İyi akşamlar:) hoşgeldin bu arada:)Ayyy gelinliği diktirmek istiyorum ama böyle şeylerle karşılaşmaktan tırsıyorummm
İyi akşamlar kızlar bu arada
İyi akşamlar:) hoşgeldin bu arada:)
Ayyy gelinliği diktirmek istiyorum ama böyle şeylerle karşılaşmaktan tırsıyorummm
İyi akşamlar kızlar bu arada
Valla daha farkında değilim kiii:)
Napıyosunuz bakalım :)
Neyden korkuyosun tatlim
Ben çok zor beğenirim de. Acaba beğendiğim modelin aynısı olur mu olmaz diye.
Dikimde ole bi sorun yasanabilir kuzum yaa ben keske hazir hemen olsada alsam ustume die hayal ediom ama bulmak zor tabii
Aynen canım. Birazda kilo vermek istiyorum. Aniden alındı benim nikah günüm sıkıştım kaldım 3 aya
Nikah la dugun farklimi tatlim.seninde verelimmm kilocuklari
Şimdilik sadece nikah olacak gibi gözüküyor.
Düğün istemiyoruz nişanlımla eğer ailelere direnebilirsek sadece kına ve nikah
Nezmn tatlm nikahin
Dugun iyi hos ta dugun olcak die evlenme surelerimiz uzuyor keske herkes nikah kiysa dufun die bisi olmasaydi ben hemen evlenirdm yazi beklemezdim
6 ayim var ve 20 kilo vermemm lazimmm
kizlar nikaha 65 olmam lazim dugune 55 60 arasi
:)) Memnun musun canım sen..Ben yorumlara güvenip aldım.
ayy neyse en azından paranı aldın yaa,gözün aydın.neresi burası? isim versen keşke,bizlerde bilsek.yolumuz orya düşer fln,uzak dururduk o firmadan.ama tabi isim vermek istersen.
Senin yine 6 ayın var benim 3 ayım
6 ayim var ve 20 kilo vermemm lazimmm
kizlar nikaha 65 olmam lazim dugune 55 60 arasi
Senin yine 6 ayın var benim 3 ayım
Merhaba
Kac kilosun bilmiyorum ama 2 hafta spora gittim 1.5kilo vermisim bileve diyet yapmadim. 59kilo olmustum. 90kilo birone gore daha zor verdigimi dusunursek cok iyi sayilir
Nikahima 3 ay dugune 6 ay ve kilom 76.900 65 nikahta duugnde 55 olurmu ki sen kac kilosunnn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?