2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklisin zaten diyetteyimm emelime ulasrim INŞALLAH onerilerin cok sagol vermem lazim tontis gelin olmak istemiyorum

Merhaba

Kac kilosun bilmiyorum ama 2 hafta spora gittim 1.5kilo vermisim bile ve diyet yapmadim. 59kilo olmustum. 90kilo birone gore daha zor verdigimi dusunursek cok iyi sayilir

Spor her derde deva dimi kuzum 76.900 kuzum rejim deyim spprda yapıyorum bakalim ne olcak

Canim cok kolay kilo verirsin bi spora baslasan kendin bile sasirirsin 3er 5er gider valla

Haklisin zaten diyetteyimm emelime ulasrim INŞALLAH onerilerin cok sagol vermem lazim tontis gelin olmak istemiyorum

bu topikten önce diyet topiğindeydim bende :) 63 kilodan 57ye indim.
bi dönem de 70 kiloydum canım stresten kısa sürede kilo almıştım.3 ayda 60a indim.onda çok daha hırslıydım ama asla yürüyüşüme aksatmazdım.deli gibi yürürdüm.:)))

25 Nisan canım Allah nasip ederse
Aynen düğün olacak diye sıkbenimdereye kadar.
Boşuna millete yaranamıyorsun da. Ama işte aileler tutturuyor

benim nikahta 22 nisan iNSALLAH kuzum nerdeyse ayni zmnda evlenioruz
Mutluluklae dilerimm canim

Spor her derde deva dimi kuzum 76.900 kuzum rejim deyim spprda yapıyorum bakalim ne olcak

Ben bide sporu severim. Gecen hafta gidemedim bile kolumda yogun bi agri vardi bisey kaldiramiyordum. Bu hafta da cumartesi nisanim var gidemem buyuk ihtimal

Bense kafaya cok takiyorummm iNSALLAH kilo veririz tatlimmm

Bende yaparimmm ozmnnn beni azimlendirdinn kuzum orneginle coknsaol destegnle

Ben bide sporu severim. Gecen hafta gidemedim bile kolumda yogun bi agri vardi bisey kaldiramiyordum. Bu hafta da cumartesi nisanim var gidemem buyuk ihtimal

Gecmis olsun tatlim kolunuda kendinide yorma

nisaninda hayrli olsun nisandan sonra sppra devam edrrsn

Benim.azmime azim kattiniz ozmna kadar incecik olcam INŞALLAH sagolun kizlar

Canim cok kolay kilo verirsin bi spora baslasan kendin bile sasirirsin 3er 5er gider valla

Ah keşke canım. Yürüyorum 2 gündür bol bol devam da edeceğim inşallah

benim nikahta 22 nisan iNSALLAH kuzum nerdeyse ayni zmnda evlenioruz
Mutluluklae dilerimm canim

Bense kafaya cok takiyorummm iNSALLAH kilo veririz tatlimmm

Mutluluklar sana da canım evet arada 3 güncük var mutluluklar

Sen benim nikahtaşımsın nikah günü sorucam sana kac kilo oldum die:) sana güveniorm 96 gün kaldı ve istersen yapamıcagın hiçbirsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…