2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haydi bakalim bende uyuyamazdimm kuzucum cok mutlu ol emi
Uff var yaa olmadık şeyler kafama takılıyo bu arada 2gündür nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ya. Tel.le konuşmaya fırsatımız da olmuyo. Sanki bi tarafım eksikmiş gibi. Yanımda hep onu arıyorum iyi ki düğünümüze 10gün kaldı:))

@hayatboscum sende bizdenmişsin bee yaww :) ben ve greenandblue 'nun da kınası düğün görünümlü kına olacak :) bizde kına da gelinlik giyeceklerdeniz. benim kınam Allah kısmet ederse Adana'da,düğünde sözlümün memleketinde olacak.o yüzden bende giyicem gelinlik ama nasıl olacak,duvak takıcak mıyız vs hep aklıma takılıyor. bana zor geliyor kına da gelinlikte giymek ama eğer giymezsem de akrabalarım beni canlı canlı gelinlikle göremeyecek,o yüzden onlarda görsün istiyorum bakalım nasıl olacak

Canım ben küçük bi kına yapacam çok çok yakınlarım gelecek:) toplamda 50 kişi ancak olur:) sende öyle bişe ayarlasan :) düğünde onla uğraşmazsın:)) benim kayınvalidem de dedi bu fikri. Ben kapalı olduğum için olmazdı zaten. Ama bana diyo ki 2gün gel git masraf olacak. Düğünde kuaför kınada kuaför parası diyo. Bende dedim ki ben bi kere evlencem böyle istiyorum dedim. o para dedikçe ben sinir oluyorum

Aynen kuzucum 2 kere gelinlik gyicez ;) duvakta takariz kuzum cunku gelinlik yarim kalir gibi geliyor bende akrabalarim.icin giyiyorum ;) bakalim ne olucak merakla bekliyorum aksilik olmaz ININŞALLAH talim

Bende 1 ay olucak gormeyeli hep uzaktayiz cok zor cok

ayy yanlış anlama ama senin kayınvalidenin para lafına ben bile sinir oluyorum artık evet masraf açısından bakarsan,ekstra bi masraf ama ztn düğün olayı masraflı birşey.ve bunlar Allahım nasip ederse,ömrümüzde bi kere olacak şeyler.tabiki de özel olacak.o yüzden 2 kere verilecekse o para verilecek yani bende düşündüm onu,ablamın oturduğu site havuzlu fln müsait,ablamın evinde kınayı en yakınları çağırarak yapalım ztn salon tutacaktım kına için,onun yerine salonda sadece düğün olur,gelinliğimi de 2 kere doya doya giymiş olurum dedim.annemler biraz yorucu olur ama sen bilirsin dedi.o zmn olsun konuşuruz onu dedi.belki bende öyle bişi yapabilirim yani ama tabi ancak düğüne yakın kesinleşir bu durum.

Nişanlım susturmaya çalışıyoda kadın o yokken diyo yine diyo bide ben abartı bişe istemiyorum fiyatına göre karar veriyorum ama yok kadında düşünce yok ki . Bizde bugün ayarladık canım kına mekanını. Yorucu olacak ama dediğin gibi gelinliğimide bindallımı da doya doya giymiş olacam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…