Nişanlım susturmaya çalışıyoda kadın o yokken diyo yine diyo bide ben abartı bişe istemiyorum fiyatına göre karar veriyorum ama yok kadında düşünce yok ki. Bizde bugün ayarladık canım kına mekanını. Yorucu olacak ama dediğin gibi gelinliğimide bindallımı da doya doya giymiş olacam:)
Dualarimiz seninle tatlimmmmathseninle tayt: 38966247 .!.:Ben yarın evet derken uyumamak için şimdi uyumaya çalışcam öpüyorum sizleri:) yarın için bol bol dua edin olur mu:))
Bende 1 ay olucak gormeyeli hep uzaktayiz cok zor cok
Nişanlım susturmaya çalışıyoda kadın o yokken diyo yine diyo bide ben abartı bişe istemiyorum fiyatına göre karar veriyorum ama yok kadında düşünce yok ki. Bizde bugün ayarladık canım kına mekanını. Yorucu olacak ama dediğin gibi gelinliğimide bindallımı da doya doya giymiş olacam:)
ben sözlümü tam 3 ay hiç görmedim yurt dısındaydı,nette bile göremedim.daha Perşembe gece 2'de geldi,Cuma ben işe gittim,aksamında da işlerimiz vardı onu hallettik,ertesi günde Cumartesi-Pazar salon bakmaya Eskişehir'e gittik ve ben dün geri döndüm,o annesigilin yanına gitti yine ayrıyız :) 3 aydır ayrıyız ama daha dogru duzgun gorusemeden yıne yok :) yani bunlar cok zor ama sizden beter durumda olanlar war,ben gibi :) çok zor tabi bu durum,ben çok yıprandım mesela ama sabretmek zorundayız işte kavuşana kdr
Osmaniye'de mi yoksa Adana merkezde mi olacak kına cnm? nereyi tuttun,bana da söylesene fikir olsun.eğer açık yazmak istemezsen,özel msj at :)
Oyy kiyamam uzaklik kotu fistigimm bzide kavusalim sevdiceklerimize INŞALLAH ömür boyu kavusup mutlu mutlu yasariz yuvamizda
iyi geceler cnm bende uyuyorum.Allah rahatlık versin
Yok kuzum gelinlikçiyleSalonlami arastrdin tatlimmm
Süpermiş ballısın sen zaten maşallahKuzum kamera yok ama benim profesyonel makinam var bide çok yakın bi arkadaşımız var ondada var :) kamera getirmicem ayrı :)
Yok kuzum gelinlikçiyle
Süpermiş ballısın sen zaten maşallah
Kızlar hepiniz uyumuşsunuzdur bende sevdiceğimle konuşuyordum saatlerdir ya bişey sorucam size yarın cevap verirsiniz görünce mesajımı herneyse şimdi ben kına gecem için kabarık abiye giymek istiyorum ama kiralamak çookk pahalı nerde uygun olabilir? Kabarık olarak lazım ama kabarık nişanlık olarak geçiyor yani sıradan düz abiyeler çok uygun ama kabarıklar pahalı yaaa
Gunaydin kuzum
harika olmuşlar :)
Günaydın canım, erkencisin :)
en çok damat akıllı ol beğendim@tubbb kuzum bak sapasağlam geldi:)) kızlar tubbb un benim için yaptıkları el pankartları:)
süpermiş canım güle güle giy ama çok uygun nereden aldın?Gelinligini 1600 tl mi aldimm kuzum
Günaydın gelincikler
Gunaydin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?