2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde esyalri aldik bana kv pahaliya almissnz demisti halbukii uyguna almıştık ama zehir etmisti bana pahali die cok üzülmustum sonra esyalari gordu bayildi iyiye almissnz dedi ama coktan kirmisti

mathseninle tayt: 38966247 .!.:
Ben yarın evet derken uyumamak için şimdi uyumaya çalışcam öpüyorum sizleri:) yarın için bol bol dua edin olur mu:))
Dualarimiz seninle tatlimmm tatli ruyalar kuzucum yarin evli biri olucaksin

Bende 1 ay olucak gormeyeli hep uzaktayiz cok zor cok

ben sözlümü tam 3 ay hiç görmedim yurt dısındaydı,nette bile göremedim.daha Perşembe gece 2'de geldi,Cuma ben işe gittim,aksamında da işlerimiz vardı onu hallettik,ertesi günde Cumartesi-Pazar salon bakmaya Eskişehir'e gittik ve ben dün geri döndüm,o annesigilin yanına gitti yine ayrıyız :) 3 aydır ayrıyız ama daha dogru duzgun gorusemeden yıne yok :) yani bunlar cok zor ama sizden beter durumda olanlar war,ben gibi :) çok zor tabi bu durum,ben çok yıprandım mesela ama sabretmek zorundayız işte kavuşana kdr

Osmaniye'de mi yoksa Adana merkezde mi olacak kına cnm? nereyi tuttun,bana da söylesene fikir olsun.eğer açık yazmak istemezsen,özel msj at :)

Oyy kiyamam uzaklik kotu fistigimm bzide kavusalim sevdiceklerimize INŞALLAH ömür boyu kavusup mutlu mutlu yasariz yuvamizda

Kızlar hepiniz uyumuşsunuzdur bende sevdiceğimle konuşuyordum saatlerdir ya bişey sorucam size yarın cevap verirsiniz görünce mesajımı herneyse şimdi ben kına gecem için kabarık abiye giymek istiyorum ama kiralamak çookk pahalı nerde uygun olabilir? Kabarık olarak lazım ama kabarık nişanlık olarak geçiyor yani sıradan düz abiyeler çok uygun ama kabarıklar pahalı yaaa

Canim onu magaza geze geze bulman gerek abiyecilerde vardir ne renk düşünüyorsun? onlar biraz pahali ama vok güzel kkuzum

ben uyanigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…