaye film çekiyorlar ya o yok. oda dahil oluursa 300 tl koyuyor üstüne. en fazla 2000TL tutuyor diğerlerindede. geçen konuşulmuştu ya 2600 mü neydi çok uçuk bir rakam oluyor yani. Gelinlikler bir yerde 3000tl den başlıyor ve bu fuara özel indirimli diyor. Normalde ne kadar bende çok merak ettim :)Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)
Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorumBurjuvalar için seçenek çok yani
@Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,
kucakladığım gibi getirseydim keşke eveüstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi
biz de magnet yaptırcaz nişan için,ama biz eğlenceli birşey istiyoruz,öyle fotolarımızın fln olduğu değil.eğlenceli birşeyler hatıra kalsın dedik :) nette bakarken eski şıpsevdi sakızlarının olduğu bi model wardı,büyük ihtimalle öyle bi model yaptıracağız,istersen bi bak netten.
İyi kuzum halletmişin:)kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm
tmm kuzummm sevinirimcanım benim listem evde akşam yardım edeyim sana bu konuda :)
Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım
Kuzu listeni paylaşsana bende kına gecesi için düşünüyorumda:)canım benim listem evde akşam yardım edeyim sana bu konuda :)
Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım
Kesinlikle katılıyorum canım. burjuvalara hitap eden bir fuardı. Fotoğrafçılardan fiyatlar aldım ben. özellikle buaraya yazmak için. Birtanesi çekime 1550 tl diyor fuarda 150 tl indirim çeki verdi. bunda normal çekim kuaför gelin alma falan herşey dahil. Sadece hikaye film çekiyorlar ya o yok. oda dahil oluursa 300 tl koyuyor üstüne. en fazla 2000TL tutuyor diğerlerindede. geçen konuşulmuştu ya 2600 mü neydi çok uçuk bir rakam oluyor yani. Gelinlikler bir yerde 3000tl den başlıyor ve bu fuara özel indirimli diyor. Normalde ne kadar bende çok merak ettim :)
Bende kırmızı takmıştım başka renkte hiç düşünmedim açıkcası:))Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım
tamam canım akşam paylaşırım :)Kuzu listeni paylaşsana bende kına gecesi için düşünüyorumda:)
kızlar işte aldıklarımın bir kısmı...Eki Görüntüle 1380186 Eki Görüntüle 1380187
Ben kırmızıyı beğenmiyorum canım. Beğendiğin bi renk olsun.Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım
kızlar işte aldıklarımın bir kısmı...Eki Görüntüle 1380186 Eki Görüntüle 1380187
Tesekkürler canım..:)tamam canım akşam paylaşırım :)
Gülle kullan amerikan servislerine bayıldım:)
tesekkürler kuzum:)Güle güle kullan canım :)
çok güzeller kuzumm güle güle kullan bende esseden aldım mutfak önlük seti :)kızlar işte aldıklarımın bir kısmı...Eki Görüntüle 1380186 Eki Görüntüle 1380187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?